Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Καλύτερα ...λίγο καφέ, λίγη θάλασσα και τους φίλους μου

Την δεκαετία του 1960 όταν η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη βρέθηκε στο εξωτερικό, ρωτήθηκε για ποιο λόγο οι Έλληνες αποφεύγουν να επισκέπτονται ψυχολόγο, για να απαντήσει ότι: «εμείς στην Ελλάδα, όταν έχουμε προβλήματα, τα λέμε στους φίλους μας ή στον παπά!». 

Μισό αιώνα αργότερα όμως, η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει δραματικά. Όλο και περισσότεροι Έλληνες καταφεύγουν στη χρήση ψυχοφαρμάκων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν διαφόρων τύπων ψυχοσωματικές διαταραχές και σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς την κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση. Είναι αρκετοί οι ειδικοί γιατροί που επισημαίνουν πως η χρήση ψυχοφαρμάκων από ασθενείς είναι αρκετά μεγάλη στην Ελλάδα.

Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν από την ατάκα της Μελίνας μέχρι σήμερα ούτε ο ελληνικός ήλιος κρύφτηκε, ούτε στερέψαμε από φίλους ή πνευματικούς.
Ωστόσο, η «δυτικοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και η υιοθέτηση γρήγορων ρυθμών ζωής μείωσαν τον ελεύθερο χρόνο και κυρίως διατάραξαν τις ψυχικές ισορροπίες, αναγκάζοντας τους Έλληνες να… πέσουν στα ψυχοφάρμακα. Αυτό δείχνει και η αλματώδης αύξηση της κατανάλωσης αντικαταθλιπτικών και αγχολυτικών χαπιών.
Υπνωτικά και αγχολυτικά βρίσκονται επίσης ψηλά στη σχετική κατηγορία.

Είναι όμως καθαρά θέμα άσκοπης χορήγησης και μόδας η χρήση ψυχοφαρμάκων ή υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος; Η μεγάλη στροφή των Ελλήνων στη χρήση ψυχοφαρμάκων έχει σχέση με βαθύτερα κοινωνικά αίτια και το σύγχρονο τρόπο ζωής. Το έντονο στρες στην καθημερινότητα, οι έντονοι ρυθμοί ζωής και ο ελάχιστος χρόνος που αφιερώνει κανείς στον εαυτό του μειώνουν τη σωματική και πνευματική ξεκούραση και κατά συνέπεια τις ψυχικές αντιστάσεις.
Η καθημερινότητα πυροδοτεί στον άνθρωπο την απογοήτευση και από κει περνά κανείς στην κατάθλιψη και σε άλλου είδους ψυχοσωματικές ασθένειες.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζουν και κάποιοι δευτερεύοντες παράγοντες που όμως αξίζει να επισημανθούν, όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία και η φύση του επαγγέλματος που ακολουθεί κάποιος. Π.χ. οι πιλότοι πολύ συχνά κάνουν χρήση “υπναγωγών”, ειδικότερα όσοι ταξιδεύουν από την Ελλάδα στην Αμερική, προκειμένου να καταφέρουν να κοιμηθούν, λόγω της διαφοράς ώρας. Το ίδιο συμβαίνει και με επαγγελματίες που δουλεύουν νυχτερινά κυλιόμενα ωράρια. Ωστόσο, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις παρενέργειες από την άσκοπη και χωρίς ιατρική παρακολούθηση χρήση ψυχοφαρμάκων, επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονούν.
Μια πρώτη επίπτωση που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό αυτού του είδους τα φάρμακα είναι ο ερεθισμός κάποιων ζωτικών οργάνων, όπως για παράδειγμα το συκώτι ή τα νεφρά. Οι επιπτώσεις όμως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές και οι όποιες παρενέργειες εξαφανίζονται με τη διακοπή της χρήσης της φαρμακευτικής αγωγής. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό η χορήγηση αυτών των φαρμάκων να γίνεται με τη μορφή θεραπείας, διάρκειας τριών έως έξι μηνών, υπό ιατρική παρακολούθηση και επίβλεψη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γιατρός ελέγχει τακτικά τις επιπτώσεις των φαρμάκων και μπορεί να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις.

Ορισμένες όμως κατηγορίες φαρμάκων εγκυμονούν κινδύνους για τον ανθρώπινο οργανισμό και μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και εθισμό. Τέτοιου είδους φάρμακα είναι κυρίως «τα υπναγωγά και τα αγχολυτικά», γι’ αυτό και επιβάλλεται η χορήγησή τους μόνο κατόπιν υποδείξεως νευρολόγου ή ψυχιάτρου.
Σε άλλες περιπτώσεις, οι παρενέργειες έχουν να κάνουν και με τη δοσολογία και τη λανθασμένη χρήση κάποιων φαρμάκων, καθώς και με την απότομη διακοπή τους.
Η λανθασμένη χρήση κάποιου φαρμάκου, μπορεί να οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες από το ίδιο φάρμακο, με πολλαπλές συνέπειες για τον ασθενή. Αρκετοί εμφανίζουν έντονα σημάδια επιθετικότητας και υπερδιέγερσης, με αποτέλεσμα ο ασθενής να γίνεται ιδιαίτερα ευέξαπτος, κάτι που εντείνεται σε περίπτωση απότομης διακοπής της χρήσης τέτοιων φαρμάκων.

Προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη και αναποτελεσματική ευρεία χρήση φαρμάκων, οι ειδικοί συνιστούν στους ασθενείς να επισκέπτονται το νευρολόγο ή τον ψυχίατρο, αφού κατά γενική ομολογία είναι πιο φειδωλοί στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων. Εάν κάποιος ασθενής επισκεφθεί έναν ψυχίατρο και του αναφέρει ότι είναι αγχώδης, ο ψυχίατρος θα έβρισκε και άλλες λύσεις να του προτείνει εκτός της φαρμακευτικής αγωγής.

Για να συμβεί όμως αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξάλειψη του μύθου σχετικά με το νευρολόγο ή τον ψυχίατρο. Στη σημερινή εποχή, αυτός που επισκέπτεται κάποιο νευρολόγο ή ψυχίατρο δεν είναι ούτε ο “τρελός του χωριού” ούτε ο “τρελός της πλατείας”, όπως μερικές δεκαετίες πριν. Είναι ένας άνθρωπος που χρίζει ιατρικής βοήθειας. Η επίσκεψη σε έναν ειδικό, ούτε ντροπή είναι, ούτε θα πρέπει ο ασθενής να λαμβάνει υπόψη τα σχόλια από τον κοινωνικό του περίγυρο, ούτε να θεωρεί ότι ο ψυχίατρος δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά του.

Πηγή: Περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ: ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΡΙΑΝΤΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

30 σχόλια:

  1. Oπως διαπιστώνεις λοιπόν από το άρθρο που ανάρτησες αγαπητέ Κόκκορα τα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας οδηγούν τον άνθρωπό σε ψυχικές διαταραχές,Η μεγαλύτερη αιτία είναι το άγχος που δημιουργεί η επίλυση τους,Οι αυξανόμενες ανάγκες σε σχέση με τα μειωμένα μέσα ικανοποίησης τους δημιουργούν αγχώδης καταστάσεις οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε κατάθλιψη και ενίοτε σε κρίσεις πανικού και φυσικά στον ψυχολόγο η στον ψυχίατρο και τη φαρμακευτική αντιμετώπιση τους.
    Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις (νευρασθένεια,διπολική διαταραχή κλπ) οι περισσότεροι που επισκέπτονται τον ψυχίατρο η τον ψυχολόγο (και αυτοί είναι πάρα πολλοί_σήμερα σε όλο τον κόσμο) έχουν ως πρώτη αιτία το άγχος που δημιουργεί το οικονομικό πρόβλημα,δηλαδή η αύξηση των αναγκών και η μείωση των συντελεστών ικανοποίησης τους,
    Ο προβληματισμός όμως προυποθέτει σκέψη και η σκέψη προυποθέτει μυαλό και μάλιστα υγιές μυαλό,Δια της επαγωγικής λοιπόν μεθόδου συνάγεται ότι οι περισσότερες ψυχολογικές καταστάσεις που δημιουργούνται απο το άγχος (κατάθλιψη.κρίσεις πανικού) εμφανιζονται σε ανθρώπους σκεπτόμενους και μάλιστα με υγιές μυαλό.
    Αντίθετα ο μη προβληματισμός και η υπαρξη μη υγιούς μυαλού δεν δημιουργούν ψυχολογικές καταστάσεις για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται (ζουν στον κόσμο τους) και επομένως δεν χρήζουν ουτε ψυχιατρικής η ψυχολογικής βοήθειας ούτε κάνουν χρήση ψυχοφαρμάκων,Η κατάσταση αυτή ονομάζεται μωρία η διαφορετικά ανοησία,βλακεία,ηλιθιότητα.Για αυτή την περίπτωση η ψυχιατρική και ψυχολογική επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Δυστυχώς όμως αυτη η κατηγορία ανθρώπων είναι αναπόσπατο μέρος μιας κοινωνίας και σε περιπτώσεις που υπερτερούν επηρεάζουν το μέλλον μιας ολόκληρης κοινωνίας με τι αποφάσεις τους.Αποφάσεις που προέρχονται απο μωρούς,δηλαδή μη σκεπτόμενους ανθρώπους και δημιουργούν εξ'ανάγκης μια κοινωνία μωρών επηρεάζοντας και τα υγιώς σκεπτομενα μέλη της,
    Αυτή την απάντηση κόκκορα στη χαρίζω για την κακοπροαίρετη αναρτηση σου,
    Σε λίγο,με τις απαντήσεις που θα δοθούν σε αυτή την ανάρτηση θα διαπιστώσεις την μωρότητα μιας κοινωνίας μωρών σε όλο της το μεγαλείο.Για του λόγου το αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. "Γιατρέ" απάντησες λάθος!

      Τα άτομα που δεν πάσχουν από ασθένειες, με την γενική έννοια του όρου, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της κάθε κοινωνίας του πολιτισμένου κόσμου (δεν αναφερόμαστε σε αθροίσματα από ιώσεις ή κατάγματα ή κρυολογήματα κλπ).

      Άρα η πλειοψηφίες των κοινωνιών είναι και θα εξακολουθούν να είναι υγιείς, όπως ήταν υγιείς σε όλη την ιστορική διαδρομή του ανθρώπου. Οι εξαιρέσεις από αυτόν τον κανόνα ήταν μερικές επιδημίες στην πλειοψηφία των κοινωνιών που αποδεκάτισαν τους πληθυσμούς, αλλά εκείνες ήταν ελάχιστες στην μακρόχρονη ιστορία του ανθρώπου.

      Η κοινωνία μας λοιπόν δεν είναι κοινωνία που πάσχει, αντιθέτως μάλιστα η πλειοψηφία του πληθυσμού χαίρει άκρας υγείας.

      Ένας αστάθμητος παράγοντας που θα μπορούσε να προκαλέσει γενική μωρία στον πληθυσμό, είναι ο "ψεκασμός" από τα τηλεοπτικά μέσα αλλά ευτυχώς οι Έλληνες έχουν πάψει να βλέπουν τηλεόραση και ο αριθμός εκείνων που κάνουν τηλεοπτική ΑΠΟΧΗ, αυξάνεται διαρκώς.

      Άστοχο λοιπόν το μισό σχόλιο σας και πολύ πιο άστοχο το "συμπέρασμά σας" πως η ανάρτηση αυτή είναι "κακοπροαίρετη".
      Αντιθέτως μάλιστα, τέτοιες αναρτήσεις πρέπει να γίνονται συχνά διότι μπορούν να προσφέρουν πολλές διεξόδους στην απειλούμενη κοινωνία μας.

      Διαγραφή
    2. Αν διάβασες καλά την απάντηση μου δεν ανάφερα για ασθένειες με την γενική έννοια του όρου.Ανάφερα για τις ψυχικές ασθένειες που ήταν και το αντικέιμενο της αναρτησης σου.
      Οσον αφορά τη μωρία του πληθυσμού είτε μιας χώρας είτε μιας συγκεκριμένης περιοχής δεν είναι απαραίτητο να προέλθει από τον ψεκασμό των τηλεοπτικών μέσων αλλά είτε μπορεί να είναι επίκτητη είτε να προέρχεται από τον ψεκασμό που ασκείται από ορισμένα πρόσωπα που σκοπό έχουν να χρησιμοποιήσουν προς οφελος τους αυτή την μερίδα του μωρού πληθυσμού.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΡΕ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ10 Οκτωβρίου 2014 στις 10:44 π.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Οι διαγραφές έγιναν διότι:

      Είναι άλλο θέμα τα ανεκτά αστεία και άλλο θέμα οι απαράδεκτες γελοιότητες!

      Είναι άλλο θέμα οι αντίπαλοι και διαφορετικό θέμα οι προβοκάτορες!

      Είναι άλλο θέμα κάποιος που γελάμε με τα καμώματά του και άλλο η ηλιθιότητα.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. κοκορα να διαγραφεις τα βλακωδη σχολια!

      Διαγραφή
    3. Γιατρε μου ωραια τα λες!!! Σε αναρτηση του Μαιου εχει ενα κοκορα να γαμαει μια κοτα!!!

      Απο οσα γραφει Κοκορας ειναι ο Πανταζης και κοτα ο Γιατρος... Τι λες για αυτο???

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΧΙΖΑ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ Σ΄ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥς

      Διαγραφή
    5. Αγαπητε Ανωνυμε και κ Σχιζα ασχοληθηκα μαζι τους Επωνυμα,εκανα λαθος,ζητησα πολλες φορες συγνωμη,αν καποιους τους πικρανα. Ο μονος που του εμεινε ειναι ο κ Σχιζας.. Του ζητησα να κατεβασει τα καταπτυστα σχολια του Ανωνυμου, μου ειπε οτι δεν εχει γραψει αυτος αυτες τις αισχροτητες,του ζητησα να συνεργαστουμε για να τον βρουμε.... εξαφανιστηκε....
      Του εγραψε ο Δικηγορος μου πολυ ευγενικα να κανει αυτο που εκανε με το κ. Λαμπροπουλο μετα απο παρεμβαση του ιδιου!!! Τον εγραψε και το Δικηγορο διοτι ξερει
      οτι η κατασταση για τα blog και τους Ανωνυμους σχολιαστες ειναι ανεξελεκτη.... Ανελαβαν να δωσουν λυση οι παλιοι μαθητες μου,που ειχαν το blog NEO KAMATERO!!! Αν και αυτους τους γραψει τοτε λυπαμε αλλα θα νικησει Ο ΛΙΓΔΗΣ που εχει λεφτα........
      Γιωργος Κωνσταντακοπουλος

      Διαγραφή

  3. Κύριε "Γιατρέ",
    δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι επίκτητη η "μωρία" στην πλειοψηφία του πληθυσμού ενός Δήμου, με εννέα χιλιάδες ψηφοφόρους.

    Επίσης κανένας και ποτέ, δεν μπορεί να ξεγελάσει το 51% των κατοίκων περισσότερο από μία φορά, κάτι πρέπει να ξέρει το 51% και δεν λαθεύει.

    Εξ άλλου γιατί να δεχθούμε αυτό που ισχυρίζεσαι, πως κάνει κάποιος άλλος και να μη δεχθούμε πως το επιχειρείς εσύ και η παρέα σου (να πλανέψεις, να ξεγελάσεις, να υπνωτίσεις κλπ).

    Τέλος, αν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν αδύνατον να προσελκύσει κάποιος άλλος, έστω και έναν ψηφοφόρο της απέναντι όχθης, από εκείνους που βρίζει από το πρωί έως το βράδυ. Τους υβριστές δεν τους ψηφίζει ποτέ η πλειοψηφία.

    Να πούμε όμως και μια τελευταία απορία:
    - Τι τους θέλει τέτοιους ψηφοφόρους ένας "ακέραιος" υποψήφιος;
    - Μήπως περπατάει ξυπόλητος στα αγκάθια;

    Καλή ανάπαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτοί που είναι αρεστοί στους πολλούς φίλε μου είναι εκείνοι που λαικίζουν,κολακεύουν, υπερβάλλουν, θορυβούν και ψεύδονται! Αυτούς που έχουν παντελή έλλειψη αληθινής πολιτικής!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑ10 Οκτωβρίου 2014 στις 9:15 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Διαγραφή διότι:

      Είναι άλλο θέμα τα ανεκτά αστεία και άλλο θέμα οι απαράδεκτες γελοιότητες

      Διαγραφή
  4. ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ10 Οκτωβρίου 2014 στις 3:36 μ.μ.

    Αγαπητοί συμμαθητές και εμείς είχαμε καθηγητές που είχαν τις παραξενιές τους αλλά τέτοιο καθηγητή δεν συναντήσαμε. Μας βρίζει επειδή είμαστε σε άλλη παράταξη από τη δική του και μετά μας ζητά να διαγράψουμε εμείς τα λόγια μας που του απαντήσαμε με πολύ πιο ήπιες λέξεις από τις δικές του. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ένας τέτοιος καθηγητής σας έμαθε γράμματα και τι είδους γράμματα σας έμαθε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιες είναι οι γνώσεις του στα Μαθηματικά όμως στα γραπτά κείμενα φεύγει πάντα από το θέμα και και δεν έχει ροή φυσιολογική η σκέψη του. Δεν ξέρουμε τι άλλο να σας γράψουμε και δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά κατά την επιθυμία σας και σας ευχόμαστε να χαίρεστε τον καθηγητή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑ10 Οκτωβρίου 2014 στις 9:02 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Διαγραφή διότι:

      Είναι άλλο θέμα τα ανεκτά αστεία και άλλο θέμα οι απαράδεκτες γελοιότητες

      Διαγραφή
  5. Αγαπητε Ανωνυμε και κ Σχιζα ασχοληθηκα μαζι τους Επωνυμα,εκανα λαθος,ζητησα πολλες φορες συγνωμη,αν καποιους τους πικρανα. Ο μονος που του εμεινε ειναι ο κ Σχιζας.. Του ζητησα να κατεβασει τα καταπτυστα σχολια του Ανωνυμου, μου ειπε οτι δεν εχει γραψει αυτος αυτες τις αισχροτητες,του ζητησα να συνεργαστουμε για να τον βρουμε.... εξαφανιστηκε....
    Του εγραψε ο Δικηγορος μου πολυ ευγενικα να κανει αυτο που εκανε με το κ. Λαμπροπουλο μετα απο παρεμβαση του ιδιου!!! Τον εγραψε και το Δικηγορο διοτι ξερει
    οτι η κατασταση για τα blog και τους Ανωνυμους σχολιαστες ειναι ανεξελεκτη.... Ανελαβαν να δωσουν λυση οι παλιοι μαθητες μου,που ειχαν το blog NEO KAMATERO!!! Αν και αυτους τους γραψει τοτε λυπαμε αλλα θα νικησει Ο ΛΙΓΔΗΣ που εχει λεφτα........
    Γιωργος Κωνσταντακοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΑ10 Οκτωβρίου 2014 στις 9:06 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Είναι άλλο θέμα τα ανεκτά αστεία και άλλο θέμα οι απαράδεκτες γελοιότητες

      Διαγραφή
  6. Αρχίσαμε πάιλι τα ίδια με τον μαθηματικό.Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί.Εβαλε τον δικηγόρο,εβαλε τους μαθητες,σε λίγο θα βάλει τον λυκειάρχη και επειτα τον επιθεωρητή.Να δούμε πόσες μάσκες θα φορέσει ακόμη.
    Ρε κόκκορα σβήσε σε παρακαλώ τις δημοσιευσείς του γιατί θα μας τα κάνει τούμπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ10 Οκτωβρίου 2014 στις 4:05 μ.μ.

      Σε ποια ανάρτηση είναι εκείνο που δεν σας αρέσει κύριε Καθηγητή από το ΚΑΜΑΤΕΡΟ , τη ΜΕΣΣΗΝΊΑ κλπ να παρέμβουμε εμείς στο κύριο ΚΟΚΟΡΑ για να το σβήσει;

      Διαγραφή
    2. Αμα δεν τα σβήνει ο κόκκορας να πας στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ η να κάνεις αναφορά στην google.
      Αντε να δούμε πόσα απίδια θα πιάσει και εσένα ο σάκκος σου.
      χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος θα πρέπει πρώτα να συλλάβει τον μαθηματικό χωρίς διατυπώσεις και σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την υπηρεσία κατά των εκβιαστών ΝΑ προφυλακίσουν τον καθηγητή στον Κορυδαλλό.
      Οι απειλές του καθηγητή για τον κόκορα ήσαν πολύ σκληρές μέχρι και σφαίρες στο κεφάλι θα του φύτευε.
      Να καθίσει στα αυγά του ο καθηγητής και να μην βάζει τους μαθητές του για υπεράσπιση. Αν έχει εκείνος πέντε μαθητές φανατικούς τότε ο κόκορας έχει φανατικούς τη μισή Ζαχάρω και πάρα πολλούς από όλη την Ελλάδα. Όλοι θα πάμε να τον υπερασπιστούμε.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑ10 Οκτωβρίου 2014 στις 7:53 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άλλο θέμα τα ανεκτά αστεία και άλλο θέμα οι απαράδεκτες γελοιότητες

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Διαγράψαμε μερικά απαράδεκτα σχόλια με απρεπείς λέξεις.

    Τα κίνητρα για να γράψει κάποιος τέτοια σχόλια είναι αναγνώσιμα, όπως επίσης γίνονται αντιληπτοί οι στόχοι και οι επιδιώξεις.

    Οι δύο συντάκτες των σχολίων που διαγράψαμε γνωρίζουν πολύ καλά τη διάκριση ανάμεσα στα ανεκτά αστεία και στις απαράδεκτες γελοιότητες!

    Γνωρίζουν πολύ καλά τις διαφορές ανάμεσα στα καμώματα και στην αθλιότητα.

    Γνωρίζουν άριστα τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις αντίπαλοι και προβοκάτορες.

    Δυστυχώς για αυτούς διάλεξαν, παραδόξως, να γίνουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. Είναι κι αυτό ένα "επάγγελμα" το οποίο πολλές φορές γίνεται "προσοδοφόρο".

    Δυστυχώς όμως και για τον διάλογο και για την διακοπή του, διότι οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ πέτυχαν προσωρινά το στόχο τους.

    Άξιος ο "μισθός τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή