Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Θα είναι ο νέος Πρόεδρος στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ;

Ο κ. Βενιζέλος με τον Γιώργο Τσολιά 
Ο κύριος Βενιζέλος δήλωσε προσφάτως ότι θα προτείνει με παρρησία για νέο Πρόεδρο στο κόμμα του, "μια εμβληματική φυσιογνωμία".
Σαφώς πρέπει να εννοεί τον Γιώργο Τσολιά ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ την ίδια περίοδο με τον κύριο Βενιζέλο, δεκαέξι χρόνια μετά την ίδρυση του Κινήματος, δηλαδή γύρω στο 1990.
.
Από τότε έως τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, ακολούθησαν σχεδόν την ίδια διαδρομή, όσον αφορά τις προσεγγίσεις και τις προτιμήσεις τους, ως προς τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
.
Το 1996 οι δρόμοι τους χώρισαν, όταν ο Γιώργος Τσολιάς "έριξε άγκυρα" σε ένα μέλος της πάλαι ποτέ Τρόικας και συναντήθηκαν εκ νέου, με τον κ. Βενιζέλο, έντεκα χρόνια αργότερα το καλοκαίρι του 2007, "όλως παραδόξως".
.
Έκτοτε είναι αχώριστοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος κατοικοεδρεύει στο γραφείο του κυρίου Βενιζέλου, στον έκτο όροφο των γραφείων του κόμματος.
.
Πολλοί από τους παροικούντες και μάλλον ζηλόφθονα, κατηγορούν τον Γιώργο πως δεν χάνει ευκαιρία να κάνει πρόβες καθήμενος  συχνά-πυκνά, στην πολυθρόνα του Προέδρου όταν απουσιάζει ο κύριος Βενιζέλος.
.
ΥΓ. 
Ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος, με πλήρη συναίσθηση των λόγων του, δηλώνει πως ο Γιώργος Τσολιάς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την πολιτική καριέρα του κυρίου Θεοδωράκη που ηγήθηκε στο "Ποτάμι", αν τα ΜΜΕ του παράσχουν τη μισή υποστήριξη από εκείνη προς τον κ. Θεοδωράκη. 




  


2 σχόλια:

  1. Κύριοι πρέπει να έχετε κάνει λάθος. Ο Βενιζέλος πρέπει να εννοούσε τον Κώστα Λαλιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ο Βενιζελος εννοουσε τον Λαλιωτη τοτε και το δημοσιευμα ειναι δακτυλος Λαλιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή