Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως όρισε τέσσερις Αντιδημάρχους

Την απόφασή του για τον ορισμό τεσσάρων Αντιδημάρχων του Δήμου Ζαχάρως, δημοσίευσε ο Δήμαρχος κύριος Πανταζής Χρονόπουλος.
Μαζί με τον ορισμό προσδιόρισε και τις αρμοδιότητες που μεταβιβάζει σε κάθε έναν Αντιδήμαρχο, για θητεία δυόμιση ετών της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και έως 7 Μαρτίου 2017.

Οι Αντιδήμαρχοι μαζί με τις αρμοδιότητές τους είναι οι εξής:

Μπάμης Γεώργιος
Έχει την ευθύνη για: Διοικητικές Υπηρεσίες, Ανθρώπινο Δυναμικό, Οικονομική Υπηρεσία, παρακολούθηση εσόδων - εξόδων, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Μελέτες.
Επίσης θα έχει την αρμοδιότητα υπογραφής Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής.

Τριγάζης Γεώργιος
Έχει την ευθύνη για: Τις άδειες καταστημάτων, τεχνικών έργων, Πολεοδομία, Λαϊκές Αγορές, Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κόσσυφας Δημήτριος 
Έχει την ευθύνη για: Την υπηρεσία καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας, κίνησης οχημάτων.

Γαλάνη Αθηνά
Έχει την ευθύνη για: Τουρισμό, Δημόσιες σχέσεις, βοήθεια στο σπίτι, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδικούς Σταθμούς,  Αλλοδαπούς, εξυπηρέτηση του πολίτη, Πολιτικούς Γάμους.

Όλοι οι Αντιδήμαρχοι εκδίδουν και υπογράφουν κάθε έγγραφο σχετικό με τη λειτουργία των υπηρεσιών ευθύνης τους και των αρμοδιοτήτων τους.
Όλοι οι Αντιδήμαρχοι, απουσιάζοντος του Δημάρχου, εξουσιοδοτούνται να υπογράφουν, να θεωρούν το γνήσιο της υπογραφής και να επικυρώνουν πιστά αντίγραφα και φωτοαντίγραφα. 

40 σχόλια:

  1. Η κοροιδία και ο εξευτελισμός των θεσμών σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως διαπιστώσατε αυτά που λέτε; Μήπως προκύπτουν από το θέμα της ανάρτησης και από τον ορισμό των Αντιδημάρχων; Προκύπτουν από τη φαντασία σας; Πείτε από που προκύπτουν διαβάζοντας το θέμα στο οποίο προσθέσατε το σχόλιό σας.

      Διαγραφή
  2. Τα προεκλογικά ταξιματα και ο εξευτελισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτυπωμενα σε 4 σελίδες Α4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προεκλογικά ταξίματα έχουν μπροστά τους μια πενταετία για να υλοποιηθούν ένα προς ένα. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που περίμενε να λυθούν σε μια βδομάδα και πριν καν οριστούν οι Αντιδήμαρχοι.
      Κύριε μου δεν κάνεις απλή αντιπολίτευση, ούτε σκληρή αντιπολίτευση αλλά ούτε ακραία αντιπολίτευση. Γράφεις μόνο για να κατηγορείς κάθε τι που συναντάς, είσαι ένας καθώς πρέπει προβοκάτορας. Κάτι τέτοια κάνουν όσοι ολισθαίνουν στην αυτοκαταστροφή. Καλό ταξίδι.

      Διαγραφή
  3. Οι ξετρελαμένοι
    από την εκλογική ήττα
    έχουν μια μόνο δυνατότητα:
    Να γίνονται περισσότερο έξαλλοι
    κάθε μέρα που περνά με Δήμαρχο τον Πανταζή.

    Στην πιο πάνω διατύπωση φτιάχτηκε συμπτωματικά (αλλά και σημαδιακά) η σκάλα με τον ψυχολογικό κατήφορο που διολισθαίνουν καθημερινά μερικοί εκτροχιασμένοι συμπολίτες μας.

    Τους συνιστούμε ψυχραιμία γιατί έρχονται χειρότερα γι αυτούς και θα λυπηθούμε πολύ αν χειροτερέψει κατά πολύ η κατάστασή τους.

    Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε πιο κόσμια, τα δύο προηγούμενα σχόλια που εκπέμπουν το "μέγιστο ενωτικό κλίμα" για την πορεία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμάζουμε και προσυπογράφουμε την απάντηση του προηγούμενου φίλου χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε ούτε κεραία!

    Οι ξετρελαμένοι
    από την εκλογική ήττα
    έχουν μια μόνο δυνατότητα:
    Να γίνονται περισσότερο έξαλλοι
    κάθε μέρα που περνά με Δήμαρχο τον Πανταζή.

    Στην πιο πάνω διατύπωση φτιάχτηκε συμπτωματικά (αλλά και σημαδιακά) η σκάλα με τον ψυχολογικό κατήφορο που διολισθαίνουν καθημερινά μερικοί εκτροχιασμένοι συμπολίτες μας.

    Τους συνιστούμε ψυχραιμία γιατί έρχονται χειρότερα γι αυτούς και θα λυπηθούμε πολύ αν χειροτερέψει κατά πολύ η κατάστασή τους.

    Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε πιο κόσμια, τα δύο προηγούμενα σχόλια που εκπέμπουν το "μέγιστο ενωτικό κλίμα" για την πορεία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μαθηματικος απο Μεσσηνια11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:56 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Κόκκορα ο πληθυντικός παραπάνω είναι γιατί γράφεις σαν συντακτική Επιτροπή και αυτήν εκφράζεις; Για πες μας λοιπόν από ποιούς αποτελείται η περιβόητη Συντακτική; Πες μας ακόμη τι έγινε με εκείνη την προσφυγή που είχες κάνει μαζί με άλλους λεβέντες στο ΣΤΕ για την αδικία που σου κάνανε και σε καθαίρεσαν από Δημοτικό Σύμβουλο Ορκισμένο το 2011. Βγήκε εκείνη απόφαση; Και αν ναι δικαιώθηκες;

      Διαγραφή
    3. ΚΥΡΙΕ Μαθηματικέ από τη Μεσσηνία (με τα πολλά πρόσωπα)

      1. Καταρχήν σε κρίνουμε από αυτά του γράφεις και το σχόλιο, ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ !!!

      2. Κατά δεύτερον δεν καταλάβαμε με ποιον φανταστικό εχθρό τα βάζεις και δεν μας αφορά. Λύσε όποιες διαφορές μαζί του, έστω κι από ΕΔΩ, χωρίς όμως να βρίζεις γιατί τα υβριστικά σχόλια όταν αφορούν τρίτα πρόσωπα (και όχι το blog) σβήνονται αμέσως.

      3. Όσα υβριστικά υπάρχουν από εσένα για εμάς, τα αφήνουμε σκόπιμα, διότι περιέχουν την "φωτογραφία σου", την ταυτότητά σου, το ήθος σου και την καταγωγή σου. Αυτό φυσικά μας λυπεί, μόνο επειδή είσαι καθηγητής και διδάσκεις παιδιά.

      4. Εμείς ως ηλεκτρονικό έντυπο, είμαστε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ενημερωτικό και σχολιαστικό ΒΗΜΑ και θα είμαστε ευτυχείς αν όλοι οι εμπλεκόμενοι (αναγνώστες και σχολιαστές) κρατούσαν το ανώτερο δυνατό επίπεδο στη γραφή τους.

      5. Αντιλαμβανόμαστε πως εσύ είσαι μια ειδική περίπτωση "φευγάτου" ανθρώπου και προσπαθήσαμε πολλές μέρες τώρα, να δείξουμε την Ανώτερη Δυνατή Κατανόηση.

      6. Μπορείς να εκτονωθείς έστω και από ΕΔΩ, αν πιστεύεις πως αυτό σε βοηθά στην υγεία σου, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν εκτελούμε χρέη ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟΥ.

      7. Λυπούμαστε πολύ για όσους συνεργάζονται μαζί σου και δε νομίζουμε πως μοιάζει η "φωτογραφία σου" με αυτές των συνεργατών σου. Αντίθετα εκτιμούμε πως έπρεπε να σε έχουν ήδη "μαζέψει" γιατί όχι μόνο δεν τους προσφέρεις καμία υπηρεσία ΑΛΛΆ πράττεις το αντίστροφο, τους εκθέτεις συλλήβδην.


      ΚΥΡΙΕ Μαθηματικέ από τη Μεσσηνία

      Αφού εσύ δεν προστατεύεις τους οικείους σου οφείλουμε να το πράξουμε εμείς διότι σεβόμαστε όλους τους συμπολίτες μας.

      Προ τριών ημερών σου είχαμε ετοιμάσει μια απάντηση για ένα απαράδεκτο σχόλιό σου, στο θέμα με τον "Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου".

      Δεν το δημοσιεύσαμε επειδή φρίξαμε και ντραπήκαμε για εσένα ΚΑΙ δεν θέλαμε να μεταδώσουμε τη φρίκη και τη ντροπή, στους 700 καθημερινούς αναγνώστες μας.

      Μετά από την αγανάκτηση πολλών αναγνωστών μας, σου απαντάμε σήμερα:

      "ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ κύριε αχαλίνωτε (Μαθηματικέ, εκπαιδευτικέ)

      Αυτά τα λόγια που έγραψες, δεν γράφονται ούτε λέγονται:

      "...και τη σχεση μου με τον Κωστα εχω να του πω οτι ειμαστε φιλοι απο το 1962 και ο Γιατρος κ. Αλεξανδροπουλος Κωστας για δεκα χρονια ασχολειτε με το προβλημα υγειας του παιδιου μου..."

      Βρε άνθρωπε εσύ που υπογράφεις σαν Εκπαιδευτικός - δεν ντρέπεσαι λιγάκι;

      Γιατί βρε αθεόφοβε παραβιάζεις το Ιατρικό Απόρρητο του παιδιού σου;

      Αν αυτό που γράφεις είναι αλήθεια τότε πρέπει να συμπεράνουμε πως ξεπέρασες τα όρια της αγριότητας.

      Ούτε τα ζώα δεν εκθέτουν τα μέλη της οικογενείας τους - αντίθετα τα φροντίζουν και τα αγαπούν.

      Από αυτή την ανεύθυνη πράξη σου για το παιδί σου - βγάζουμε συμπέρασμα και για όλα τα ασυνάρτητα και ακαταλόγιστα γραπτά σου.

      Άνθρωπέ μας εσύ - δεν πρέπει να στέκεις καθόλου καλά.

      Μπορείς να τρελάνεις τη Μεσσηνία ολόκληρη.

      Μας συγχωρείς για την ενόχληση!

      Απαλλάσσεσαι!

      Έχεις το ελαφρυντικό του ακαταλόγιστου!

      Διαγραφή
    4. Ο Μαθηματικος απο Μεσσηνια11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:27 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  5. Δεν θα ήθελα με τίποτε να ήμουν στη θέση σας όταν βγεί η απόφαση του δικαστηρίου.Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι.Τουλάχιστον ο Κόκκορας που είναι γνωστός θα παθει μεγάλη νίλα.Ως συνήθως βέβαια.Μεγαλύετρη από την νίλα που έπαθε όταν πήγε να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και δεν του έκατσε.Τα γέλια και η κοροιδία που θα πέσουν στη ζαχάρω θα είναι ανευ προηγουμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε μακαροναδα που θες ρε κοκορα....με 5 νουμερο μακαρονι...Εδωσες πηρες παλι μας ανεβασες τη πιεση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Einai τουλάχιστον αξιο αποριας που τοσοι μα τοσοι πολλοι ξερουν την αποφαση του δικαστηριου!!!!μωρε μπραβο ποσους νομοθετες εχει η ζαχαρω!!!Γιατι δεν ερχεστε βρε εσεις στην αθηνα να διαπρέψετε!!!!Βεβαια παιζει και ο παραγοντας να μην ειστε νομοθετες αλλα να εχετε το "κληρονομικο χαρισμα"οποτε ελατε αθηνα να σας προσλαβει ο "χορταρεας" το μέντιουμ.εχετε κοινο χαρακτηριστικο εσεις βρε με αυτόν."ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ".οσο αφορα τον μαθηματικο από την μεσσηνια!!!! καλυτερα να κοιταξει τα χαλια του παρα να ασχολειται με τα πολιτικα.ολοι οι αλλοι που γραφετε παπαρολογιες σας ευχομαι περαστικα σας και καλα χριστουγεννα!!!(Εμ μαλακιες εσεις μαλακιες και εγω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ίδιο θα γίνει και στη Ζαχάρω?

    http://www.protothema.gr/greece/article/409008/marathonas-i-elas-kateshese-upologistes-meta-tis-kataggelies-psinaki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μαθηματικος απο Μεσσηνια12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:18 π.μ.

    αντρακι του ΚΛΙΝ χεστικες επανω σου και βγαζεις τα σχολια. Παρε απο το Μωραιτη Μπεμπιλινο και ζητα απο τους δυο τρεις κοινους μας φιλους που δεν στηριξαν τον Κωστα,(χωρις πανταζη θα τον στηριξουν) να σε προστατευσουν και να σε θαυμαζουν ...... Κο...Κο...κο... κοτα μου. Καλεσες τον Κωστα να με μαζεψει διοτι ειμαι φευγατος... Καποιος τον ενημερωσε και μου τηλεφωνησε..... Του ειπα η εγω θα ζησω η αυτος με αυτα που γραφει για μενα... Η μανουλα μου να βγει απο το ταφο δεν θα μου αλλαξει γνωμη.... Σου εχω δωσει μια ευκαιρια... να μου ζητησεις συγνωμη και στις εκλογες χωρις το Πανταζη να κλεισεις τη μπουρδελοκοτα.... Φιλια Πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια που προσβάλουν τρίτα πρόσωπα θα σβήνονται αμέσως, γιατί τα φιλοξενούμε εμείς και μας καθιστάτε συνυπεύθυνους συκοφάντες.
      Τα υβριστικά για το Blog τα αφήνουμε για να γνωρίζουν οι αναγνώστες την ποιότητα των αντιπάλων μας.

      Διαγραφή
  10. kokkora πιστεύουμε ολοι εμεις που διαβαζουμε ότι αυτος ο βλακας που υπογραφει σαν μαθηματικος θα επρεπε ηδη να τον εχεις σβησει και να μην εμφάνιζες καθολου τα σχολια του.ο ανθρωπος από τα γραφομενα του φαινεται ότι χρηζει βοήθειας ιατρικης.εχει ξεπερασει την γραμμη που διαχωριζει την λογικη από την τρελλα.αν δεν το κανεις εσυ σαν blog που εχεις ακεραια την ευθυνη για το τι δημοσιεύεις και τι όχι,θα το κανουμε εμεις σαν απλοι αναγνωστες.ειμαστε ετοιμοι να στειλουμε τα κειμενα του στην διωξη ηλεκτρονικου περι εξυβριση.προσβαλλεις ολους εμας που διαβαζουμε το blog σου με την παθητικη σταση σου.αυτα.περιμενοντας την επομενη κινηση σου πριν την κανουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθηματικος απο Μεσσηνια12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:56 π.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο το σβήσαμε για να προστατεύσουμε μια παράταξη του Δήμου Ζαχάρως, από τον εκτροχιασμό ενός "τύπου", που παριστάνει τον οπαδό της.

      Ισχύει 100% η ρήση: Αν έχεις τέτοιους φίλους, τί τους θέλεις τους εχθρούς;;;

      Διαγραφή
    3. Μαθηματικος απο Μεσσηνια12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:09 μ.μ.

      Υπηρχα και εγω που εγραφα κοκορα μου,εσυ με επεισες γι αυτο... Τωρα φευγω και θα μεινεις μονος, ολομοναχος..... Θα γραφεις,θα απαντας, θα κανεις τον ανωνυμο..... η διαδικασια αυτη ειναι γνωστη σε ολους. Επαιξες και εχασες κοκορα,δεν με ακουσες και
      πας για καταθλιψη... Σου ευχομαι καλη αναρρωση ... Προσπαθησα να σε βοηθησω
      αλλα δεν τα καταφερα. Καποτε το κεφαλι σου ειχε και λιγο μυαλο τωρα ειναι κλουβιο....
      Αντιο φιλε η Παναγια μαζι σου...Εβαλες τριποντο?,με νικησες?

      μου εσπασες τα αρ@@@ια? Τι μαλακια εκανες και καλεσες το νεο Δημαρχο να με μαζεψει διοτι ειμαι φευγατος? Μου τηλεφωνησε πριν λιγο απο Ζαχαρω και μου ειπε... Tου ειπα.. Κωστα μου τελος....Ειναι ευαισθητος ανθρωπος ο ψυχιατρος και σε λυπηθηκε....
      .

      Διαγραφή
  11. τελικα ο υποτιθέμενος καθηγητης είναι πολύ μα παρα πολύ ουφο!!!γραφει ότι τον πηρε τηλεφωνο ο νεος δήμαρχος και του ειπε κωστα μου!!!!!καλα δεν ξερει ότι τον λενε πανταζη???ααα πολύ βλημα τελικα ο τυπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέος δήμαρχος Πανταζής.Ο μόνος δήμαρχος στην Ελλαδα με ημερομηνία λήξης ολίγων ημερών.Μετά από λίγες ημέρες το νέος θα αντικατσταθεί με το έκπτωτος.Το Δήμαρχος όμως θα παραμείνει για να μην έχει παράπονο.Ετσι από νέος Δήμαρχος θα μετονομαστεί σε έκπτωτος Δήμαρχος.Δήμαρχος όμως ια αποκαλείται.

      Διαγραφή
    2. έγινε Δήμαρχος που λέγατε πως δεν θα γίνει ποτέ. έγινε υποψήφιος που λέγατε πως δεν θα είναι. νίκησε στις εκλογές που λέγατε πως δεν θα νικήσει. τώρα που είναι Δήμαρχος βρήκαμε τη γιατριά μας. και αύριο να φύγει εμένα δε με νοιάζει καθόλου. τώρα που ο Πανταζής έγινε Δήμαρχος δεν με νοιάζει και να πεθάνω.

      Διαγραφή
  12. Aντε πέθανε να καθαρίζει ο τόπος αφού το θές.Κανονικά τέτοια ανώμαλα όντα έπρεπε να τα πνίγει η μαμή στη γέννα.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω να βγει η απόφαση μήπως γίνουν πάλι εκλογές για να ψηφίσω Δυναμική Πρωτοβουλία και όταν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα ας πεθάνω ευτυχισμένη με το 65%

      Διαγραφή
    2. Μην εύχεσαι να γίνουν εκλογές,γιατί αν γίνουν εκλογές δεν θα είναι μέσα η Δυναμική Πρωτοβουλία.Εχει κανένα νόημα να ξαναγίνουν εκλογές και με τους τρεις συνδυασμούς παλι?Αν ξαναγίνουν εκλογές τότε η Δυναμική Πρωτοβουλία θα είναι Μηδενική Πρωτοβουλία.

      Διαγραφή
  13. Ηρεμηστε πια με αυτή την αποφαση του δικαστηριου.Μας εχετε πρηξει τα.....ματια.Ακομα ελπιζετε σε θαυματα?Δεχθητε τελος παντων την ετημυγορια του κοσμου ότι δεν σας γουσταρε γιαυτο δεν σας ψηφισε και δεν εισαστε νικητες.Παει τελειωσε αυτό.Προσπαθηστε να το εμπεδώσετε γιατι οσο ποιο γρηγορα το κανετε τοσο ποιο χαλαροι θα γινετε.Οι φανατισμοι και από τις δυο πλευρες δεν οδηγουν πουθενα,το αποτέλεσμα είναι δήμαρχος πανταζης και αντιπολιτευση αλεξανδροπουλος.παει και τελειωσε.ολα τα αλλα είναι για ναχαμε να λεγαμε.Δειτε και το σημερινο αποτέλεσμα στην κυπαρισσια και θα καταλάβετε ποια θα είναι η αποφαση του δικαστηριου.Δεν χρειαζεται πολύ μυαλο να κατανοησετε ότι για μια πενταετια θα ειστε αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Φίλε πολύ ωραία τους τα λες. Μετά και την απόφαση για τον Κατσίβελα πρέπει τα Αλεξανδροπουλάκια να το εμπεδώσουν. Η απόφαση χίλια τα εκατό θα είναι υπέρ του Πανταζή. Το είπε εμέσως πλην σαφώς και ο Γιαννιτσοχώρι σήμερα καλώντας με ανάρτησή του, όλους σε συνεργασία και συστράτευση για το καλό της Ζαχάρως. Μάλλον κάτι θα κατάλαβε αυτός.Το ερώτημα είναι τι συνεργασία να κάνει με δαύτους ο Πανταζής, Αυτοί δεν πιάνονται με τίποτα. Πάντως ας τους φωτίσει ο θεός και να αποδεχτούν την ήττα τους και να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους ότι ένας είναι ο Δήμαρχος και δεν είναι άλλος από τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΤΑΖΗ. Όσο πιό γρήγορα καταλάβουν ότι του κριαριού μόνο Κουνιόνται και δεν πέφτουν τόσο καλύτερο είναι για αυτούς άλλα και την Ζαχάρω.

      Διαγραφή
  14. 5 χρόνια πίσω θα πάμε με τον Πανταζή είδαμε και τις άλλες χρονιές που ήταν δήμαρχος τι έγινε η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού πάει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 5 πίσω;;;;;;;;;;;;;;;; ή 10 μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      πίσω είναι τότε που όλα τα στενά της ζαχάρως ήταν σοκάκια με λάσπες
      Μπροστά είναι το κυριλέ περπάτημα που κάνεις για να πας στο σπίτι σου

      πίσω είναι χίλια παρόμοια
      Μπροστά είναι 1000 φτιαγμένα

      Δεν διάβασες το Μεγάλο Έργο στο φυλλάδιο των εκλογών;;;
      Μη με αναγκάσεις να το γράψω σε σχόλιο γιατί θέλω χίλια σχόλια και θα μπλοκάρω τον κοκορα και δεν θα χωράει τίποτα άλλο

      Διαγραφή
  15. Ρε είστε καλά η να βάλω τις φωνές?Είναι δυνατόν να υπάρχει απόφαση που να αναγνωριζει δήμαρχο το Πανταζή?Με τις κλωτσιές θα τον πετάξουν από το δημαρχείο άσε που θα έχει και ποινικά επακόλουθα.Βαλτε ρε το μυαλο σας (αν εχετε καθόλου απο αυτο). να σκεφτεί.Πιστεύετε ρε ηλίθιοι ότι το δικαστήριο θα προβληματιστει το αν είναι δημαρχος ο Πανταζής?Αυτό και τα έξυπνα παιδάκια του νηπιαγωγείου το ξέρουν ότι δεν θα είναι δήμαρχος.Αυτο που προβληματίζει το δικαστήριο είναι να γίνουν εκλογές μεταξύ των δύο άλλων συνδυασμών η να πετάξει έξω τον Πανταζή και να βγάλει το φίδι απο την τρύπα το ΣτΕ αν γίνουν οι όχι εκλογές.Ξυπνήστε βόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεφεύγεις φίλε μας λες ηλίθιους και βόδια. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα κρίση πανικού λέγεται επιστημονικά αυτή η κατάσταση. Πάντως ότι και να λες και για να μην πάθεις μεγαλύτερο κακό να αρχίσεις και εσύ αλλά και οι άλλοι σαν και σένα να αποδέχεσαι το γεγονός ότι και με απόφαση ο ΠΑΝΤΑΖΑΚΟΣ θα είναι ο Δήμαρχος. Δεν υπάρχει άλλη λύση εκλογές και κουραφέξαλα είναι όνειρα θερινής νυκτός. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει το Δικαστήριο. Δικαστήριο είναι και θα δείτε ότι και αυτό θα ψηφίσει Πανταζής Δήμαρχος. Ο Φώτης που σας τα λέει τόσο καιρό κάτι ξέρει ο άνθρωπος, έχει ασφαλείς πληροφορίες, κουβεντιάζει με μεγάλους ανθρώπους και είναι ενημερωμένος. Θα δείτε ότι θα δικαιωθεί πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Φώτης έχει ασφαλείς πληροφορίες για την απόφαση του δικαστηρίου η οποία λέει ότι ο Πανταζής θα είναι δήμαρχος τότε αυτό σημαίνει πολλά και επικίνδυνα πράγματα.
      Καλείται ο Φώτης να πάρει θέση σε αυτόν τον υπαινιγμό.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω καμία ασφαλή πληροφορία και δεν μιλάω με "μεγάλους" ανθρώπους.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω κάνει ποτέ δηλώσεις ούτε προβλέψεις για την απόφαση του Δικαστηρίου.

      Διαγραφή
  17. Φώτη είναι αλήθεια η μεγάλο ψέμα κάτι που λέγεται στην πλατεία: ότι κάποιος από τους Αντιδημάρχους τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Υπηρεσία του λόγω παραπομπής του σε δίκη;
    Εσύ ξέρεις στα μέσα και έξω είσαι και οφείλεις σαν ενημερωτικό σάιτ να ενημερώσεις τον λαό. Είμαι σε αναμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευτυχως που ηρθε ο Πανταζης και εφτιαξε τα σοκακια της Ζαχαρως γιατι αλλιως ακομα στη λασπη θα ειμαστε....Εισαστε καλα ρεεεεεεε τσοπανηδες εδω που μαζευτηκατε..Πριν 15 χρονια ηταν η Ζαχαρω οτι καλυτερο υπηρχε στη δυτικη ελλαδα και ηρθε αυτος ο αγιος ανθρωπος και την εκανε σαν τα μουτρα του...Αργα η γρηγορα θα το βρει η κατσαρολα το καπακι της...μην ανχωνεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το γουρούνι που του αρέσουν οι λάσπες, μόνο ύμνους ακούς για τη λάσπη.

      Διαγραφή
  19. Το γουρουνι εχει αξια ..αει αγοραστο τι το περασες σκουλικι που σερνεται και το παταει ο καθενας στο σβερκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή