Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρίνιες στη Ν.Ε.Δ.Α. -Τα κόκκινα παπούτσια πενθούν! Μήπως και ...αποχωρούν;

Πένθος μιας εβδομάδας είχαν τα "κόκκινα παπούτσια"  επειδή η αγαπημένη τους δημοτική παράταξη (Ν.Ε.Δ.Α.) προσήλθε στην ορκωμοσία του Πανταζή την περασμένη Τετάρτη.
Ο κάτοχος των υποδημάτων είχε δώσει μάχες υπέρ της Ν.Ε.Δ.Α. και εναντίον του Πανταζή (και των πέριξ), τα τρία τελευταία χρόνια, χτίζοντας το δικό του ασυμβίβαστο τείχος.
Ασχέτως αν κάποιος διαφωνούσε ή συμφωνούσε με την τακτική του κατόχου των "κόκκινων παπουτσιών", οφείλουμε να σημειώσουμε πως οι επίμονες προσπάθειές του, υπέρ φίλων και κατά αντιπάλων, ήταν αξιοθαύμαστες.
Σε μερικές μάλιστα από τις διαφημιστικές μάχες υπέρ του ενός ή κατά του άλλου, τα "κόκκινα παπούτσια" ξέφυγαν από τη νομιμότητα με κίνδυνο να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ασχέτως αν δεν το επιδίωξαν οι θιγόμενοι.

Παρότι στον "ΚΟΚΟΡΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ" χαρήκαμε με την εξέλιξη της ορκωμοσίας, κατανοούμε παράλληλα  και τις αιτίες του πένθους, που έχουν τις ρίζες τους στην προηγούμενη ορκωμοσία των δημοτικών αρχών, του έτους 2010.
Τότε τα "κόκκινα παπούτσια" είχαν στείλει στο "εκτελεστικό απόσπασμα" όσους "προδότες" και "πουλημένους" και "νενέκους" τόλμησαν να προσέλθουν για ορκωμοσία στην πρόσκληση του Πανταζή. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το 2010 η αντιπολίτευση είχε μηδαμινά επιχειρήματα για την αποχή της από την τότε ορκωμοσία. Τώρα όμως είχε "κατασκευάσει" η ίδια τόμους επιχειρημάτων (προσφυγές ακυρότητας, καταγγελίες περί μη νομιμότητας, εισαγγελικές επικλήσεις κλπ, κλπ.) και όλο αυτό το "οπλοστάσιο" ήταν υπεραρκετό για να αιτιολογήσει πλήρως όχι μόνο την αποχή αλλά και πιο ακραίες επιλογές.

Είναι λοιπόν δικαιολογημένο το σοκ και το επταήμερο πένθος αλλά μας εξέπληξε ο τρόπος με τον οποίο έγινε η έναρξη και η λήξη (αν πράγματι έληξε).    
Η έναρξη έγινε την περασμένη Τετάρτη με μια απλή και λιτή ανακοίνωση για την ορκωμοσία (πρωτοφανές για τον συντάκτη να μην "στολίζει" τον Πανταζή με ύβρεις).
Η λήξη έγινε χθες, με ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα στο οποίο καταγράφονται οι προγραμματικές δηλώσεις του Πανταζή για τη νέα θητεία. Αν και στο τέλος του δημοσιεύματος υπάρχει ένα μικρό διασκεδαστικό σχόλιο, όλο το υπόλοιπο μοιάζει σαν κίνηση προσέγγισης και αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων.

Είδομεν! και όχι Αλί και τρισαλί!!!

10 σχόλια:

  1. http://www.matrix24.gr/2014/08/ekptotos-dimarchos-orkizete-dimarchos/

    χαχαχαχα

    ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ :Οι ρεζίληδες της Ζαχάρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο matrix24, το έδωσε ένας φίλος για να μάθει ο κόσμος πως ο Δήμαρχός μας δεν είναι έκπτωτος. Ο Φελέκης είναι κολλητός ενός φίλου μας και κάνει ό,τι του λέμε.
      Ζήτησε κάτι για δημοσίευση να σου το αποδείξουμε.

      Διαγραφή
    2. Απο τη δημοσίευση αυτό κατάλαβες?Οτι δεν είναι έκπτωτος? Και είναι και φίλος σας ο Φελέκης.Τόσο φίλος σας είναι που στη παρακατω δημοσίευση δίνει εύσημα στον Πανταζή.
      http://www.matrix24.gr/2014/04/o-pistolero-tis-zacharos-agnoi-tous-nomous/
      Ο λόγος που βγαίνει ο Πανταζής πρώτος στις εκλογές είναι ότι ψηφίζεται από μαλάκες σαν εσένα και δυστυχώς η Ζαχάρω είναι γεμάτοι από μαλάκες. που φυσικά υπακούουν και στηρίζουν τον αρχηγό τους.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον σου αρέσει το τοπίο που περιγράφεις. Ηδονίζεσαι να περιστοιχίζεσαι από μαλάκες. Μόνο μια δικαιολογία μπορείς να έχεις για αυτή την ηδονή σου: Όμοιος, όμοιο αεί ...αγαπάει.
      Αν δε σου αρέσει όμως να κολυμπάς μέσα σε μαλάκες, άλλαξε τόπο ή καλογερέψου.
      Υπάρχει και μια τελευταία (η επικρατέστερη) εκδοχή: Αυτό που λες, πως είναι όλοι οι άλλοι, είσαι ο ίδιος.

      Για του Φελέκη τον ύμνο: "o pistoleo tis zacharos agnoi tous nomous" άκου το εξής: Ευτυχώς που σε μια χώρα με διαλυμένο σύνταγμα και νόμους, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί να παρακάμψουν τη γραφειοκρατία, να γίνουν Ρομπέν, Σπάρτακοι, Λεωνίδες κλπ.

      Διαγραφή
  2. xaxaxa
    Ο "Έκπτωτος" Δήμαρχος κάλεσε την μη έκπτωτη αντιπολίτευση και εκείνη πειθάρχησε.

    Την όρκισε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης χάρηκε και είπε ένα τραγουδάκι: "Όπως είπε και ο Δήμαρχος πρέπει να ......"
    Δεν τον αποκάλεσε "έκπτωτο". Είπε σκέτο Δήμαρχος.

    Αυτά για την ...κακία του "ρεζίλη" που νόμισε πως έφερε εξάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αποκάλεσε Δήμαρχο και ταυτόχρονα έπιανε τα @@δια του.Το παρατήρησες που είχε το δεξί χέρι στη τσέπη?Σαν να του έλεγε.@@@δια θα είσαι δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ΣΑΝ να του έλεγε κι άλλο ΑΥΤΟ που είπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εβδομάδα των παθών θα είναι αυτή για τα δουλάκια του Πανταζή!!!!!!!!!!Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης
    θα είναι αμείλικτος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ
      και του κριαριού τα @@@δια στο ...άλλο μαγαζί

      Διαγραφή