Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Εάν και όταν αντικατασταθεί ο Πανταζής, ποιον θα ήθελες για νέο Δήμαρχο της Ζαχάρως;

Πάρε μέρος στην ψηφοφορία (στη διπλανή στήλη) και επέλεξε ένα από τα ονόματα για Δήμαρχο.
                         
Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Αν η θέση του Δημάρχου μείνει κενή για οποιονδήποτε λόγο, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε ημερών αφότου κενώθηκε η θέση, πρέπει να γίνει η αντικατάστασή του.

Αν και όταν αντικατασταθεί ο Πανταζής Χρονόπουλος από Δήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως, προηγουμένως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη της πλειοψηφίας (Δυναμική Πρωτοβουλία), σε ειδική συνεδρίαση και με μυστική ψηφοφορία, θα επιλέξουν έναν από αυτούς, ως νέο Δήμαρχο.

Για να αντικατασταθεί ο Δήμαρχος πρέπει προηγουμένως να έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη από τον Ελεγκτή Νομιμότητας.

Εξ άλλου μπορεί και να μην επαρκεί ο χρόνος για την έκδοση πράξης από τον Ελεγκτή Νομιμότητας, έως την εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Φυσικά είναι αυτονόητο, πως δεν θα εκδοθεί ποτέ τέτοια Πράξη, αν ο Δήμαρχος της Ζαχάρως δικαιωθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο έχει κάνει προσφυγή.

38 σχόλια:

  1. Να δικαιωθεί από το ΣΤΕ?
    Δηλαδή ότι δεν ήταν έκπτωτος και καλώς έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη παρόλο που έείχε κώλυμα σύμφωνα με το άρθρο το 14 ττου Ν.33852?
    Το ίδιο το ΣτΕ τον απρίλη του 2014 με την 688/2014 απόφαση του δεν του είπε ότι είναι έκπτωτος?Τώρα θα εκδώσει αλλη απόφαση και θα αναιρέσει τον εαυτό του και θα του πεί ότι δεν ήταν έκπτωτος?
    Πας να μας κουφάνεις ρε Κόκκορα?
    Το γκάλοπ έπρεπε να είχε άλλο θέμα:
    Θα υπερβει το 80% ο Αλεξανδρόπουλος στις επαναληπτικές εκλογές?
    ΝΑΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλιά απόφαση του ΣΤΕ είχε εκδοθεί πριν από τις μεταγενέστερες αλλαγές στο Νόμο. Οι όροι για το δικαίωμα της υποψηφιότητας και για τα κωλύματα ΑΛΛΑΞΑΝ.
      Διάβασε και λίγο φίλε.

      Διαγραφή
    2. Να διαβάσεις εσύ.
      Οι αλλαγες στο νόμο έγιναν με τον ν.4071/2012/Βάσει αυτών των τροποποιήσεσων προσέφυγε στο ΣτΕ και ζήτησε την αναστολή της απόφασης της έκπτωσης,Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα αναστολή του με την 688/2014 απόφαση του με το σκεπτικό ότι ζημίωσε οικονομικά τον δήμο κατά 21.120 ευρώ.Το ΣτΕ δηλαδή συνετάγη με τις τροποποιήσεις του Ν.4071/2012.
      Οχι σε εμενα φίλε αυτά.Είσαι πολύ μικρός ακόμη!!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ να διαβάσεις.
      Μην παίζουμε την κολοκυθιά, έγιναν και μεταγενέστερες αλλαγές. Ακόμη και κάτι νεότερο. Δεν υπάρχει οικονομική ζημιά στον Δήμο. Τα χρήματα των μισθών της υπαλλήλου πληρώθηκαν από τον Πανταζή. Η οικονομική ζημιά εξέλειπε. Γι αυτό πρέπει να δικαιωθεί στο ΣΤΕ με τα νέα δεδομένα. Η νέα απόφαση θα αφορά νέο θέμα και εντελώς διαφορετικό. Δεν μοιάζει με την προηγούμενη απόφαση. Είναι άσπρο-μαύρο. Τόση διαφορά.

      Διαγραφή
    4. ANΩΝΥΜΕ 2:20 ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛ.ΠΟΤΕ!!!!!!ΕΤΣΙ ΜΟΥΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Πρωτον: Αναφερε μου τι αλλαγές έγιναν μετά τον 4071/2012/

      Δευτερον΅Το σκεπτικό της απόφασης 688/2014 που απορρίπτει την αίτηση αναστολής αναφέρει ότι αν και τα χρήματα επιστράφηκαν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προξενήθηκε ζημία στο δήμο.Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που εξεδόθησαν παρανόμως τα εντάλματα πληρωμής υπήρχε οικονομική ζημία στο δήμο 21.100 ευρώ.Αν δεν του υπέβαλαν μήνυση θα τα επέστρεφε?Οχι φυσικά.Οταν εξεδόθη η πρωτόδικη απόφαση καταδίκης του δεν είχαν επιστραφεί τα χρήματα.
      Οταν μιλας μαζί μου θα μιλάς με επιχειρήματα,Διαφορετικά άστο.Μη το κουράζεις.

      Διαγραφή
    6. Κόκκορα στην αναρτηση σου έγραψες:
      "Για να αντικατασταθεί ο Δήμαρχος πρέπει προηγουμένως να έχει εκδοθεί διαπιστωτική πράξη από τον Ελεγκτή Νομιμότητας.
      Εξ άλλου μπορεί και να μην επαρκεί ο χρόνος για την έκδοση πράξης από τον Ελεγκτή Νομιμότητας, έως την εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας."

      Σου λέω λοιπόν για να γνωρίζεις ότι,σύμφωνα με το νόμο,οι αποφάσεις του τριμελούς πρωτοδικείου για τις εκλογές είναι άμεσα εκτελεστές,άσχετα αν εχει υποβληθεί αιτημα αναίρεσης στο ΣτΕ.
      Ο ελεγκτής νομιμότητας,από την στιγμή που του διαβιβασθεί επισήμως η απόφαση του πρωτοδικείου.υποχρεούται από το νόμο να εκδώσει άμεσα διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση.Η μη εφαρμογή του νόμου από δημόσιο λειτουργό ιοδυναμεί με παράβαση καθήκοντος.Εφόσον εχει λαβει την απόφαση ο ελεγκτής νομιμότητας και δεν έχει εκδώσει την απόφαση θα ελεγχθεί από την δικαιοσύνη με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

      Διαγραφή
    7. Κύριε Σχίζα και Ανώνυμε .."που δεν διάβασες".
      Μην παίζουμε άλλο την κολοκυθιά και μην ...μαλώνουμε σε ξένο αχερώνα. Δεν αφήνουμε τα ΝΟΜΙΚΑ για τους Δικαστές και για τους δικηγόρους;
      Έχω μόνο μια ερώτηση:
      Πόσα περισσότερα Νομικά μπορεί να γνωρίζουμε και οι ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ από το πρώτο Τριμελές που ανακήρυξε υποψήφιο τον Χρονόπουλο;
      Στο Δικαστήριο εκείνο ήταν τρεις Δικαστές.
      Στο δεύτερο δικαστήριο επίσης τρεις και μέχρι εδώ είμαστε 3-3.
      Φυσικά δεν προσθέτω υπέρ της γνώμης μου τους τρεις Δικαστές που επικύρωσαν το αποτέλεσμα.
      Και τότε οι "Νομικοί" των καφενείων της Ζαχάρως έλεγαν δεν θα γίνει οι ανακήρυξη.
      Και τότε είχαν γίνει πάρα πολλά δρομολόγια ..."αστικής συγκοινωνίας" πέρα δώθε στο Πύργο από ...ενδιαφερόμενους ενιστάμενους και ...δεν το κατάφεραν.
      Πάμε όμως παρακάτω.
      Όσον αφορά το θέμα των εκλογών με δύο μόνο παρατάξεις, οι Δικαστές μέχρι τώρα (που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση) είναι 5-1.
      Από τους έξι που λέγαμε πιο πάνω μόνο ο εισηγητής είχε τη γνώμη για εκλογές με δύο.

      Ας αφήσουμε λοιπόν τα Νομικά - Δικαστικά για άλλους.

      Ο κύριος Σχίζας έχει δίκιο για τον Δημοτικό Σύμβουλο που ήξερα άστα τον ...Κ+Ω= κω, Δ+Ι=δι, Κ+Α= κα, ΟΛΑ ΜΑΖΙ = κώδικα.
      Έχει δίκιο για εκείνον αλλά κάνει συχνά ένα σφάλμα.
      Διαβάζει 10 σειρές και απαντά στη μία (εξαιρώντας τις εννέα).

      Τον παρακαλώ πολύ να διαβάσει προσεκτικά όσα έγραψα ΤΩΡΑ και να μην εξαιρέσει ούτε κεραία στην απάντησή του.
      Και να μου απαντήσει, σε ποιο σημείο έχω άδικο.

      Διαγραφή
    8. ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ-ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ17 Οκτωβρίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

      Ανωνυμε καλα τα λες, με ενα βασικο λαθος που ειναι το 5-1 Που το βρηκες ρε μαγκα??? Θα ηταν ακριβες το 2-1 ! μονο τρεις Δικαστες ασχοληθηκαν με το αρθρο 60 και 51.... Σε δυο μηνες θα εχουμε την αποφαση και οριστικα το ΔΗΜΑΡΧΟ.. 1η) περιπτωση,,
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ!!! 2η)περιπτωση..ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
      3η) περιπτωση ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ με αλλο Δ.Σ λογω ΕΚΛΟΓΩΝ!!!
      Σας ευχαριστω ... Με εκτιμηση φιλος του Γιατρου και εχθρος του Κοκορα..........

      Διαγραφή
    9. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡ 6Άρθρο 19 - Κατάρτιση συνδυασμών ¶

      1. Ο συνδυασμός καταρτίζεται με γραπτή δήλωση που υπογράφουν όλοι οι υποψήφιοι που τον αποτελούν.

      Στη δήλωση του συνδυασμού αναγράφονται κατά σειρά:

      α) Το τυχόν όνομα και έμβλημα του συνδυασμού.

      β) Το επώνυμο, το κύριο όνομα και το πατρώνυμο του υποψήφιου δημάρχου, με την αντίστοιχη ένδειξη, η οποία τίθεται είτε δίπλα είτε κάτω από το όνομα του υποψήφιου δημάρχου. Εάν δεν αναγραφεί ένδειξη, ο πρώτος υποψήφιος του συνδυασμού θεωρείται υποψήφιος δήμαρχος.

      γ) Ακολουθούν, κατά εκλογική περιφέρεια, με αλφαβητική σειρά, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, με αλφαβητική σειρά, με σημείωση παραπλεύρως και εντός παρενθέσεως της εκλογικής περιφέρειας στην οποία είναι υποψήφιοι.

      δ) Ακολουθούν κατά δημοτική ή τοπική κοινότητα με αλφαβητική σειρά το επώνυμο και το όνομα των υποψήφιων μελών του συμβουλίου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή των υποψήφιων εκπροσώπων τοπικής κοινότητας με αλφαβητική σειρά. ¶

      2. Η δήλωση του συνδυασμού είναι νόμιμη:

      α) Εάν περιλαμβάνονται σε αυτήν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για το ένα δεύτερο (1/2) του συνόλου των εκλογικών περιφερειών και ο αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων είναι τουλάχιστον ίσος με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας.

      β) Εάν περιλαμβάνονται σε αυτήν υποψήφιοι σύμβουλοι για το ένα τρίτο (1/3) του συνόλου των δημοτικών κοινοτήτων και ο αριθμός των υποψήφιων συμβούλων κάθε δημοτικής κοινότητας είναι τουλάχιστον ίσος με τα τρία πέμπτα (3/5) του αριθμού των μελών του συμβουλίου της.

      γ) Εάν περιλαμβάνονται σε αυτήν υποψήφιοι σύμβουλοι για το ένα τρίτο (1/3) του συνόλου των τοπικών κοινοτήτων που εκλέγουν τριμελή συμβούλια και εφόσον υπάρχει τουλάχιστον ένας υποψήφιος.

      Η μη ύπαρξη υποψήφιου εκπροσώπου τοπικής κοινότητας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της δήλωσης του συνδυασμού.

      Τυχόν δεκαδικός αριθμός στρογγυλοποιείται στην αμέσως επόμενη ακέραιη μονάδα, εφόσον το κλάσμα είναι τουλάχιστον ίσο με το μισό της. ¶

      3. Στη δήλωση επισυνάπτεται για κάθε υποψήφιο του συνδυασμού:

      α) Πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο του δήμου, όπου είναι υποψήφιος.

      β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής, καθώς και ότι δεν συντρέχουν τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14.

      γ) Αποδεικτικό είσπραξης ΔΟΥ ,,,,,,

      δ) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου συμβούλου της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ότι είναι κάτοικος της περιφέρειας της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας στην οποία είναι υποψήφιος. ¶

      4........5.....

      6. Αν δεν έχει τηρηθεί κάποια από τις διατυπώσεις ή δεν υπάρχει κάποια από τις προϋποθέσεις ή κάποιο από τα στοιχεία που προβλέπουν οι παράγραφοι 1 και 3 του παρόντος άρθρου και αυτό βεβαιωθεί από το δικαστήριο η δήλωση είναι απαράδεκτη.

      Ειδικότερα, αν έχει συνταχθεί η δήλωση του συνδυασμού που προβλέπει η παράγραφος 1, με διαφορετικό τρόπο, δεν είναι απαράδεκτη, εφόσον περιλαμβάνει ρητή δήλωση που ορίζει τον υποψήφιο δήμαρχο. Απαράδεκτη είναι και η εκπρόθεσμη δήλωση, καθώς και η δήλωση που περιλαμβάνει λιγότερους υποψηφίους από τα ελάχιστα όρια της παραγράφου 2 του παρόντος άρθρου και της παραγράφου 3 του προηγούμενου άρθρου. ¶

      7. Η δήλωση επιδίδεται με δικαστικό επιμελητή, ύστερα από παραγγελία των προσώπων που την υποβάλουν ή ενός εκλογέα δημότη ή παραδίδεται με απόδειξη στον πρόεδρο του πρωτοδικείου είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ψηφοφορία................

      Διαγραφή
    10. Αυτό έγινε!

      ...και προς το παρόν έχουμε Δήμαρχο.

      "Ειδικότερα, αν έχει συνταχθεί η δήλωση του συνδυασμού που προβλέπει η παράγραφος 1, με διαφορετικό τρόπο, δεν είναι απαράδεκτη, εφόσον περιλαμβάνει ρητή δήλωση που ορίζει τον υποψήφιο δήμαρχο."

      Διαγραφή
    11. ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡ 6 ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ! ΚΟΚΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/10!!!!!Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ! ΔΕΣ ΚΩΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ!!!!!

      Διαγραφή
    12. Τι έγινε?Εχει συνταχθει δήλωση του συνδυασμού με διαφορετικό τρόπο?Για πες μας τον διαφορετικό τρόπο που συνταχθηκε να τον μαθουμε και εμεις?
      Αυτό που έγινε είναι ότι η δήλωση δεν περιλαμβάνει υποψήφιο δήμαρχο.Εφόσον έχει κωλυμα κλογιμότητας δεν μπορεί να εκλεγεί .Και κάποιος που δεν εκλεγεται δεν μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος.Αρα ο συνδυασμός δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο.

      Διαγραφή
    13. Αν υπήρξε και δεύτερη Δήλωση την ημέρα τις κατάθεσης των συνδυασμών δεν το γνωρίζω αλλά αν πράγματι υπήρχε και εφεδρική, δεν σημαίνει υποχρεωτικά και απουσία υποψήφιου Δημάρχου, Μπορεί και να είχε άλλο όνομα. Όλα όμως αυτά είναι ανεξάρτητα από την επικαιρότητα.

      Διαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΨΗΦΗΣΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΆΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΛΛΩΝ .
    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργύρη μιλάς σοβαρά τώρα?χαχα

      Διαγραφή
    2. Πάλι τα μπέρδεψε αυτό το παλικάρι. Κάτι προσπαθεί να πει ο Αργύρης αλλά του έβαλε γαρνιτούρα από άλλη συνταγή και το πιάτο έγινε ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ.

      Διαγραφή

  3. Συνωστισμός Νομομαθών;

    Αγαπητοί φίλοι,

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ "περί εκτέλεσης της Δικαστικής Απόφασης".

    Κάναμε ένα ρεπορτάζ περί της αντικατάστασης του Δημάρχου και ρωτήσαμε:
    Πόσες μέρες ενωρίτερα και πόσες αργότερα μπορεί να γίνει το άλφα (α);
    Πόσες μέρες ενωρίτερα και αργότερα το βήτα (β);
    Πόσες το γάμα (γ);

    Προσθέσαμε τους τρεις αριθμούς και δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε τα ελάχιστα, ούτε τα μέγιστα.
    Διαιρέσαμε τους ανώτερους χρόνους δια δύο και βγάλαμε ένα συμπέρασμα.
    Αυτός ο μέσος χρόνος μας ήταν χρήσιμος για να βάλουμε καταληκτική ημερομηνία στην ψηφοφορία.


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ "περί προβλέψεων για την απόφαση του ΣΤΕ"

    Ας αναμένουμε με καρτερία την απόφαση του ΣΤΕ.
    Όλα τα άλλα δεν ωφελούν, όπως δεν ωφέλησαν και οι προβλέψεις του ...Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ17 Οκτωβρίου 2014 στις 10:29 μ.μ.

      Προσωπικα εγω κοκορα ντρεπομαι για αυτα που κανεις και μεθοδευεις!! Κοβεις σχολια δικα μου επωνυμα, κοβεις σχολια ανωνυμων, προσβαλεις και τους 14 Δ.Σ της Δ.Α και γραφεις ολους στα παλια σου τα παπουτσια.. Πρεπει ο Επικεφαλης της Παραταξης να παρεμβει......
      Οι Δ.Σ δεν ειναι προβατα ΚΟΚΟΡΑ!!! Το σχολιο αυτο καθως και οσα δεν ανεβασες θα ανεβουν σε αλλα blog . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ?????????????
      ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ??????????

      Διαγραφή
  4. η Κυρα Μαρια με αγαπη17 Οκτωβρίου 2014 στις 9:12 μ.μ.

    Με ποιο τροπο θα ψηφισουμε κοκορα? εμεις ειμαστε τρεις οικογένειες με 15 ψηφους και ψηφισαμε στις εκλογες το Πανταζη. θελουμε να συμετεχουμε σε αυτη τη ψηφοφορια. να μας πεις τι θα κανουμε για να δουμε τον αριθμο του αγαπητου μας απο 8 !!! που ειναι να παει 23.. σε ενημερωνουμε οτι ειμαστε τσοπαναραιοι και δεν εχουμε υπολογιστη...Εχει ο μπαρμπα φωτης,αλλα αναλυτικα να του γραψεις τι θα κανει... Αν δεν μπορεις εσυ ας μας πει εκεινος ο Σοφος Παιδιατρος κ Σχιζας με το πολυ μυαλο!!! Εμεις θελουμε να ψηφισουμε και οχι να βγαλει οποιον θελει ο κοκορας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρά Μαρία μπορείτε να πάτε σε ένα σπίτι που έχουν υπολογιστή και να τους πείτε πως θέλετε να ψηφίσετε. Δεν θα σας που όχι.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ.ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΩ!!!!!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

      Διαγραφή
  5. Εάν και όταν αντικατασταθεί ο Πανταζής, ποιον θα ήθελες για νέο Δήμαρχο της Ζαχάρως;
    Πουλές κόκορα στην παραπάνω πρόταση με την οποία έθεσες ερωτηματολόγιο υπό μορφή γκαλοπ το μόνο που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε είναι μόνο το ΌΤΑΝ .
    Το ΕΑΝ δεν χρειαζόταν καθόλου ΣΤο δε ΠΟΙΟΝ ξεχνάς τι κάνει "νιάου νιάου στα κεραμίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθηγητής βορινότερα του Πύργου18 Οκτωβρίου 2014 στις 2:04 π.μ.

      Κοιμήσου και παράγγειλα
      στην πόλη τα προικιά σου
      στη Βενετιά τα ρούχα σου
      και τα χρυσαφικά σου

      Διαγραφή
  6. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ18 Οκτωβρίου 2014 στις 3:59 π.μ.

    Ανωνυμε των 9.53μμ καθως και ολοι που εκφραζουν αποψη θελω να διαβασετε το αρθρο 60,τη διαδικασια για την επιλογη Δημαρχου πενταετιας και να δειτε τι προκειται να γινει. Αν παμε σε αυτη τη περιπτωση και αν λαβουμε υποψη μας τα κατωθι....1ον) το κυρος του Δημαρχου,πρωτος πολιτης
    της περιοχης!!! 2ον) γνωριμιες με την εξουσια!!! 3ον) οικονομικα... Μισθοι,συμβουλια,εκτος εδρας
    200000Ε τη πενταετια!!! αν βαλετε και τις προμηθιες τα ποσα ειναι πολυ αξιολογα!!! Υπαρχουν και αλλα πολλα που θα μπορουσα να σας αναφερω... Μονα με αυτα πιστευω οτι οι υποψηφιοι θα ειναι
    πανω απο τρεις!!!!! αυτους τους υποψηφιους θα ψηφισουν οι 14 σε ειδικη συνεδριαση!!! ποιος θα βγει
    κανενας δε το ξερει..... Αν σε ενα Στρατηγο του ξυλωσουν τα αστρα του μενουν μονο τα αρχ@δια που λογω ηλικιας του ειναι αχρηστα!!! Γιατι στην αναρτηση ο κοκορας λεει ψεματα??? ( ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ......
    ΟΙ Δ.Σ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ...
    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!) ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 14 Δ.Σ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ??????? ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?????
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??? ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΧΙΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!
    ΕΓΩ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΜΟΥΘΕΚΡΑ Η ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ!!!! ΕΚΤΟς ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.... ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΚΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ??? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ... σΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ήταν σωστό να αποκλειστεί κάποιος από του Συμβούλους από τέτοια ψηφοφορία. Εδώ δεν ψηφίζουμε κάποιους υποψήφιους που έχουν θέσει υποψηφιότητα ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψήφιοι.
      Είναι μια προκριματική-δημοσιογραφική πρόταση στους αναγνώστες για να σημειώσουν τη δική τους επιθυμία.
      Από τους αριθμούς της χθεσινής ημέρας προκύπτει πως το 7% των επισκεπτών της σελίδας έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία. Κάτι είναι και αυτό. Δείχνει πολλά.
      Αυτοί και μόνο αυτοί είναι οι λόγοι του θέματος και τίποτε άλλο.

      Διαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των βαρελοφρονων της περιοχης18 Οκτωβρίου 2014 στις 12:25 μ.μ.

    Γιατι δεν ανεβαζεις το σχολιο το δικο μου και τησ γυναικας μου παλιο κοκορα??? σου ζηταμε οτι και
    η κυρα Μαρια!!! να μας πεις τι θα κανουμε για να ψηφισουμε τον Ανθρωπο μας... Αυτα που λεει ο Ανωνυμος δεν ισχύουν ...Πηγαμε σημερα στη κυρα Γιωτα και δεν μπορεσαμε να ψηφισουμε. Η Γιωτα
    μας ειπε οτι αυτη ψηφισε ο αντρας της δεν μπορει? γιατι μας κοροιδευεις κοκορα μου. θα χωρισουν αντρόγυνα , θα μαλωσουν φιλοι,θα σκοτωθουμε μεταξυ μας και συ θα παιζεις κυριε Δημοσιογραφε
    ΑΔΕΚΑΣΤΕ??? εδω και τωρα να ανεβασεις τα σχολια και να μας δωσεις οδηγιες για τη προκριματικη
    δημοσιογραφικη προταση για να σημειώσουμε και μεις την επιθυμια μας... τι ζηταμε ρε απο σενα???
    Να μας πεις με ποιο τροπο θα ψηφισουμε και να πεις στον Ανωνυμο που απαντα στη κυρα Μαρια αντι για σενα οτι ο γιος μου μου ειπε οτι ειναι ασχετος απο υπολογιστες......Αν παιζεις με εμας και το συμβουλο που στηριζουμε ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΟΚΟΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ δεν ξέρω πολλά για τους υπολογιστές όμως νομίζω πως ο κάθε υπολογιστής έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μια φορά. Αν σε ένα σπίτι είναι περισσότεροι πρέπει να πάνε σε κάποιον άλλο υπολογιστή που δεν έχει ψηφίσει από αυτόν κάποιος ενδιαφερόμενος. έτσι αποφεύγεται και η πιθανή νοθεία όσο αυτό είναι δυνατόν.

      Διαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των βαρελοφρονων της περιοχης18 Οκτωβρίου 2014 στις 4:10 μ.μ.

    Ρε ανωνυμε τι μας λες ρε, να ψαχνουμε στη Ζαχαρω και στα περιχωρα να βρουμε ελευθερο υπολογιστη που δεν εχει ψηφισει απο αυτον κανενας??? Πως μπορει να γινει αυτο κοκορα?
    Εσυ κατσε ποιες το καφε σου με το Γιατρο και γραψε μας στα κρυφα σου...... Ο γιος μου απο τη Πατρα μου ειπε οτι η ψηφοφορια αυτη το μονο που δειχνει ειναι το βαθμο μαλακιας των κατοικων,
    ο ανωνυμος μας κοροιδευει , αν τον βρουμε θα το κερασουμε ενα κρασακι , θα του τραβηξουμε το αυτακι και θα μεινει με ενα.... κοκορα δωσε λυση,,Ο κ Καθηγητης Πανεπιστημιου εχει πολλους υπολογιστες και προηγείται,ετσι δεν ειναι αφεντη??? Ο δικος μας ο Γρηγορης εχει ψηφους αλλα δεν εχει υπολογιστες!!! Κοκορα δωσε λυση αμεσως διοτι θα αγκαλιαστουμε ασχημα,ο Γρηγορης και εμεις
    δεν δεχομαστε τετοιες προσβολες... αν χρειαστει το βραδυ θα τα πουμε καλυτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόκκορα τι γίνεται?
    Ο Λαμπρόπουλος Τάσος απο 2 ψήφους πήγε στους 15?
    χαχαχαχαχα
    Σου έκανα μια επίδειξη πως μπορείς να παραπιοιήσεις μια ψηφοφορια της google χωρίς να κινηθείς καθόλου από τον υπολογιστή σου.
    Αλλά για να τα κάνεις αυτά Κόκκορα,πρέπει να παίζει του υπολογιστές στα δάχτυλα.
    Και για να δεις ακόμη πως μερικοί μπορούν να τροποποιήσουν γκαλοπ στο ιντερνετ.(Π.χ αυτά που γίνονται στο ιντερνετ για τις εκλογες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Λυπούμαστε πολύ!

      Προφανώς θα είσαι από εκείνους (του γνωστού μηχανισμού) που αλλοίωνε το προεκλογικό γκάλοπ της RPOTI news στις Δημοτικές εκλογές.
      Υπάρχει σχετικό δημοσίευμα στον ΚΟΚΟΡΑ τον Μάιο.

      Οι "ιεροκήρυκες της δημοκρατίας" δεν μπορούν να καμαρώνουν για τέτοιες πράξεις.

      Μερικοί δεν μπορούν να αντέξουν τη Δημοκρατία.

      Λυπούμαστε πολύ!

      Διαγραφή
    2. Πάλι σε βρίσκω αδιάβαστο κόκκορα στους υπολογιστές.
      Τα γκαλοπ αλλοιώνονται μόνο στα ιστολόγια της google και της wordpress που χρησιμοποιούν γλώσσα προγραμματισμού html.
      Tα site της Πρώτης και της Πατρίδας δεν βασίζονται στην γλώσσα αυτή προγραμματισμού αλλά στην PHP η οποία περιέχει δικλείδες ασφαλείας και δεν μπορεί να παραβιασθεί.
      Με όλη την ειλικρίνεια Κόκκορα σου δηλώνω ότι τα γκάλοπ της Πρώτης και της Πατρίδας δεν νοθεύτηκαν απο παραβίαση του κώδικα.Η μόνη απλή νόθευση η οποία μπορεί να έγινε ήταν να ψηφίσει κάποιος απο διαφορετικούς υπολογιστές που αλλάζει έτσι την Ip διεύθυνση του.
      Απλά αυτό που έκανα και άλλαξα τους ψήφους στον Τάσο Λαμπρόπουλο ήταν να σου δέιξω ότι τα γκαλοπ των blogs της google παραβιάζονται εύκολα,απο κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά.
      Συνέχισε λοιπόν το γάλοπ σου αφαιρώντας από τον Τάσο το Λαμπρόπουλο 13 ψήφους.Τους άλλους δεν τους πείραξα.

      Διαγραφή

    3. Αγαπητέ φίλε, και φίλοι που παρακολουθείται τα σχόλια.

      Γνωρίζουμε τις πιθανότητες των παρεμβάσεων σε όλων των ειδών τις έρευνες είτε με ερευνητές, είτε τηλεφωνικές είτε διαδικτυακές.

      Στο τέλος αυτής της προσπάθειας, έχουμε τη δυνατότητα να εξάγουμε το σωστό συμπέρασμα, εξαιρώντας τις κακόβουλες παρεμβάσεις με γνωστή μέθοδο.
      Στο κείμενο που ακολουθεί, η ιστοσελίδα της proti news, συμμερίζεται την τότε καταγγελία μας (του Μαΐου) και στην τελευταία παράγραφο μεταφέρουμε τη δική της διαπίστωση, με την βίαιη (τότε) διακοπή της δικής της έρευνας.
      Και αυτά μόνο για επιβεβαίωση των όσων αναφέραμε έως τώρα.

      ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ:

      Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

      Το Γκάλοπ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και η μεγάλη νοθεία των μηχανισμών του «καθαρού» υποψήφιου.

      Τόσο μεγάλη νοθεία, δεν ξανάγινε ούτε στις μελανότερες εκλογές της πατρίδας μας. Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι μηχανισμοί να "σώσουν" τον τόπο με τις δήθεν νέες ιδέες τους;; Απέδειξαν την ποιότητά τους με τα χέρια τους και με τη νοθεία τους στο ηλεκτρονικό γκάλοπ «protinews”.


      Σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης έφτασε ο μηχανισμός του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, τις δυο-τρεις πρώτες μέρες, που το γκάλοπ είχε τη φυσιολογική συμμετοχή των ψηφοφόρων. Ο Πανταζής προηγείτο με διαφορά 20%.


      Από τον πανικό τους έκλεισαν στο γραφείο (πάνω αγορά) έναν οπαδό και ψηφίζει αδιακόπως από μηχάνημα μόνος του, πέντε μερόνυχτα.


      Ο οπαδός αυτός, έχει προσθέσει τόσο μεγάλο αριθμό ανύπαρκτων ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει σε συμμετοχή, τον Δήμο Πύργου, τον Δήμο Ήλιδας (Αμαλιάδα), ακόμη και την Περιφέρεια (η Ζαχάρω εμφανίζεται με 200 ψηφοφόρους περισσότερους από την Αμαλιάδα).

      Παρά ταύτα δεν μπορούν να ξεπεράσουν σε ποσοστό το μεγάλο ρεύμα του Πανταζή και της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

      Σήμερα το πρωί 14/5/2014, στις 9.30΄, ακόμη και μετά από την πενθήμερη νοθεία το αποτέλεσμα ήταν το εξής:
      «Δυναμική Πρωτοβουλία» - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Ψήφοι: 563 (45.9%)
      «ΝΕ.Δ.Α.» - ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
      Ψήφοι: 551 (44.9%)
      «Λαϊκή Συσπείρωση» - ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
      Ψήφοι: 112 (9.1%)
      Ψήφοι: Ζαχάρω = 1226, Αμαλιάδα=1080, Περιφέρεια=1029


      Τρεις ώρες μετά την δημόσια καταγγελία μας, η ΠΡΩΤΗ news σταμάτησε το γκάλοπ και ανακοίνωσε την διαπίστωσή της, για την κακόβουλη παρέμβαση στην πρόοδο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

      Διαγραφή
  10. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των βαρελοφρονων της περιοχης18 Οκτωβρίου 2014 στις 9:47 μ.μ.

    Κοκορα δεν μας ενδιαφερει τι λεει ο ανωνυμος για το Τασο το Λαμπροπουλο,,ειναι προβοκάτορας???
    Γιατι εκθετει το Τασο που ειναι καλο παιδι και το ψηφιζει ο κοσμος??? Αφου ανεβαζει τον αριθμο απο
    τη καρεκλα του να το παει 200 για να το πιστεψουμε,σε καθε αλλη περιπτωση και συ και αυτος να πατε στον αγύριστο.... Βλεπετε την ανοδο του δικου μας του Γρηγορη και σας εχει πιασει πανικος!!!
    Σου ζηταμε να μας πεις πως θα ψηφισουμε και ο ανωνυμος μας λεει μαλακιες,τα ιδια και ο αλλος Ανωνυμος προβοκατορας. Εσυ λεβεντη μου περα βρεχει!!!! σε μας δεν απαντας .στη κυρια Μαρια απαντα ο κυριος Σχιζας και τη λεει κομπλεξικια,,στο δε τελευταιο Ανωνυμο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ του λες για Δημοκρατια και πολυ λυπη.... Το Παιζεις καλα κοκορα!!! πΠαιζεις με τη φωτια και θα καεις!!!
    Θελεις να σταματισεις τη ψηφοφορια και εχεις βαλει προβοκατορες να λενε μαλακιες.....
    1η αποδειξη....οι μαλακιες του ανωνυμου να ψαχνουμε τα σπιτια να βρουμε ελευθερο υπολογιστη!!!!!!!
    2η αποδειξη η μαλακια του προβοκατορα οτι μπορει να αλλαξει το αποτελεσμα και για να πεισει χρησιμοποιει το 2 το Τασου χθες,,το εκανε 15!!! Εμεις δεν μασαμε κοκορα και να τις αφισεις τις πουστιες σε μας!!! Ο ανθρωπος μας θα ειναι υποψηφιος Δημαρχος και στη δικη σου ψηφοφορια θα παει παρα πολυ καλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι και οι 14 πρέπει να αναρωτηθούμε .............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μάγκες τις άλλης όχθης, ήδη παίρνετε Μουρλόχαπα...
    έχετε όντως ανάγκη από ιατρική μουρλοφροντίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πεταμένη ψήφος,όσοι δεν είναι υπόδικοι είναι άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή