Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Συνέλευση Έκτακτης Ανάγκης στο Λύκειο Ζαχάρως τη Δευτέρα από τους γονείς των μαθητών


Πρόσκληση για  ΕΚΤΑΚΤΗ  Γενική Συνέλευση
Του Συλλόγου Γονέων -  Λυκείου Ζαχάρως την
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, 6.00 μ.μ. σε αίθουσα του Λυκείου


Αγαπητοί γονείς
Η απερίγραπτη κατάσταση από την έλλειψη καθηγητών στο Λύκειο της Ζαχάρως έχει φτάσει στο απροχώρητο και ενδέχεται να γίνει χειρότερη στις προσεχείς ημέρες.
Ενδεικτικά σας πληροφορούμε πως τα περισσότερα φιλολογικά μαθήματα έχουν διδαχθεί πλημμελώς και ορισμένα από αυτά δεν έχουν διδαχθεί σχεδόν καθόλου.

Οι κενές ώρες που έχουν συσσωρευτεί,  σαράντα ημέρες μετά από την έναρξη των μαθημάτων, στις τρεις τάξεις του Λυκείου (Α,Β,Γ) ξεπερνούν τις 120 και καθημερινά, όσο διαρκεί το ίδιο πρόβλημα, οι ώρες χωρίς διδασκαλία θα αυξάνονται.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για την ταχύτατη κάλυψη των κενών θέσεων με καθηγητές και λύση για τη ρύθμιση της εξεταστέας ύλης στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τις Γ Λυκείου και στην ύλη της Τράπεζας Θεμάτων για την Α και Β τάξη.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, με τη συμμετοχή μας και με τις προτάσεις μας, ώστε να ξεπεραστούν ευκολότερα τα εμπόδια των παιδιών μας. Για αυτούς τους λόγους συμμετέχουμε όλοι, στην ΕΚΤΑΚΤΗ Συνέλευση.

22/10/2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Σχετική δημοσίευση για το πρόβλημα
των μαθητών του Λυκείου Ζαχάρως 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kokoraszaharos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_48.html



24 σχόλια:

  1. Μαθηματικος απο Δημητσανα26 Οκτωβρίου 2014 στις 1:58 π.μ.

    Αγαπητε Κοκορα,,η αναρτηση σας με θεμα!! Ολεθριες ελλειψεις στο Λυκειο Ζαχαρως!!!

    Πρωτογνωρες αντιδρασεις απο γονεις και μαθητες!!! Η αναφορα σας στον κ. Εισαγγελεα,,

    του Α.Π ,,σε ενδικα μεσα,,ακομη και προσφυγη στο Ευρωπαικο Δικαστηριο..... εκανε καποιους

    υπευθυνους να χασουν τον υπνο τους!!! (για να μην παραξηγηθω σας λεω οτι στους καποιους δεν

    ανηκει η κ.Διευθυντρια και οι Καθηγητες) . Η τοποθετηση των Καθηγητων ειναι πραγματικο γεγονος!!!

    Ο Δικαιος Αγωνα σας εχει αισιο τελος προς οφελος των Παιδιων σας και της Παιδειας!!! Συγχαριτηρια

    στο Προεδρο,,. στα μελη του Δ.Σ,, στους γονεις και στα παιδια!!! Για να επιτευχθει ο δευτερος στοχος,

    πρεπει να γινουν τα κατωθι.....1) τριμελής Επιτροπη απο τη Γ.Σ για να διαχειριστει το θεμα

    της καλυψης.των ωρων...2) Αμεση επισκεψη της Επιτροπης στο Σχολειο και καταγραφη των ωρων

    που εχουν χαθει μαζι με τη κ. Διευθυντρια και το προγραμματιστή κ. Σασσαλο Σπυρο..Συζητηση με την

    κ. Δ/ντρια μηπως μπορει η ιδια με υπερωριες εστω και υποχρεωτικες να δωσει λυση!!! 3) Αμεση

    συνάντηση με τον κ. Δ/ντη Εκπαιδευσης και Προεδρο του ΠΥΣΔΕ παρουσια του Συμβουλου και των

    Αιρετών !!Θα δωσουν αμεσως λυση και τουτο διοτι για το μπαχαλο του Λυκειου Ζαχαρως δεν εβαλαν

    σε προτεραιότητα τα παιδια αλλα τις εξυπηρετήσεις!!! (Για καλο και για κακο στο αυτοκινητο θα

    υπαρχουν τρεις βρεγμενες σανιδες) Σε καμια περιπτωση δεν θα δεχθειτε θα!θα!Θα Μειωση της υλης δεν μπορει να γινει σε καμια περιπτωση,,,, Αν σας πουν να δουμε και το δεχθειτε,,, χασατε.!!!

    Ολα θα πανε καλα!!! ειμαι στη διαθεση σας...Πατριωτη Προεδρε και εγω μικρος περπατουσα

    ξυπόλυτος στη Δημητσανα!!!
    Γιωργος Κωνσταντακοπουλος
    Εκπαιδευτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ,ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ξΕΡΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ... ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΛΩΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ... ΕΙΔΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ
    Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ,,κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Δ.Σ κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ κ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ κ.ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ??/ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ... ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ??? ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη συνέλευση πρέπει να πάμε όλοι, έχεις δίκιο για αυτό που γράφεις και εγώ το έμαθα απόψε αργά είναι για γέλια και για κλάματα αυτό που έγινε. Όπως το παρουσιάζεις φαίνεται σαν να ήταν πολλοί αλλά δεν ήταν ούτε σαράντα, μου τους είπαν έναν έναν.
      Απαράδεκτο γεγονός αλλά δεν έχει σχέση με τη δική μας συνέλευση. Νομίζω πως στα σχολεία απαγορεύονται οι κομματικές συγκεντρώσεις και πρέπει να πάνε στη φυλακή εκείνοι που επέτρεψαν να διαθέσουν την αίθουσα του δημοτικού στο Σύριζα. Πρώτη φορά γίνεται στη Ζαχάρω τέτοιο σκάνδαλο. Η συνέλευση του Λυκείου πρέπει να καταγγείλει το πρωτοφανές κακούργημα στο χώρο που κάνουν μάθημα τα μικρά παιδιά. Ντροπή και σε εκείνους που γύρεψαν την αίθουσα, άλλη αίθουσα δεν τους έφτανε; φοβήθηκαν μην πληρώσουν; Ντροπή μεγάλη ντροπή

      Διαγραφή
  3. Δεν μας είπατε αν είχαν και σημαίες οι ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό σχολείο δεν μας είπατε αν τους περίσσεψαν σημαιάκια για να δώσουν τη Δευτέρα και στα παιδάκια του δημοτικού να τα πάρουν στην παρέλαση.
    Ο Διευθυντής της πρωτοβάθμιας να δώσει "προαγωγή" στη Διευθύντρια του δημοτικού για το ανδραγάθημα που έκανε μαχόμενη για την προστασία του σχολείου και των μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας σε όλους, στην Εκπαιδευτική Κοινότητα, θα σοβαρευτείτε πλέον,ούτε τα παιδιά μας,ούτε
    τα παιδιά σας σας ενδιαφέρουν??? Κοκοράκο,, θα πρέπει αμέσως να πάρεις θέση και να πεις στο
    Πανταζάκο που είναι υπεύθυνος να σβήσει τη φωτιά που άναψε αμέσως.. Πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο ομοφωνα να αποφασίσει αν τα Σχολικά κτήρια θα δίδονται στις Κομματικές οργανώσεις!!!
    Η απόφαση του Δ.Σ πρέπει να είναι άμεση διότι η φωτιά θα φουντώσει με αιτήσεις άλλων κομματικών
    οργανώσεων!!! Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ η μανία σας για την εξουσία σας ΄΄εχει κάνει να μη σέβεστε τίποτα,να έχετε καβαλήσει το καλάμι!!! Τι θα μας πείτε ρε παιδιά να κάνουμε αν ο Πανταζάκος του
    Κόκορα,, δώσει σχολικό κτήριο στη ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ,,η ΚΚΕ η ΝΔ,, η ΠΑΣΟΚ?Είστε τόσο ανόητοι ??
    Εσείς κ. Αλεξανδρόπουλε, κ.Γιαννόπουλε τι σκοπεύετε να κάνετε? Οι Καθηγητές,,οι Δάσκαλοι,,
    οι Διευθυντές των Σχολείων τι σκοπεύουν να κάνουν?? Οι Σύλλογοι Γονέων,, οι Σχολικές Επιτροπές
    τι σκοπεύουν να κάνουν?? Ελπίζω ότι κάτι θα γίνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΤΕ; Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΗΤΗΜΑ; ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.....ΑΣΧΕΤΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ,ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ... ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ Δ/ΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,,ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΣ
    ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ , Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ
    ΘΕΜΑ.. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ; ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!!!!ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ; ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΥΛΗΣ; ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ! ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ

    ΟΜΑΔΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής ,ως υπόλογος ,εκθέτει το δημαρχό μας και πρέπει άμεσα να του πάρει το κεφάλι ο Πανταζής.Τα παιδιά μας δεν έχουν ανάγκη κανένα πολιτικό κόμμα για να τα παιδαγωγήσει .Ντροπή του ..........................................................

    ο πατριώτης Πύργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο θεατρίνος του δήμου έκανε τη μαλακία του .............................και η αντιπολίτευση παρακολουθεί τα γεγονότα απαθέστατη , και ξέρετε γιατί;

    την υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=313908022150843&set=a.248888885319424.1073741827.100005949438585&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Ενεργός Πολίτης πρόσθεσε νέα φωτογραφία στο άλμπουμ ΜΕ ΄΄ΣΗΜΑΙΕΣ΄΄ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ.
    ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΄΄ΣΗΜΑΙΕΣ΄΄ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι ο ανεπαρκής που είχε την ιδέα για την κομματική συγκέντρωση στο σχολείο μπορούν να το καταλάβουν ακόμη και τα παιδιά. Δεν ξέρουμε μόνο αν ρώτησε κάποιους ανώτερους ή πήρε μόνος του τη μεγάλη απόφαση για την ισοπέδωση της σχολικής αυτονομίας. Μήπως θέλουν να μας αποδείξουν πως δεν μπορούν να μοιράσουν άχυρο σε δυο γαϊδούρια;
    Ούτε ο Θ. Κόλλιας δεν ανακοίνωσε κουβέντα για τους εισβολείς στο σχολείο. Μάλλον δεν ρώτησαν κανέναν, το αποφάσισαν και το εκτέλεσαν και το ξεφτίλισαν οι ντόπιοι.
    Ούτε κουκούτσι μυαλό - ούτε ίντσα διορατικότητας. Αποσυρθείτε στα σπίτια σας, θα κάνετε πολλές ζημιές ακόμη, είστε ακατάλληλοι για εκπρόσωποι στη Ζαχάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ................................ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ .ΒΟΥΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ,ΜΕΤΑ ΤΟ SUGAR , TOYS GAMPROYS ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

    ΑΘΗΝΑ ΖΑΧΑΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ
    300Ε ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ
    ΤΩΝ ΡΟΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ? ΕΣΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΣΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΛΕ,,ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΚΙΝΟΙ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΟΙ ΡΟΖΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΝΙΟ;ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΗΛΙΘΙΕ; ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΕΙΣΑΙ!

      Διαγραφή
  15. giati 8a allazes pou zeis sthn A8hna?Zaxaraios paremeines!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΚΑΝΕΙ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.1)Η ΧΑΜΕΝΗ ΥΛΗ,2)ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ,ΚΑΙ 3)Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.....ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΘΟΥΜ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ..ΚΤΛ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ.ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ....ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.......ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθατε Ανώνυμε τι έγινε στην Εκδήλωση του Γυμνασίου για το Έπος του '40 ;

      Όλη η εκδήλωση ήταν για το Βελουχιώτη ,τον Ζέρβα ,το Ζάρα και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει μέσα σε αυτό το σχολείο . Που είναι ο Σύλλογος Γονέων ; Αυτά δεν σας αγγίζουν ,δεν διαπαιδαγωγούν περίεργα τα παιδιά μας ;

      Διαγραφή
  17. θα ενημερωθούμε για τη γενικη συνελευση η θα μας τιμωρησετε διοτι δεν ειμαστε
    εκει για να πλακωσουμε καποιους που μας εκαναν ρεζιλι? Μηπως και σεις συμφωνειτε να παραχωρουνται τα σχολικα κτηρια σε οργανωσεις? Μεχρι τωρα εκτος ωρων λειτουργιας των Σχολειων, μπορουσε να τα παραχωρησει ο Δημος στον οποιο ανηκουν για πολιτιστικές εκδηλωσεις κ.α Σε καμια περιπτωση για εκδηλωσεις παραταξεων του Δημου και Κομματικων οργανωσεων... Αν κατι εχει αλλαξει να μας το πουν..Δεν ειναι αντιδημοκρατικο να μη διδονται ουτε Δημοκρατικο να διδονται... Νομιζω οτι κανενας δεν διαφωνει για την ελευθερη διακινησης των ιδεων και αποπεων,αυτο ειναι Δημοκρατια.. Η κομματικη προπαγανδα απο Δασκαλους και Καθηγητες μεσα στα Σχολεια σε ανηλικα παιδια ειναι φασισμος. Αντίστοιχα την ιδια αποψη εχουμε και για τις παραχωρησεις απο τους Δημους..Φιλοι γονεις ολοι αγαπαμε τα παιδια μας.
    ειναι παραλογισμος, μαλακιες αλλων να μας κανουν να διαπληκτιζομαστε
    μεταξυ μας. Θα πω και κατι ακομη και να το σκεφτειτε οι γονεις πολυ καλα..
    Αν μετα το θορυβο που εγινε και συνεχιζετε οπως βλεπω,οι γονεις που ειναι
    στο ΔΣ του συλλογου μας το παγωσαν στη ΓΣ ,δεν κανουν για το συλλογο,δεν παιρνουνθεση και πρεπει να παραιτηθουν. Πανω απο τα παιδια τους ,βαζουν τις σχεσειςτους με τους καθηγητες και με ανταλλαγμα τους βαθμους των παιδιων τους...Ειστε ακαταληλοι και επικίνδυνοι Προεδρε και να αφισετε τις εξυπναδες και
    εσυ και ο κοκορας που ειναι στο ΔΣ και οι αλλοι που ειναι στο ΔΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ! Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ

    ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ( 2014 ) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ

    ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ! ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΌΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να παραιτηθούν Άμεσα όλοι του Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων .

    Μέσα σε ένα Εορταστικό τετραήμερο έγιναν κομματικές προπαγανδιστικές εκδηλώσεις στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο του Δήμου Ζαχάρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνηση: Να παραιτηθούν όλοι του Συλλόγου γονέων του Δημοτικού σχολείου και του Συλλόγου γονέων του Γυμνασίου

      Διαγραφή