Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Εκδόθηκε η Δικαστική Απόφαση κατά γράμμα της ...Αποκάλυψης Ιωάννη


Μεγάλη αγωνία επικρατούσε στο Δήμο Ζαχάρως μέχρι χθες για την έκδοση της Δικαστικής Απόφασης, στην αίτηση ακύρωσης των εκλογών που είχε καταθέσει η πλευρά του κ. Αλεξανδρόπουλου. 

Και ενώ μέχρι χθες είχαν ακουστεί πολλά σενάρια για την έκβαση της δίκης και κανένας δεν ήξερε τι να πιστέψει, λύθηκε επιτέλους ο γόρδιος δεσμός.
Σημειωτέων πως μέχρι χθες οι προβλέψεις έφτασαν σε ακραία επίπεδα κυρίως από τον δήθεν δημοσιογράφο με "τα κόκκινα παπούτσια" (ο οποίος προφανώς,  δεν τα φαντάστηκε μόνος του, διότι αποκάλυψε τους υποβολείς του). Έφτασε μάλιστα στο σημείο (προφανώς κατόπιν υποδείξεων) να ξεστομίσει και σαφείς απειλές κατά των δικαστών όπως: "ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;

Όμως η υπόθεση έληξε και τέλος καλό, όλα καλά.

Η απόφαση ανακοινώθηκε ενώπιον πλήθους ακροατών, σε κεντρικό καφέ της Ζαχάρως.

Έγινε με όλη τη σημασία της λέξεως ...η Αποκάλυψη του Ιωάννη:

"Η απόφαση ακυρώνει όλο το ψηφοδέλτιο του Χρονόπουλου. Ακυρώνει επίσης και το ψηφοδέλτιο του Γιαννόπουλου επειδή δεν είχε κάνει ένσταση (την ακύρωση αυτή δεν τη ζητούσε ούτε η αίτηση). Απομένει μόνο το ψηφοδέλτιο του Αλεξανδρόπουλου για να συγκροτήσει Δημοτικό Συμβούλιο ή να προχωρήσει σε εκλογές".

Ο Ιωάννης είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιστήμων. Η Αποκάλυψη επίσης αληθής.

Το ακούσαμε κι αυτό! Το υπέστημεν και τούτο!
Ένας θεός μόνο μπορεί να γνωρίζει, τι άλλο θα ακούσουμε! 

19 σχόλια:

  1. αχαχαχαχαχαχαχ... ειναι για γελια οι ανθρωποι!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιωάννηςέχει απόλυτο δίκαιο.Τα περί ακύρωσης του ψηφοδελτίου Γιαννόπουλου είναι δικές σου φαιδρότητες για να μην τις ονομάσω διαφορετικά.
    Αν ακόμη 10 άτομα στη Ζαχάρω είχαν την ευστροφία και την εξυπναδα του Ιωάννη,σήμερα η Ζαχάρω θα ήταν στο βιβλίο Γκίνες ως καλλίτερος δήμος του κόσμου.Δυστυχώς όμως την ημέρα που έβρεχε μυαλό οι Ζαχαραίοι κρατούσαν ομπρέλλα για να μη βραχούν,
    Το δικαστήριο κανονικά έτσι πρέπει να εκδικάσει και έτσι πρέπει να αποφασίσει.Οπως αποκαλύπτει ο Ιωάννης.Δυστυχώςόμως επειδή η δικαιοσύνη δεν είχε ουτε και έχει τα κότσια,τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο δεν θα αποφασίσει ετσι.
    Το πως προβλέπω ότι θα αποφασίσει,διάβασε το τελευταιο σχόλιο στην προηγούμενη αναρτηση που ειχες κάνει για τον Σαντάρμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το δακρύβρεχτο σχόλιο,
      έχει κάποια αξία απάντησης αυτό: "...Δυστυχώς όμως την ημέρα που έβρεχε μυαλό οι Ζαχαραίοι κρατούσαν ομπρέλλα για να μη βραχούν,"

      Αγαπητέ φίλε.
      Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης δεν κάνει λάθη ποτέ.
      Αντίθετα δίνει πάντα την πιο σωστή απάντηση σε αυτό που θα ερωτηθεί ή διαλέγει πάντοτε την ορθότερη λύση, ανάμεσα σε πλήθος επιλογών που έχει κληθεί να επιλέξει.

      Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας επιλογής, έγινε σε ένα γήπεδο της Μεγάλης Βρετανίας.
      Πέντε χιλιάδες άνθρωποι από όλες τις γενιές, έπρεπε να σημειώσουν σε ένα χαρτί, πόσα κιλά είναι το μοσχάρι που πέρασε από μπροστά τους μέσα στο γήπεδο.

      Ο μέσος όρος όλων των απαντήσεων, ήταν 699 κιλά.
      Είχαν κάνει λάθος μόνο στο ένα κιλό, γιατί το μοσχάρι ζύγιζε 700 κιλά ακριβώς.

      Αγαπητέ φίλε.
      Την ημέρα των εκλογών στη Ζαχάρω δεν έβρεχε.
      Οι πολίτες έκαναν την πιο σωστή επιλογή, από όσες τους είχαν προταθεί.
      Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτό μερικοί "υπερβολικοί εγωιστές", τόσο πιο γρήγορα θα πάει η Ζαχάρω μπροστά.

      Και άκουσε προσεκτικά τούτο:
      Στο γήπεδο της Βρετανίας, εκείνοι που εκτίμησαν πως το μοσχάρι ήταν 350 κιλά, δεν έκαναν διαμαρτυρίες του στιλ: Κόψτε το μοσχάρι στη μέση, για να έχουμε εμείς δίκιο, ούτε στα δικαστήρια πήγαν, ούτε στο σφαγείο για να πάρουν την ουρά.

      Διαγραφή
    2. Στη Μεγάλη Βρετανία ναι.Επεσαν εξω ενα κιλό.Συμφωνώ.
      Η συντριπτική πλεοψηφία απάντησε σωστά γιατί επικέντρωσε τη προσοχή της στο αντικέιμενο της ερώτησης που ήταν το συνολικό βάρος του μοσχαριού.
      Αντίθετα αυτοί που απάντησαν λάθος κατά 350 κιλά δεν επικέντρωσαν την προσοχή τους στο βάρος του μοσχαριού αλλά προφανώς λιμπιζόνταν το μοσχάρι πως θα το μαγείρευαν αν ήταν δικό του.Δηλαδή έβλεπαν το μοσχάρι όχι ως συνολικό βάρος αλλά συμφεροντολογικά,
      Αλλά εκεί είναι Βρετανία.
      Στη Ζαχάρω αν έκανες την ίδια ερώτηση το αποτέλεσμα της ερωτήσης θα ήταν ακριβώς αντίθετα από ότι στη Βρετανία.
      Η συντριπτική πλειοψηφία θα έπεφτε έξω κατά 350 κιλά τουλάχιστον για τον λόγο που σου αναφερα παραπάνω,
      Και φυσικό επόμενο θα ήταν αν το μοσχάρι ένω ήταν 700 κιλά το εβγαζαν 350 για να νικήσουν αυτοί που έπεσαν έξω θα διαμαρτυρόνταν και θα πήγαιναν στα δικαστήρια αυτοί που απάντησαν σωστά γιατί παραποιήθηκε το σωστό βάρος του μοσχαριού που ήταν 700 κιλά.

      Διαγραφή
    3. ΟΥΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΣΒΟΥΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΟΡΓΑΝΟ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    4. Ανάθεμα με αν κατάλαβες τίποτε και αν ξέρεις τι γράφεις.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτον τον ιωαννη θελω να τον γνωρισω γιατι ειμαι σιγουρος με μαθηματικη ακρηβεια οτι φημιζεται για την βλακεια του και οχι για την ευστροφια του και την εξυπναδα του...ρε πατε καλα..ο λαος ψηφισε και εβγαλε δημαρχο.αφηστε τον τουλαχιστον να δουλεψει σε αυτην την θητεια..γιατρος σου λεει ο αλλος και ψαχνει να γινει δημαρχος με δικαστικες αποφασεις..οταν ξερεις να αγωνιζεσαι,ξερεις και να χανεις.αν δεν ξερεις να αγωνιζεσαι σημαινει οτι εισαι εγωιστης..καταντησαμε την δημαρχεια να την παιζουμε στα χαρτια οπως επαιζε τους αγωνες ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να που βγηκε και ο ιωαννης σχιζας να ρωτησει ποιος είναι ο ιωαννης!!!και εσυ ανωνυμε 7.31 που δεν εισαι ανώνυμος αλλα ανωνυμη η εκφραση σου "εσεις οι ζαχαραιοι"ειναι χαρακτηριστικη γιατι η ιδια εκφραση ειπωθηκε και μεσα στον εμπορικο συλλογο..και όπως λεει ο λαος "θελει η πουτανα να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει",προβλεπω να εχουμε παλι ανακοινώσεις στις εφημερίδες για μεταμελεια όπως πριν μερικα χρονια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σχίζα, αυτά που "Αποκάλυψε ο Ιωάννης", είναι σε εισαγωγικά στην αρχική ανάρτηση και είναι χαρακτηρισμένα με μαύρο (bold).
      Άρα απαντήθηκε το δεύτερο σκέλος της ερώτησή σας.
      Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, αντιστρέφουμε την ερώτηση: Γνωρίζετε πολλούς "Ιωάννηδες" εσείς;

      Περιμένουμε τη βαθμολογία σας για την απάντηση.

      Με εκτίμηση

      Διαγραφή
    2. ΕΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΕΞΗΣ;
      ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΩ! ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ!ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ Θ'ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ!!!!ΔΕΝ ΜΈΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΛΙΘΑΡΙ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ; ΓΕΛΑΩ!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ''ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ότι βλέπεις σαν "τιποτα"τους ζαχαραιους το εχουμε δει από την συμπεριφορα σου σχιζα στον κοσμακη μεσα στο κεντρο υγειας.οσο αφορα για το τρομερο πνευμα που διαθέτεις το εχουμε δει οι περισσοτεροι κοιτωντας τις ημίγυμνες φωτογραφιες σου που εχεις αναρτησει στο facebook.na eisai σιγουρος ότι όλα αυτά θα φτασουν μαζι με τα χθεσινα σου στο αρμοδιο οργανο,νουμερο ε νουμερο σχιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σχιζα όπως βλέπεις υπαρχουν και αρκετοι με δεικτη νοημοσύνης μεγαλυτερο από το δικο σου και βεβαια απειρως μεγαλυτερο από της κυριας προεδρου που εγραφε αυτά που της υπαγορευαν(μην νομιζουμε κιολας ότι είναι σε θεση να απαντησει σε ερωτηση που της εγινε για το γηπεδο στην αγγλια ετσι!!!!!).αυτά τα περι ανωνυμίας να δεις ποιον κοκκινοπαπουτσο μου θυμιζουν,ποιον μωρε ποιον????βεβαια εντος των ημερων θα βγει στην επιφανεια και οι παλιες αποψεις της κοκκινοσκουφίτσας για τα περι ανωνυμίας στα blog και εκει να δεις γελια.ομως και στους δυο σας θα πρεπει να καταλογισθεί το "ακαταλογιστο"λογω ατυχήματος.εχετε υποστεί ανεπανορθωτη εγκεφαλικη βλαβη οποτε δεν πρεπει να σας παιρνουμε στα σοβαρα.αν όμως λεω ΑΝ σας παρουμε στα σοβαρα τοτε θελετε πολύ "στυλιαρι"οπως λεμε και εμεις οι "τιποτα",όπως μας αποκαλεσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ή ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρέγγο, απο που ψωνίζεις μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμμαζευτείτε λίγο, εκτροχιαστήκατε, όχι ύβρεις, αν συνεχίσετε θα σβήσω τους διαλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή