Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Χαράλαμπος Σαντάρμης: Ο οπαδός της "διαφάνειας και του Φωτός", που ερωτεύτηκε το Σκοτάδι


Όλοι οι πολίτες στο Δήμο Ζαχάρως, γνωρίζουν τη δικομανία του Σαντάρμη «υπέρ Διαφάνειας – Νομιμότητας και εναντίον των καταραμένων αντιπάλων Του».
Δικαστήρια επί δικαστηρίων και Εφετεία κατά Πρωτοδικείων για κάθε «αμαρτία» των θνητών επί της γης, για κάθε «συννεφιά» του ουρανού, για κάθε «ναυάγιο» επί ακτών και θαλασσών.
Δεν αφήνει ούτε μύγα στο σπαθί του και  όλα τα θέλει …στο ΦΩΣ!
Όμως αυτά τα περί διαφάνειας του κυρίου Σαντάρμη, βαίνουν καλώς όσο αφορούν τους οχτρούς, αλλά όταν αφορούν τον ίδιο, τα θέματα αλλάζουν όψη και τότε η διαφάνεια πάει …περίπατο και το ΦΩΣ γίνεται ΣΚΟΤΑΔΙ.
Τα Μαρμαρένια Αλώνια, που ψυχορραγούσε ο Επικριτής των πάντων, «ο Διγενής Ακρίτας της Διαφάνειας», έχουν και ΕΝΑΝ Λαβύρινθο στον οποίο ο «ιδιοκτήτης» Σαντάρμης ερωτοτροπεί με το Σκοτάδι και παίρνει διαζύγιο από το ΦΩΣ.

Ο Λαβύρινθος του κυρίου Χαραλάμπη, έχει Ιστορία και Επωνυμία: Ονομάζεται «ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΡΕΣΠΗ».
Για όσους δεν γνωρίζουν, η σύσταση του Κοινωφελούς Ιδρύματος εγκρίθηκε στις 20 Μαρτίου 1987 με Προεδρικό Διάταγμα και δημοσιεύθηκε στο 132 Φύλλο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ο Δωρητής Δημήτριος Κρέσπης από τους Σχίνους, στην ιδιόγραφη διαθήκη του, άφησε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του στους συγχωριανούς του, για συγκεκριμένο κοινωφελή σκοπό, μετά τον θάνατο της συζύγου του.
Η Διαθήκη δημοσιεύθηκε με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (αριθ. 2057/ 30-7-1981) και πήρε το δρόμο για τη σύσταση του πιο πάνω κοινωφελούς ιδρύματος το 1987 μετά τον θάνατο της κυρίας Ευανθίας Κρέσπη.

«Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Σαντάρμη με το Ίδρυμα
  
Ο άνθρωπος «της διαφάνειας και του φωτός»: Αντί να σεβαστεί την ιδιόχειρη διαθήκη του δωρητή και «…από το εισόδημα της περιουσίας, να χρηματοδοτεί τις σπουδές αριστούχων φοιτητών από τους Σχίνους» άρχισε το ξεπούλημα των ακινήτων.
Αντί «…να συντηρεί και να επισκευάζει τα ακίνητα με το 1/10 του εισοδήματος» (κουραστική δουλειά για τον Σαντάρμη) επέλεξε να τα βγάλει …στο σφυρί.
Αντί να σεβαστεί την επιθυμία του δωρητή «…να προεδρεύει της τετραμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής, ο Λυκειάρχης του Λυκείου Ζαχάρως»  κατέλαβε ο ίδιος την Προεδρεία. (Ο Λυκειάρχης από το 1995 έως το 2010, «…ουδέποτε ενημερώθηκε επί του θέματος».
Αντί να παραιτηθεί από την Επιτροπή, όταν δεν ήταν πλέον Πρόεδρος στην Κοινότητα Σχίνων και να παραδώσει τα αρχεία στον Πρόεδρο του χωριού Γεώργιο Γραμματικό, γαντζώθηκε παράνομα στον «ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ», σαν ιδιοκτήτης, αδιαφορώντας για τη νομιμότητα και το πλήθος των εξώδικων.
Αντί να ενημερώνει Δημοσίως και στο Φως της ημέρας τους συγχωριανούς του, για τους αριστούχους φοιτητές (;;;) που χρηματοδοτούνται και για τη δράση του Ιδρύματος, προτίμησε το Σκοτάδι, ακόμη και από τα θεσμικά μέλη της Επιτροπής, τον παπά του χωριού και την τέως Δασκάλα.

Κύριε Σαντάρμη, «Ιδιοκτήτη του Λαβύρινθου», απαντήστε τουλάχιστον σε δύο μόνο ερωτήματα:
1ον . Πόσα χρήματα διαθέσατε για υποτροφίες, όπως διέταζε η διαθήκη; και πόσα για άλλους σκοπούς;
2ον.. Με ποιο κριτήριο απορρίψατε την υποτροφία, τουλάχιστον στο ένα από τα δύο παιδιά, του θανόντος από τη μεγάλη πυρκαγιά Αντώνη Κρέσπη, που φοιτούσαν εκείνη την περίοδο;

Κύριε Αλεξανδρόπουλε, επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης, γνωρίζατε αυτή την πλευρά του κυρίου Σαντάρμη, όταν τον επιλέγατε για υποψήφιο σας;
 
Κύριοι Δημοσιογράφοι του Νομού Ηλείας,
Μήπως το θέμα «Λαβύρινθος Σαντάρμη» άπτεται των ενδιαφερόντων σας;


Κύριε Εισαγγελέα, έχετε το λόγο.           

1 σχόλιο:

  1. Ο αφισοκολλητής του κυρίου Σαντάρμη, (ο δήθεν δημοσιογράφος από το Γιαννιτσοχώρι) ανέλαβε και την υπεράσπισή του (σαν να είναι γνώστης όλων των θεμάτων σχετικά με τη διαχείριση του "Λαβύρινθου των Σχίνων".

    Έγραψε δηλαδή την εξής ..."βαρύγδουπη" απάντηση:
    "Για δε την άνανδρη επίθεση που έχουν εξαπολύσει κατά του αγαπητού φίλου Σαντάρμη, θα λάβουν την απάντηση υπεύθυνα και επώνυμα πολύ σύντομα! Κατηγορούν τον Μπάμπη για σκοτάδι και τέτοια, ποιοι; Οι υποχθόνιοι κουκουλοφόροι που στην κατοχή οι όμοιοι τους κατέδιδαν τους πατριώτες. Μεγάλη προστυχιά... Το ωραίο είναι που επικαλούνται και τον επικεφαλή .... "

    Περιμένουμε με αγωνία κύριε αφισοκολλητή-ψευτοδημοσιογράφε, την πολυπόθητη απάντηση και ελπίζουμε πριν από τα ...βαθιά γεράματα διότι δεν θα περιμένουμε πολύ και θα αναρτήσουμε τη δική μας συνέχεια ...ακόμη και χωρίς απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή