Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το Γκάλοπ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και η μεγάλη νοθεία των μηχανισμών του «καθαρού» υποψήφιου.


Τόσο μεγάλη νοθεία, δεν ξανάγινε ούτε στις μελανότερες εκλογές της πατρίδας μας. Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι μηχανισμοί να "σώσουν" τον τόπο με τις δήθεν νέες ιδέες τους;;  Απέδειξαν την ποιότητά τους με τα χέρια τους και με τη νοθεία τους στο ηλεκτρονικό γκάλοπ «protinews”.


Σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης έφτασε ο μηχανισμός του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, τις δυο-τρεις πρώτες μέρες, που το γκάλοπ είχε τη φυσιολογική συμμετοχή των ψηφοφόρων.  Ο Πανταζής προηγείτο με διαφορά 20%.


Από τον πανικό τους έκλεισαν στο γραφείο (πάνω αγορά) έναν οπαδό και ψηφίζει αδιακόπως από μηχάνημα μόνος του, πέντε μερόνυχτα.


Ο οπαδός αυτός, έχει προσθέσει τόσο μεγάλο αριθμό ανύπαρκτων ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει σε συμμετοχή, τον Δήμο Πύργου, τον Δήμο Ήλιδας (Αμαλιάδα), ακόμη και την Περιφέρεια (η Ζαχάρω εμφανίζεται με 200 ψηφοφόρους περισσότερους από την Αμαλιάδα).

Παρά ταύτα δεν μπορούν να ξεπεράσουν σε ποσοστό το μεγάλο ρεύμα του Πανταζή και της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Σήμερα το πρωί 14/5/2014, στις 9.30΄, ακόμη και μετά από την πενθήμερη νοθεία το αποτέλεσμα ήταν το εξής: 
«Δυναμική Πρωτοβουλία» - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ψήφοι: 563 (45.9%)
«ΝΕ.Δ.Α.» - ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ψήφοι: 551 (44.9%)
 «Λαϊκή Συσπείρωση» - ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ψήφοι: 112 (9.1%)
Ψήφοι: Ζαχάρω = 1226, Αμαλιάδα=1080, Περιφέρεια=1029

 


Τρεις ώρες μετά την δημόσια καταγγελία μας, η ΠΡΩΤΗ news σταμάτησε το γκάλοπ και ανακοίνωσε την διαπίστωσή της, για την κακόβουλη παρέμβαση στην πρόοδο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου