Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ψόφησε το περιστέρι της "ειρήνης" και στην τέφρα ...φύτρωσε κοράκι

Όποιοι είχαν την ατυχία να επισκεφθούν το περιθωριακό blog, με το όνομα ενός παραλιακού χωριού του Δήμου Ζαχάρως, πρέπει να έφριξαν από τις ασυναρτησίες και δεν το επισκέφθηκαν δεύτερη φορά.
Οι τολμηροί όμως την πάτησαν και προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους εκεί που δεν υπάρχει!!!
Ο "δημοσιογράφος" τους βρίζει και θέλουν να κάνουν μηνύσεις.
Μέγα Λάθος!!!
Ο Αστικός Κώδικας απαλλάσσει τον "συντάκτη"!!!
Στο άρθρο 130 γράφει: "Η δήλωση βούλησης από ανίκανο για δικαιοπραξία είναι άκυρη".
Στο άρθρο 131 γράφει: "Η δήλωση της βούλησης είναι άκυρη αν, κατά το χρόνο που έγινε, το πρόσωπο δεν είχε συνείδηση των πράξεών του ή βρισκόταν σε κατάσταση που περιόριζε αποφασιστικά τη λειτουργία της βούλησής του".
Άρα αθώος ο κατηγορούμενος!!!

Πού κολλάει όμως το περιστέρι και το κοράκι;;;
Απλούστατα, κολλάει σε δυο παρόμοιες δημοσιεύσεις που χρειάζονται ψυχογράφημα:
1. Προ καιρού, που ο "δημοσιογράφος" ένοιωθε αδύναμος, δημοσίευε περιστέρια και διακήρυττε την ΕΙΡΗΝΗ.
2. Μερικές μέρες αργότερα που είδε "φως στη χαραμάδα" και νόμισε πως είναι ισχυρός, κήρυξε ΠΟΛΕΜΟ και έβγαλε από τα εσώψυχα, έναν ψευτο-αριστερό με φασιστικό βηματισμό.

Αυτός ο τύπος ανθρώπου, είναι χαμαιλέων ή ανίκανος για δικαιοπραξία;
- Ιδού η απορία!

12 σχόλια:

  1. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ απο ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ26 Νοεμβρίου 2014 στις 3:03 π.μ.

    Φιλε Κοκορα, τον Κολια μου γνωρισε ο Γιωργος ο Ζηρος στις εκλογες...Ουτε φιλος μου,ουτε γνωστος
    μου ηταν και μεχρι σημερα καμια σχεση δεν ειχα μαζι του...Φιλοι του μου ειπαν για προβληματα που
    εχει μεταξύ των οποιων και βλαβη που του εχει αφήσει καποιο τρακαρισμα...Ειδα χθες σε μια αναρτηση που κανει και εχει σχεση με σενα,να ασχολειται με το ονομα μου και να γραφει.. β) Ανάμεσά τους ο Σχίζας και ο Κωσταντακόπουλος. Καλά ο Σχίζας ο γνωστός, αλλά και ο κύριος Καθηγητής(!); Με αυτά και τα άλλα ο κ. καθηγητής πρέπει να είναι και πολύ περίπτωση, Από το γκρίζο βαθύ Πασόκ και θέλει να κάνει το σωτήρα!. Εγώ κι εγώ και κουραφέξαλα. Αλλά καλά να πάθει που τον έκανε ταλιατέλες..Τα 'θελε ο κώλος του που λένε!.......Τα ανωτερω θιγουν την Αξιοπρεπεια μου,
    το Ηθος μου,τις Αξιες μου και τις Αρχες μου.... Δεν μπορω να φανταστω τι ονειρα εβλεπε και εγραφε
    αυτα για μενα ,ο κοινος συκοφαντης? Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ηθικος αυτουργος....Με μειωνει χωρις να με γνωριζει!!! Αν ειναι ψυχικα αρρωστος οπως αναφερεις, τοτε ο κτηνιατρος ειναι
    . επικυνδυνος και θα πρεπει η Δ.Α να λαβει καποια μετρα... Δεστε τι εγινε με τον Αλβανο........
    Εγω του εστειλα ενα σχολιο και του ζητησα να το δημοσιευσει και να δωσουμε τελος.... Σε καθε
    αλλη περιπτωση Κοκορα θα ζητησω αποκατασταση του ονοματος μου απο τη Δικαιοσύνη......
    Θελω να πω προς ολους οτι απο το 1952 μεχρι τη μερα των εκλογων δεν γνωριζα τον Κολλια και
    μεχρι σημερα δεν ειχα καμια σχεση μαζι του... Τι σου συνεβει κτηνιατρε και εγραψες αυτες τις
    χυδαιοτητες για μενα?????......
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περιοχή της Ζαχάρως υπάρχουν τρία μπλογκ με το όνομα του παραλιακού χωριού και δεν κατάλαβα για πιο από τα τρία γράφει ο ΚΟΚΟΡΑΣ. Τα δύο από αυτά είναι για κλάματα, αλλά το ένα έπρεπε να το έχει κλείσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πριν από πολύ καιρό και να έχει προφυλακιστεί ο ιδιοκτήτης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Δεν βγαίνει αποτέλεσμα με τις διώξεις γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έχουμε γνωρίσει πολλούς μαϊμούδες που το παίζουν αριστεροί και όταν αλλάζει η κατάσταση στο χώρο που δήλωναν αριστεροί γίνονται θηρία σαν τον Χότζα της Αλβανίας. Πια δημοκρατία και παραμύθια λένε - ξεχάστε τα αυτά. Παίρνουν κεφάλια- φτιάχνουν πλεκτάνες- κάνουν στρατιωτικό κουμάντο και δρουν χειρότερα και ξεχνούν εκείνα που εξόρκιζαν.
    Στην πόλη της Ζαχάρως και στα χωριά κυκλοφορούν δυο τρεις τέτοιοι ύπουλοι που μιλάνε για δημοκρατία το πρωί αλλά το βράδυ ακονίζουν τα μαχαίρια. Περιμένουν σαν τις νυφίτσες να πιουν αίμα. Μερικές φορές που ξεχνούν τη μάσκα του αριστερού στο σπίτι τους γίνονται έξαλλοι στις πλατείες να γίνονται έξαλλοι. Μα είναι αριστεροί αυτοί οι μασκοφόροι; Περιφέρονται με φαντασίωση βουλευτή και υπουργού αλλά έχουν στην τσάντα και τα σύνεργα του λούστρου. Οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν πως είναι οπαδοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έχουν συναίσθηση των δηλώσεων που κάνουν.
    Καημένε ΣΥΡΙΖΑ - αν δεν μπορείς να συμμαζέψεις τέτοιους κοπρίτες - πώς θα συμμαζέψεις την Ελλάδα; Για να ξέρουμε που θα ψηφίσουμε - πρέπει να φορέσουν βραχιόλι μερικοί μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΟΚΟΡΑ
    AYTA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΚΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ,... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ κ. ΣΧΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.,..
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,
    ΚΟΚΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΚΡΙΖΕΣ
    ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ
    ΤΟΥΣ? ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΙΔΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣ
    ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΚΟΥΣΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΑ ΡΟΖ ΡΑΝΤΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΜΕΝΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ,ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.... ΕΣΥ ΚΟΚΟΡΑ ,Ο ΣΧΙΖΑΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ
    Ο ΛΑΑΑΚΗΗΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ..... ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η ώρα του ΛΑΚΗ να μιλήσει. ΛΑΚΗ-ΛΑΚΗ όπα ΛΑΚΗ. που είναι το πουλάκι; γιατί το έκανες κοράκι. Λαλεί πουλί παίρνει σπυρί και η μάνα το ζηλεύει. Αχ ρε κουφάλα κόκορα - μας έκανε τον Λάκη κοκο-τα

      Διαγραφή
  5. Σας έχει κάνει ρόμπα το περιστέρι που έγινε ΚΟΡΑΚΙ! και σένα ΚΟΚΟΡΑ,και το Σχίζα και το Καθηγητή...... Μέχρι με το κώλο του καθηγητή ασχολείται...Ντροπή σου ΚΟΚΟΡΑ που ανέχεσαι
    τέτοιες προσβολές από το κτηνίατρο και τη παρέα του....Ντροπή σας... Περιμένουμε,να τον αποκαλύψετε για να τον μάθουν και να ασχοληθεί ο ίδιος με το δικό του κώλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΧΙΖΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Λάκη έβαλες τρίποντο,οι εχθροί ετράπησαν εις άτακτο φυγή! Ο Ψυχίατρος πρέπει
    να σε αξιοποιήσει στο Δήμο η στην κλινική του.....Θα πείσουμε να φτιάξουν το Ψυχιατρείο στην
    Άλβενα για καθαρό αέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω καταλάβει γιατί ο κοκκινόπαπος από το γιαννιτσοχώρι κάνεις επιθέσεις στον παλιό του φίλο από τα ορεινά. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Οι κακές γλώσσες στη ζαχάρω λένε πως του έφαγε τη θέση στο επιτελείο του Πανταζή, άλλοι λένε πως ο ορεινός εμπόδισε τον Πανταζή να του φτιάξει μια στάνη με πολλά ζώα στο γιαννιτσοχώρι, άλλοι λένε πως ο κοντός είχε ωραίες γκόμενες και ο φίλος του τον ζηλεύει επειδή το παίζει ποιο ωραίος. Τι αν πιστέψω ο χριστιανός; τα έχω χάσει. Λάκη πες μας εσύ την αλήθεια, τι σου έκανε ο τύπος και τον μισείς; Θέλω όλη την αλήθεια. Μη μου πεις πως βοήθησε τον Πανταζή γιατί δεν θα το πιστέψω. Και εσύ τον βοηθούσες πολλά χρόνια τον Πανταζή και πολλοί άλλοι που τώρα τον μισούν. Δεν έχει σημασία με ποια σειρά ήταν οπαδός κάποιος, σημασία έχει πως όλοι λίγο ή πολύ κάποτε έγιναν οπαδοί του Πανταζή, ποιος πρώτος και ποιος δεύτερος δεν πειράζει κανέναν. Θέλω την αλήθεια. Γιατί μας βρίζεις όλου όσοι είμαστε Ζαχαραίοι με καταγωγή από την άλβενα; Γιατί βρίζεις το 85% της ζαχάρως; Εσύ υπολόγισες φίλε μου την αναλογία και τα βαζεις με την πλειοψηφία για ένα καπρίτσιο. Ποιο είναι αυτό; Ποια είναι η αιτία τέλος πάντων; Αξίζει τον κόπο μια αιτία για τέτοιο μίσος; Λάκη βάλε πάλι το περιστέρι να πετάξει, μην του κόβεις τα φτερά. Μην κάνεις τον εχθρό σου να σε λέει κοράκι. Ο φίλος σου από τον κάμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακόμοιρο "παιδί".

    Βλέπει τον ίσκιο του απόγευμα και νομίζει πως έγινε γίγαντας.
    Βλέπει στον ύπνο του αριθμούς ...900 λέει και νομίζει πως είναι επισκέπτες, αλλά δεν κατάλαβε πως όσοι πέρασαν απέξω, εξ αιτίας μας, πήγαν για να δουν την περιστερά που έγινε μαυρο-κόρακας.
    Η blogόγρια θα τρίβει τα μάτια της, όταν στα πρώτα γενέθλια του ΚΟΚΟΡΑ ανοίξουμε τους αριθμούς των επισκέψεων.
    Οι εκ γενετής σταλινικοί δεν μπορούν να αποκτήσουν κανένα κοινό επισκεπτών εκτός από εκείνους που επισκέπτονται το νεκροταφείο των θυμάτων τους.
    Ο αριστερό-φασισμός δεν έχει φίλους και συνεργάτες αν δεν υποκύπτουν στις εντολές, αν δεν χειροκροτούν τις επιθυμίες και αν δεν γράφουν ύμνους για τις ορέξεις του κομπλεξικού και κατά φαντασία νονού της περιοχής. Ακόμη όμως και τους υποταγμένους, τους θέλει ζωντανούς-νεκρούς για να μην τον αμφισβητήσουν κάποτε.
    Αργά ή γρήγορα θα μάθουν οι φίλοι του, τα πισώπλατα μαχαιρώματα με τις ραδιουργίες και τότε δεν θα μπορεί να επισκεφτεί ούτε τα όρια της πόλης και ακόμη χειρότερα το λόφο της Κορδόρουγας. Ας τα μάθουν από αλλού και όχι από εμάς.
    Ήδη έκλεισαν τα σύνορα στη Νέα Φιγαλεία και αν τολμήσει επίσκεψη, σε κάθε γωνία θα του ξεριζώνουν και μια τούφα από το βαμμένο μαύρο-κορακί μαλλί.

    Λυπούμαστε για λογαριασμό του. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε.

    Μόνο ένας περιορισμός κατ οίκον τον σώζει, και η ενασχόληση με ανόητα σκίτσα, όπου δεν χωράνε άλλες ηλιθιότητες, γιατί έχουν καλυφθεί ακόμη και τα περιθώρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο "άνθρωπος" αυτός δεν ξέρει που έμπλεξε και να είσθε σίγουροι πως οδηγείται σε αφανισμό. Έμαθα πως κάποιος από τη συντακτική επιτροπή του κόκορα ήταν άρρωστος όλον το Νοέμβρη και μαζεύτηκαν όλοι στην Αθήνα για να του συμπαρασταθούν. Για τον λόγο αυτόν ο κόκορας δεν έγραψε τίποτα όλον τον μήνα και μόλις προ πέντε ημερών ασχολήθηκε λίγο με την εκλογή του Φάμελου στη θέση του Δημάρχου.
    Μόλις όμως έμαθαν πως ο χαμελέων από ένα γειτονικό χωριό άκουσε πως κάποιος από τον κόκορα είναι ετοιμοθάνατος, ξεσπάθωσε και επειδή νόμισε πως κέρδισε τη μάχη (με τη δυστυχία των άλλων) άρχισε να τους υποτιμά και να τους περνάει γενεές δεκατέσσερις.
    Ο δόλιος έμπλεξε άσχημα. Αυτό δεν θα του το συγχωρέσουν ποτέ. Θα τον στείλουν αδιάβαστο. Μόνο όποιοι ξέρουν το πείσμα τους μπορούν να προβλέψουν το θάνατο της αλεπούς που έρχεται. Φωτιά στον κόρφο του.
    Εκείνο που μπορώ να πράξω σαν ψύχραιμος πολίτης είναι μόνο η παράκληση να τον λυπηθούν και να μην εξαντλήσουν όσα φαντάζομαι πως του ετοιμάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ απο ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ10 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:54 μ.μ.

    Αγαπητε φιλε Κοκορα,γνωριζεις τους κοινούς αγωνες μας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,για ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καθως και για τις μαχες που εχουμε δώσει για τα δικαιωματα
    των εργαζομενων,για κοινωνικη μεριμνα και κοινωνικη Δικαιοσύνη!!! Βρεθηκε ενας Κτηνιατρος,
    ο Λακης με τον οποιο γνωριζεσαι πολλα χρονια και ειχες μια καλη σχεση μαζι του, να σου
    επιτεθει,με χυδαιοτητα,να κανει καταπτυστα σχολια και να βγαλει μεσα απο το κειμενο του
    και τους χαρακτηρισμους του,την εκδικητικη του μανια εναντίον σου.... Οπως πολυ καλα
    ξερεις ,γνωρισα το Λακη την ημερα των Δημοτικων Εκλογων,απο το ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟ του
    Γιωργο Ζηρο!!! Με το Γιωργο ειμαστε φιλοι! Ειναι απο τους λιγους φιλους μου που θαυμαζω
    και συμβουλεύομαι... Στην επιθεση που κανει σε σενα,εκτοξευει φαρμακερα βελη ,για
    το γιατρο Σχιζα που δεν γνωριζω καθως και για το ατομο μου... Κοκορα ξερεις πολυ καλα
    εσυ οτι εγω δεν ειχα ποτε σχεση με το ΠΑΣΟΚ,δεν ημουν σε κανενα γκριζο ΠΑΣΟΚ ....
    Ο Κουμπαρακος του και συ γνωριζετε πολυ καλα το πολιτικό ΓΥΡΟΛΟΓΟ και αριβιστα Λακη.
    Εγω δεν θα ασχολιθώ μαζι του.. Παρακαλεσα το παιδικο μου φιλο και υποψηφιο Δημαρχο Ζαχαρως καθως και τον Αρη να τον βοηθησουν Ψυχιατρικα και να το μαζεψουν... Οι Εκλογες
    θα γινουν το Μαρτιο! Οι πιθανες αποφασεις του ΣΤΕ ειναι δυο ,,, 1η) Εκλογες μεταξυ των δυο
    παραταξεων... 2η) Εκλογες με τρεις παραταξεις και υποψηφιο το Στρατηγο...
    Καλε μου φιλε Κοκορα,εγω και πολλοί αλλοι ξερουν οτι χρηματα απο το ΠΑΣΟΚ δεν πήρες,
    ουτε δραχμη και τουτο διοτι ποτε δεν ειχες... Σπιτι στην αθηνα δεν εχεις,στη Ζαχαρω δεν εχεις,
    λεφτα δεν εχεις. Τι θελει ο Κτηνιατρος??? Κοκορα διεπιστωσα στην Αθηνα τον εκνευρισμο σου
    για οσα γραφει ο Κολιας για μας τους δυο....Επειδη σε ξερω καλα και δεν θελω βεντετα.σε παρακαλω,να μη δωσεις καμια συνεχεια και να κατεβασεις οτι εχει σχεση με αυτον........
    Στο Λακη Κολια τονιζω τα κατωθι...1) Τη π@@@σα οταν τη χαιδευεις συκωνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2ον) Το φιλο μου το Κοκορα και μενα,οποιος μας θιξει, Αξιες και Αρχες βαζουμε στοχο να
    του κοψουμε τα αρ@@@@α και του τα βαζουμε σκουλαρικια...
    Γιωργος Κωνσταντακοπουλος
    Μαθηματικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή