Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κύριε Αλεξανδρόπουλε σας τα λέγαμε αλλά δεν ακούσατε! -Ποιος σας συμβουλεύει;



Πριν από ενάμιση χρόνο, συνιστούσαμε στον κύριο Αλεξανδρόπουλο να μην προσφύγει στο Συμβούλιο Της Επικρατείας, αλλά... τζάμπα και η φωτογραφία με τα σκόρδα που δεν απέτρεψαν τους ...δαίμονες. 


Γράψαμε τότε (13/10/2014) αυτά που ακολουθούν:

Τρεις λόγοι ΜΗ προσφυγής Αλεξανδρόπουλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣΤΕ)


Είτε προσθέτοντας, είτε αφαιρώντας ή ακόμη και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, στην υπόθεση προσφυγής Αλεξανδρόπουλου στο ΣΤΕ, σε όλες μα όλες τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα βγαίνει αρνητικό και εναντίον του ιδίου, του κυρίου Αλεξανδρόπουλου.

Λόγος 1ος
Αρχίζουμε από το πιο ευνοϊκό σημείο για τον κύριο Αλεξανδρόπουλο, διότι δεν έκανε προσφυγή εναντίον του ο κύριος Χρονόπουλος. Αν και ο Πανταζής είχε κάνει αντίστοιχη προσφυγή, θα ήταν εύκολο κατά τη γνώμη μας, να είχε κηρυχθεί έκπτωτος ο κύριος Αλεξανδρόπουλος.
Για τη ΜΗ προσφυγή του Πανταζή υπάρχουν τρεις πιθανές αιτίες:
α) Μπορεί να μακάριζε τη δημοκρατία, ως συνήθως, διότι σέβεται το εκλογικό αποτέλεσμα.
β) Μπορεί να μην έψαξε για τους κατάλληλους δικηγόρους.
γ) Μπορεί να κοιμάται τον ύπνο ...του δικαίου, διότι όπως είναι γνωστό δεν παραπέμπει αντιπάλους στα Δικαστήρια.

Το πρόβλημα του κυρίου Αλεξανδρόπουλου αφορά τη συμμετοχή του στη Διοίκηση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και τον καταιγισμό με την μόνιμη διαφήμιση στο διαδίκτυο από την Patris News σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και όλο το 24ωρο, στο πλέον εμφανές σημείο της ιστοσελίδας.
Με την εν λόγω διαφήμιση του ΚΕΕΛΠΝΟ διαφημιζόταν ευθέως και ο κύριος Αλεξανδρόπουλος γεγονός που απαγορεύεται και τούτο διότι:   

Οι νόμοι 4242/2014 και 3870/2010 που ρυθμίζουν με αυστηρότητα τη χρηματοδότηση των υποψηφίων Δημάρχων και τις εκλογικές δαπάνες, θέτουν μεταξύ των άλλων και ειδικές απαγορεύσεις σε κάθε είδους παροχές, για τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους από Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.

Όμως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο και χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Υγείας.


Από τους ίδιους Νόμους  ρυθμίζονται θέματα σχετικά με το έργο της Επιτροπής Ελέγχου Δαπανών, με τη διαπίστωση τυχόν παραβάσεων των διατάξεων του νόμου και την επιβολή των αντίστοιχων κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένης και της έκπτωσης από τα αιρετά αξιώματα.

Με τις ρυθμίσεις των πιο πάνω Νόμων απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση παρουσίαση εκπομπών που μεταδίδονται από δημόσια και ιδιωτικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ ελεύθερης λήψης και από το διαδίκτυο.

Η πολύμηνη διαφήμιση του ΚΕΕΛΠΝΟ με την ταυτόχρονη διαφήμιση του κυρίου Αλεξανδρόπουλου εμπίπτει, κατά τη γνώμη μας επακριβώς, στην απαγόρευση.

Σημειώνεται επίσης από το Νόμο, ότι για τις εμφανίσεις των υποψηφίων, απαγορεύεται η καταβολή εκλογικής δαπάνης ανεξαρτήτως ποσού προς τα Μ.Μ.Ε. και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Πως είναι δυνατόν να εξαιρείται η πληρωμένη και μάλλον πολυδάπανη διαφήμιση του ΚΕΕΛΠΝΟ από αυτή τη διάταξη;

Και ο Νόμος επισημαίνει πως "τυχόν αποδεδειγμένη πραγματοποίηση των ανωτέρω, επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμα του υποψηφίου και ποινή φυλάκισης για τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους εκπροσώπους των αντίστοιχων μέσων". 
(Η επισήμανση με κόκκινο είναι δική μας).

Στις 13 Ιουνίου είχαμε γράψει σχετικά με το ίδιο θέμα πως "Ανοίγοντας τη διαφήμιση, θολώνουν τα μάτια των ψηφοφόρων, από το πλήθος των Προκηρύξεων / Διαγωνισμών, για προσλήψεις, για προμήθειες υλικών, για προγράμματα κλπ."
Και είχαμε τότε δίκιο διότι πράγματι πρόκειται για έμμεση, και ενδεχομένως άμεση, βοήθεια προς τον κύριο Αλεξανδρόπουλο (που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος) από ένα ΝΠΙΔ.
Για το σχετικό δημοσίευμα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Λόγος 2ος
Έχει αγανακτήσει η κοινή γνώμη με το διαρκές φαινόμενο των δικαστηρίων και των προσφυγών στο Δήμο Ζαχάρως.
Μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2014, τότε που ήταν δημοτικός σύμβουλος και ο κύριος Σαντάρμης, έγιναν είκοσι ατυχείς προσφυγές κατά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Φυσικά δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως απορρίφθηκαν όλες.
Όμως όλες κωλυσιέργησαν το έργο του Δήμου.
Όλες έφεραν ζημιά σε χρόνο και χρήμα, στο Δήμο και σε ιδιώτες.
Κατά τα λοιπά ο υποψήφιος Σαντάρμης του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, έκανε το "κέφι του" αλλά απέδειξε πως δεν ξέρει τόσο καλά τον Κώδικα, όπως ισχυρίζεται.

Από την ημέρα των Δημοτικών εκλογών έως τον Σεπτέμβριο, πήγαιναν στον Πύργο σχεδόν κάθε εβδομάδα, καραβάνια οχημάτων για να μεταφέρουν δεκάδες συμβούλους και οπαδούς που κατέθεταν ενστάσεις και προσφυγές ή πήγαιναν να κουβαλήσουν στη Ζαχάρω τη Δικαστική Απόφαση και έφτασαν στο σημείο να γίνονται περίγελος των εφημερίδων, πως πάλι "...έμειναν στα κρύα του λουτρού κλπ".

Είναι κρίμα να "αδειάζει" ο Δήμος τις μισές ημέρες του μήνα όταν γίνονται δικαστήρια  και να αποσυντονίζονται οι υπηρεσίες του, συγκεντρώνοντας έγγραφα και αποδείξεις για τις δικαστικές προσφυγές, εκτός και αν πρέπει να βγάλουμε το συμπέρασμα πως μοναδικός στόχος είναι η πλήρης αποδιοργάνωση του Δήμου. Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία υπηρεσία, όσο καλά κι αν είναι οργανωμένη.

Η πρόσφατη ιστορία της Ζαχάρως έχει αποδείξει, πως όχι μόνο δεν κερδίζει κανένας με τέτοια συμπεριφορά, αλλά αντιθέτως οι ψηφοφόροι τιμωρούν και "εξοστρακίζουν" είτε πρόκειται για πρόσωπα είτε για παρατάξεις.


Λόγος 3ος
Με οποιαδήποτε απόφαση του ΣΤΕ, ο κύριος Αλεξανδόπουλος δεν θα είναι κερδισμένος.

Οι πιθανές αποφάσεις του ΣΤΕ είναι τρεις:

Ι )  Να δικαιώσει τον Πανταζή και αυτό είναι ζήτημα που αφορά κυρίως, ηθικά τον ίδιον και όχι εκδικητικά  την αντιπολίτευση.

ΙΙ )  Να πάρει την ίδια απόφαση, με αυτή που αποφάσισε και το Πρωτοδικείο, οπότε δεν αλλάζει τίποτα από τα σημερινά δεδομένα.

ΙΙΙ ) Να διατάξει επαναληπτικές εκλογές με τα δύο ψηφοδέλτια, των κκ Αλεξανδρόπουλου και Γιαννόπουλου.
Η πιθανότητα αυτή θα είναι η πιο δύσκολη για τον κύριο Αλεξανδρόπουλο και θα μοιάζει με Γολγοθά, οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν προκύψει από τις επαναληπτικές εκλογές.

Αν ο κύριος Αλεξανδρόπουλος κερδίσει, θα έχει μια Πύρρειο νίκη. Θα έχει μεν κερδίσει τις εκλογές αλλά θα έχει χάσει το Δήμο διότι θα είναι απέναντί του η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

Υπάρχει όμως και ορατή πιθανότητα να χάσει ΚΑΙ σε αυτές τις εκλογές διότι κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα.
Ήδη από τώρα πολλοί ψηφοφόροι του, νοιώθουν δυσαρεστημένοι  με τις διαρκείς διαμαρτυρίες και ενστάσεις κατά του εκλογικού αποτελέσματος. Υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς και πολλές περιπτώσεις που δηλώνουν δημοσίως πως θα τον καταψηφίσουν αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές.

Φυσικά στο ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, καθοριστικός παράγοντας θα είναι το 50,45% των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
Οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων αυτών δεν τρέφει τα καλύτερα αισθήματα για τον κύριο Αλεξανδρόπουλο και μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, όταν και αν, το πλήθος αυτό μετεξελιχθεί σε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ.   





27 σχόλια:

  1. Τα σχόλια έγιναν και πάλι ελεύθερα!

    Εγγυόμαστε πως θα δημοσιεύονται όλες οι γνώμες, ακόμη κι αν στρέφονται εναντίον μας.

    Θα εξαιρούνται μόνο τα υβριστικά σχόλια και τα δυσφημιστικά.

    Ζητάμε συγνώμη για την πρόσκαιρη διακοπή της ανάρτησης των σχολίων, αλλά έπρεπε να βρεθεί τρόπος για την αποφυγή των ύβρεων.

    Είστε ελεύθεροι να γράψετε όπως θέλετε.

    Καλή επιτυχία στους διαλόγους που αρμόζουν για το 2014.

    Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΚΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΠΟΛΥ,ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΟ ΦΥΓΗ!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015 ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 85% ΚΑΙ ΑΝΩ!!!!!! ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 15% ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!! ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ!!!
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    Τα όνειρα του ερείπια θέλω να δει μια μέρα
    να 'ρθει κι αυτός στη θέση μου να δω αν τα βγάλει πέρα


    Φίλος ποτέ δεν ήσουνα μα κόλακας μεγάλος
    το τέλος σου να 'ναι φρικτό με παιδεμούς γεμάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ Η ΜΟΧΘΗΡΟ΄ΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
    Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ, Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΝΆΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΜΑ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ,..ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ Ο Λογος 3ος,ΠΑΡΙΙΙ.
    ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΣΠΌΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΑΦΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...............
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙς,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ BLOG !!!!!!!!!!


    Λόγος 3ος
    Με οποιαδήποτε απόφαση του ΣΤΕ, ο κύριος Αλεξανδόπουλος δεν θα είναι κερδισμένος.

    Οι πιθανές αποφάσεις του ΣΤΕ είναι τρεις:

    Ι ) Να δικαιώσει τον Πανταζή και αυτό είναι ζήτημα που αφορά κυρίως, ηθικά τον ίδιον και όχι εκδικητικά την αντιπολίτευση. (ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟ 0%

    ΙΙ ) Να πάρει την ίδια απόφαση, με αυτή που αποφάσισε και το Πρωτοδικείο, οπότε δεν αλλάζει τίποτα από τα σημερινά δεδομένα. (ΠΙΘΑΝΗ ΠΟΣΟΣΤΟ.. 01%

    ΙΙΙ ) Να διατάξει επαναληπτικές εκλογές με τα δύο ψηφοδέλτια, των κκ Αλεξανδρόπουλου και Γιαννόπουλου. ( ΟΡΘΟΤΑΤΗ!!! ΝΟΜΙΜΗ!!! ΠΟΣΟΣΤΟ 99%
    Η πιθανότητα αυτή θα είναι η πιο δύσκολη για τον κύριο Αλεξανδρόπουλο και θα μοιάζει με Γολγοθά, οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν προκύψει από τις επαναληπτικές εκλογές.

    Αν ο κύριος Αλεξανδρόπουλος κερδίσει, θα έχει μια Πύρρειο νίκη. Θα έχει μεν κερδίσει τις εκλογές αλλά θα έχει χάσει το Δήμο διότι θα είναι απέναντί του η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

    Υπάρχει όμως και ορατή πιθανότητα να χάσει ΚΑΙ σε αυτές τις εκλογές διότι κανένας δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα.
    Ήδη από τώρα πολλοί ψηφοφόροι του, νοιώθουν δυσαρεστημένοι με τις διαρκείς διαμαρτυρίες και ενστάσεις κατά του εκλογικού αποτελέσματος. Υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς και πολλές περιπτώσεις που δηλώνουν δημοσίως πως θα τον καταψηφίσουν αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές............ (ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ)

    Φυσικά στο ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, καθοριστικός παράγοντας θα είναι το 50,45% των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΑΠ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ
    Οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων αυτών δεν τρέφει τα καλύτερα αισθήματα για τον κύριο Αλεξανδρόπουλο και μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, όταν και αν, το πλήθος αυτό μετεξελιχθεί σε ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ. ΑΠ) ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *&$%?
    ένα νερό κυρά Βαγγελιώ ένα νερό Καματερό
    εσείς από το Καματερό, πίνετε από εκείνο το νερό που γιάτρευε όλα τα πάθη; που τα βρήκατε αυτά τα ποσοστά; στον ύπνο σας τα βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόκκορα είμαι ο γνωστός ανώνυμος που άλλοι με λένε δικηγόρο και εσύ με έλεγες "γιατρό" στην προηγούμενη ανάρτηση,
    Θα σου απαντούσα σε αυτή την ανάρτηση αλλά υπάρχουν δυο λόγοι που μου υπαγορεύουν να μην απαντήσω:
    1.Βαριέμαι να γράφω και να ισχυροποιώ επιχειρήματα σε σαχλές αναρτήσεις.
    2.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη απο αυτή την ανάρτηση.Τα επιχειρήματα σου με "κούφαναν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα βρίσκω όλα πολύ σοβαρά και δυνατά τα στοιχεία από τον κόκορα. Με την απάντηση τη δική σου θα καταλάβουν όλοι πως δεν μπορεί να τα απαντήσει κανένας. Κάνε μια προσπάθεια να απαντήσεις στο ένα Λόγος πρώτος. Είναι φανερό οτι αν ήθελε ο Πανταζής θα την είχε άσχημα ο Αλεξανδρόπουλος

      Διαγραφή
    2. ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ14 Οκτωβρίου 2014 στις 1:19 μ.μ.

      ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΤΑ λογος 1ος και λογος 2ος διοτι ειναι παρελθον ειναι συκοφαντικα
      και ψευδεστατα. καλο ειναι να μη βριζουμε και να ασχοληθουμε με το παρον και το μελλον
      Λυπαμαι για το αν εγκεφαλος!! θα περιμενουμε να δουμε το δικο του κεφαλι και που διαφωνει? ο Ανωνυμος των 10.04πμ..............

      Διαγραφή
    3. Πιο Νέο Καματερό είναι τούτο; Υπάρχει και παλιό Καματερό; Μας λες το 2ο λόγο παλιό; Έλα σήμερα στη Ζαχάρω να δεις τα χάλια μας. Γίνονται δύο δικαστήρια στην Πάτρα και στο Πύργο. Ο Δήμος είναι αδειανός ούτε ψυχή δεν βρίσκεις. Αυτά είναι τα κατορθώματα της αντιπολίτευσης της προηγούμενης αλλά και τούτη είναι σαν να την έφτυσε στο στόμα ο Μπούσμπουρας, το πάνε από πίσω πόδι πόδι και περπατάνε στα αχνάρια του. Φίλε μου από το νέο ή από το παλιό Καματερό, από το Καματερό τέλος πάντων δεν γίνεται έτσι χωριό, να χτίζει ο Πανταζής και να γκρεμίζουν οι άλλοι. Ο Σαντάρμης σε όλα τα συμβούλια λέει πως ξέρει καλά τον κώδικα, κάνει προσφυγές 20,30 και παραπάνω και τις χάνει όλες, μία που την κέρδισε για λίγο με το ΣΧΟΟΑΠ απλώς καθυστέρησε την πορεία του για ένα χρόνο, με λεφτά παραπάνω και μόνο ανακατοσούρα, τίποτα ουσιαστικό, μόνο ζημιά στους δημότες. Είναι παλιά τούτα ή νέα νεότατα; Πως λένε μερικοί; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Ξύπνα φίλε μου και μη σε παραμυθιάζουν με ψέματα. Έλα στο Δήμο να τα δεις μόνος σου μαζί με όλο το Καματερό

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε απο το Καματερό.....η γραφή σου .μοιάζει με το σύννεφο που δεν φέρνει βροχή και ξεραίνονται οι μπαξέδες...ζαχαραιος απο νέα Πεντέλη!θα σου γράψω πιο πολλά όταν τα δώσεις όλα τα γκαζια...θα σ αφήσω να δω ποσο αν εγκέφαλος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν και δεν έχω ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές από το 2010. Ο Αλεξανδρόπουλος θα το κυνηγήσει το ζήτημα γιατί παίζει το τελευταίο του χαρτί. Αν χάσει και τώρα στο ΣΤΕ θα φύγει από τη Ζαχάρω και θα διαλύσει την ΝΕΔΑ. Άμα δεν θέλει ο κόσμος και δεν θέλουν και τα δικαστήρια γιατί να κάτσει και να σκοτίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΚΟΚΟΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.....ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΌΨΗ ΜΑΣ.... 1ον) Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ,ΘΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΊΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ Ο κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ....
    ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ!!! ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 85% ΑΝΩ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΜΕ!!!
    2ον) ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ??? ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ .....
    3ον)Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΡΟΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ .ΑΜΕΣΑ Η
    ΕΜΕΣΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.....

    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...... ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ,,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ Η ΑΝ
    ΠΊΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΒ@@ΒΡΥΣΗ ΣΤΗ ΚΟΡΔΟΥΡΓΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά κόκορα πρέπει όλοι να σου βγάζουν το καπέλο και να υποκλίνονται. Ωραία και επεπεριστατωμένη ανάλυση- ενημέρωση. Εύγε και πάλι Εύγε. Αυτές οι αναλύσεις είναι αυτό που λέγαμε/τε παλία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕς απόψεις. Που ακούστηκε να έχει τέτοιο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο Αλεξανδρόπουλος ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Δημοκρατικό Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Αρχηγού παρόντος που δεν είναι άλλος από τον '' Μεγάλο μας Πατέρα ΠΑΝΤΑΖΗ " ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ" Μπραβο Κόκορα πεστους τα ενημέρωσε τον κόσμο έτσι σωστά αλλά ταπεινά λίγο μήν προκαλείς και εισπράτεις τα ανάλογα. Πάντως Τα υβριστικά σχόλια καλό είναι να τα σβήνεις. Εμείς οι φίλοι σου να ξέρεις θέλουμε να υπάρχεις, ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΡΘΙΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΝΟΥΚΑ, ΟΧΙ "ΓΛΥΠΤΕΡΜΕΝ ΚΑΙ ΣΚΥΠΕΡΜΕΝ" (Μαλβίνα) θα το εκτιμήσουμε. Γεια κ χαρά σε όλους και δεν είναι καθόλου κακό να διακρίνει όλους μας ευγένεια, να σεβόμαστε την ευγενη άποψη του άλλου του όποιου συνομιλήτή μας και να αγωνιζόμασται για το δικαιωμά του αυτό. Αν δεν σας αρέσει διέγραψέ το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ!!! ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ.... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ '΄' ΓΛΥΠΤΕΡΜΕΝ
      ΚΑΙ ΣΚΥΠΤΕΡΜΕΝ''' νΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΥΒΡΕΙΣ,ΓΙΑ ΕΥΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!

      Διαγραφή
  10. Θα απαντούσα και,.οπως πάντα με τρανταχτά επιχειρήματα θα κατέρρεε σαν χαρτινος πυργος ολη η ανάρτηση του κόκκορα,αλλά δεν γουστάρω οι δημοσιεύσεις μου να περνάνε από την έγκριση του.
    Ας συνεχίζει λοιπόν να σας παραμυθιάζει χωρίς αντίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κόκορα ενα μεγάλο εύγε γιά τίς απόψεις σου!όλα όσα γράφεις έχουν συνοχή και εχεις ελεύθερο μυαλό! Συνέχισε έτσι!!!!! Είναι πολύς ο κόσμος που σε διαβάζει!!!και ταυτίζονται παρα πολλοί με τα τις απόψεις σου!!!!ακόμη και υποστηρικτές του αλεξανδοπουλου...κλείνω με μια ευχή,να είσαι εσύ και η ομάδα σου!αυτοί που θα ξεστραβωσουν ορισμένα κλειστά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δουλειά έχει το Καματερό στη Ζαχάρω για να μας κάνει και μαθήματα δεν έχω καταλάβει. Είναι πολύ μακρυά νυχτωμένοι οι κύριοι από το Καματερό. Δεν ξέρουν καλά τα γεγονότα της Ζαχάρως και την ιστορία του καθένα.
    Ο Αλεξανδρόπουλος θα τις χάσει τις εκλογές αν γίνουν πάλι. Αυτός ο άνθρωπος δεν μου φαίνεται πως μπορεί να γίνει Δήμαρχος στη Ζαχάρω.
    Εκείνοι που διαφωνούν ξεχνάνε κάτι σπουδαίο. Το 3,5% του Γιαννόπουλου με ένα μηδενικό από πίσω γίνεται 35%. Οι 350 ψήφοι που πήρε το Μάη μπορεί να γίνουν εύκολα 3.500.
    Μην ξεχνάτε το τραγούδι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ.
    Μην ξεχνάτε και τα γνωστά στρέμματα. Από 4 έγιναν 8 από 8 έγιναν 40 από 40 έγιναν 130 και από 130 έφτασαν τα 330.
    Οι ψήφοι είναι σαν τα στέμματα και αξίζει μόνο ο ακέραιος αριθμός, εκείνος που μπαίνει μπροστά. Τα μηδενικά που ακολουθούν είναι πανεύκολα.
    Με όλους τους παραπάνω υπολογισμούς αποδείξαμε πως ο Αλεξανδρόπουλος θα χάσει εύκολα τις εκλογές αν ξαναγίνουν. όπως παίρνει ο ανεμοστρόβιλος τα μαρούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπαμαι ολους εσας που δεν εχετε πιει νερο απο την ενδοξη βρυση του Λωρη και οχι της Κορδορουγας...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ α/α Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ14 Οκτωβρίου 2014 στις 9:18 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ BLOG TOY KAMATEROY!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ....... Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% +1ΨΗΦΟ.... ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ
    ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ 50% +1ΨΗΦΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ... ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΑΧΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΤΟΤΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ 85% ΚΑΙ ΑΝΩ!!! ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΕ 85% ΚΑΙ ΑΝΩ!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    Ο ΚΟΚΟΡΑΣ... ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ!!! ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ,ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ,ΜΕ ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ... ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑ 20%... ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ (50-20=30%) 30%!! ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 30% ΤΩ Ν ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ 60% ΚΑΙ ΑΝΩ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΠΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,..ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.... ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ BLOG ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την ενοχή του τότε νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα και του τότε δήμαρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου πρότεινε ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών στην "δίκη των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας" που φτάνει στο τέλος της. Την ενοχή και του πυροφύλακα Παναγιώτη Τσούρα πρότεινε επίσης ο Εισαγγελέας Εφετών, ενώ αθωωτική ήταν η πρότασή του για τον τότε διοικητή του πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων Νίκου Μιχαλόπουλου. Για την Σοφία Νικολοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση ενοχής αφορά μόνο στον εμπρησμό δάσους εξ αμελείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014Όταν στα θρησκευτικά απορρίπτονται το 21% των μαθητών, ποιος είναι υπεύθυνος;


    Ερώτηση κρίσεως στην εκπαιδευτική κοινότητα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας (μαθητές, καθηγητές, διευθυντές δευτεροβάθμιας, γονείς, ομοσπονδίες γονέων, Υπουργείο παιδείας):

    Αν ένας καθηγητής θρησκευτικών,
    απορρίψει το 21% των μαθητών του,
    στο μάθημα των θρησκευτικών,
    ποιος έχει την ευθύνη;

    - Ο καθηγητής;
    - Το 21% των μαθητών;
    - Κάποιος άλλος;

    Αυτό έγινε στη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου της Ζαχάρως...............


    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΎΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΠ, ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ,ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟ 10... Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ.... ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ 10... ΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΘΕΟΥΣ,ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ... ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ,ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ κ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ...............................................,,,
    ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ.....
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καθηγητής βορινότερα του Πύργου.15 Οκτωβρίου 2014 στις 12:44 π.μ.

    Ας είναι ελαφρύς ο ύπνος του δικαίου και σας νανουρίζει ο ΚΟΚΟΡΑΣ.
    Φανατιστήκατε εσείς με τα ποσοστά και τον αφήσατε να αλωνίζει.
    Επειδή υποψιάζομαι πως δεν γνωρίζετε τα μυστικά της διαφήμισης και της δημοσιογραφίας, προσέξατε ένα μεγάλο όπλο που χρησιμοποιούν οι διαφημιστές και τα κανάλια για να μας κοιμίζουν και να περνούν το μήνυμα που θέλουν.
    Παρουσιάζουν ένα θέμα και εμείς τρέχουμε πίσω του - αλλά μέσα στο θέμα υπάρχει και κάποιο κρυφό μήνυμα που περιέχει κρυφό φόβο ή κρυφή έλξη. Μας ρίχνουν το "τυρί" για να μας ανοίξει η όρεξη και στη γωνία, σε κάποιο σημείο που δεν το συνδέει η σκέψη μας, περνούν κάποιο αντίθετο μήνυμα που θέλουν ή ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο εκείνο που προβάλουν.
    Αυτή την τέχνη την χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα τραστ για τα προϊόντα τους με προεξάρχουσα και ηγήτορα την κόκα-κόλα.
    Ώρα λοιπόν να ξυπνήσετε οι μεν και οι δε......

    Γιατί ο ΚΟΚΟΡΑΣ αντί για κάτι άλλο πρόσθεσε φωτογραφία με τα σκόρδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία της φωτογραφίας με τα σκόρδα αν είναι σωστή η ανάλυση του καθηγητή από τον -Πύργο και πάνω). Ήθελε να προστατεύσει τον Αλεξανδρόπουλο ο ΚΟΚΟΡΑΣ και νομίζω πως του έστελνε μήνυμα για να μην πάει στο ΣΤΕ και του έβαλε τα σκόρδα. Πρέπει να τον έχει λουλώσει τον ΚΟΚΟΡΑ ο καθηγητής από το Καματερό και τον κάνει κάθε φορά του χεριού του. Δεν εξηγείται αλλιώς, έχουμε καταλάβει πως είναι φίλοι και αλλάζουν μηνύματα στο κινητό. Αυτά έχουν βγει στα σχόλια από τις αντιπαλότητες των δύο, Καθηγητή-ΚΟΚΟΡΑ. Αν κ΄νουμε λάθος να απαντήσει ο ΚΟΚΟΡΑΣ αμέσως.

      Διαγραφή
  18. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ16 Οκτωβρίου 2014 στις 3:09 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12.36πμ.. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ... η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!! Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....Λογος 3ος ΔΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ..... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗς ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ... Η ΑΠΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.......
    ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 85% ΚΑΙ ΑΝΩ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ!!! Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Λογος 1ος ΚΑΙ Λογος 2ος ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΚΙΕΣ.....γΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΛΑΒΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΟΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο κ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ... ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?
    ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΔΗΜΌΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ? αΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 20%,,ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕ 63%... Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ 85%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθηγητής βορινότερα του Πύργου16 Οκτωβρίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

      Κοιμήσου και παράγγειλα
      στην Πόλη τα προικιά σου
      στη Βενετιά τα ρούχα σου
      και τα χρυσαφικά σου

      Διαγραφή
  19. ΝΕΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ α/α Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ16 Οκτωβρίου 2014 στις 8:55 μ.μ.

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG NEO ΚΑΜΑΤΕΡΟ...

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ BLOG KOKOΡΑΣ ΑΕ και ΣΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ!!!!!! !!!
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΚΟΡΔΑ!!!ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΊΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΤΟΝ κ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Α ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ,, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ....ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ ,,ΤΟ ΚΑΛΟ;YΜAI ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λέγαμε αλλά δεν άκουγαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή