Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Νέα ένσταση ...κατά των Πάντων



Νέα ένσταση από την παράταξη του κυρίου Αλεξανδρόπουλου για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ζαχάρως για την οποία ορίστηκε δικάσιμος στις 19 Ιουνίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 ενώπιον του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πύργου Ηλείας.
Οι αιτούντες ζητούν με την ένσταση να ακυρωθούν 125 εκλεγέντες τακτικοί και αναπληρωματικοί σύμβουλοι (Δημοτικοί, Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών κοινοτήτων) όλων των συνδυασμών και να  επαναληφθούν οι εκλογές.
Ουσιαστικά επιδιώκουν την επανάληψη των εκλογών χωρίς τη συμμετοχή των 86 εκλεγέντων τακτικών και αναπληρωματικών από την παράταξη της "Δυναμικής Πρωτοβουλίας" αλλά και τον αποκλεισμό ολόκληρου του ψηφοδελτίου " ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ". Για τον αποκλεισμό, ισχυρίζονται πως δεν ήταν έγκυρη η συμμετοχή του εκλεγέντος Δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου ως επικεφαλής στο συνδυασμό που κέρδισε τις εκλογές.
Αν δεν γίνει δεκτό το πιο πάνω αίτημα, ζητούν επικουρικά την έκπτωση του κυρίου Χρονόπουλου από το αξίωμα του Δημάρχου.

Σχόλια για την τελευταία ένσταση του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, μπορούν να γίνουν πολλά και να  καλύπτουν όλα τα αίτια και όλες τις πτυχές αυτής της πεισματικής συμπεριφοράς.

Όσα σχόλια όμως κι αν διατυπωθούν,
όσες αιτίες κι αν αποδειχθούν,
-- θα είναι κατώτερες,
από το μοναδικό και κορυφαίο σχόλιο,
για αυτή την ιδιάζουσα περίπτωση: .........................ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
      

1 σχόλιο:

  1. Οι πιο πολλοί στον δημ' αυτό
    μυαλό πολύ δεν έχουν
    Πώς θα το βρούνε το σωστό
    να πουν πως το κατέχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή