Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κύριε Πανταζή Χρονόπουλε, μήπως πρέπει να κάνεις Ένσταση κατά του Αλεξανδρόπουλου; Δεν είναι λόγος ακυρότητας του Αλεξανδρόπουλου η συμμετοχή του στη Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ;



Από τον Μάρτιο του 2014, ο κύριος Αλεξανδρόπουλος είναι μέλος στη Διοίκηση Δημόσιας υπηρεσίας Πανελλαδικής εμβέλειας.

Αυτή η Δημόσια υπηρεσία, προ πολλού και κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και έως σήμερα, διαφημίζεται στην κορυφή της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Patris News  http://www.patrisnews.com/.

Ανοίγοντας τη διαφήμιση, θολώνουν τα μάτια των αναγνωστών, από το πλήθος των Προκηρύξεων / Διαγωνισμών, για προσλήψεις, για προμήθειες υλικών, για προγράμματα κλπ.

Στην πρώτη ενότητα της διαφήμισης είναι η εννεαμελής  Διοίκηση της υπηρεσίας, με τη συμμετοχή του κυρίου Αλεξανδρόπουλου.  

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Patris News, είναι ορατή σε όλη την έκταση του Δήμου Ζαχάρως και σε όλους τους δημότες που χρησιμοποιούν το ίντερνετ.
Με αυτή την έννοια η έδρα της Δημόσιας Υπηρεσίας μεταφέρεται νοερά, και στο Δήμο Ζαχάρως, όπου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος ο κύριος Αλεξανδρόπουλος.
Επίσης ο κύριος Αλεξανδρόπουλος τύγχανε πρόσθετης διαφημιστικής κάλυψης, πέραν των επιτρεπόμενων, με την μόνιμη εμφάνιση του ονόματός του και της επαγγελματικής του ιδιότητας στη διαφήμιση. Παρόμοια δυνατότητα δεν είχε κανένας άλλος υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ζαχάρως.
Ένα επιπλέον ερώτημα που προκύπτει και πρέπει να απαντηθεί από τη Διοίκηση της Δημόσιας Υπηρεσίας είναι το εξής: Σε πόσες παρόμοιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επαρχιακών εντύπων, έγιναν διαφημιστικές καταχωρήσεις ανά την Ελλάδα; Διότι αν προκύψει πως η διαφήμιση έγινε μόνο στο νομό Ηλείας και άρα στο Δήμο Ζαχάρως, τότε το όλο θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις.  
                                                       http://www.patrisnews.com



1

 Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων  

2
Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων
(Αρ. Πρωτ.: ΔΥ1δ/οικ.22058. Από 11/3/2014_Θητεία τριετής)

3

Μέλη Δ.Σ. 

Αλεξανδρόπουλος Κωνσταντίνος 

Ψυχίατρος, Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.)

4

Προκηρύξεις / Διαγωνισμοί

                                                                        5

Ελληνικά και διεθνή προγράμματα στα οποία συμμετέχει - οργανώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου