Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

" Άρχισε νέα αφισοκόλληση στη Ζαχάρω", πολύ πριν από την έκδοση της Δικαστικής Απόφασης, στην Αίτηση για ακύρωση των εκλογών

Παλαιότερα Πανταζικός, μετά ΔΗΜΑΡ, σήμερα ...αλλού
Πριν τελειώσει η δίκη για την αίτηση ακύρωσης των εκλογών στο Δήμο Ζαχάρως και πολύ πριν εκδοθεί η Δικαστική Απόφαση, "άρχισε η αφισοκόλληση" και η "ρύπανση" με προφορικό και γραπτό λόγο, και με πλήθος αστειοτήτων.

Εκείνο που ξενίζει και πρέπει να σχολιασθεί κατ αρχήν, είναι η σιγουριά ορισμένων για την έκβαση της δίκης, διότι ομιλούν σαν να είναι οι ίδιοι δικαστές. Ένας τέτοιος "ειδικός δικαστής των πάντων", δεν ανακοίνωσε, μόνο την ημέρα και την ώρα που θα αναρτηθεί η απόφαση στο Πρωτοδικείο!

Μερικοί άρχισαν να παίρνουν μέτρα για τα κουστούμια που θα φορέσουν τον Σεπτέμβρη και ένας το παράκανε γιατί έφτιαξε ακόμη και πινακίδα με το αξίωμά του, σαν αυτήν που τοποθετούν οι τιτλούχοι, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο πιο περιβόητος "τροπαιοφόρος της γνώσης στην Αυτοδιοίκηση", με φωτογραφική μηχανή ίση με το κεφάλι του, φωτογράφιζε με επιμέλεια την ακτή σαν Τοπογράφος. Μάλλον πρέπει να είναι ο ίδιος "Τοπογράφος" που έστειλε στο Αυτόφωρο ένα παραλιακό κέντρο προ τριών ημερών.

Ο εν λόγω "Τοπογράφος", είναι και "Υπέρμαχος" της ανάπτυξης με τον πιο μαϊμουδιάρικο τρόπο: Δηλαδή καταγγέλλοντας δικαίως ή αδίκως τους αντιπάλους, αλλά υπερασπιζόμενος δημοσίως τους παράνομους κολλητούς.

Αυτός ο "Τοπογράφος" είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος του "ανόθευτου νεοτερισμού" που θέλει να χτίσει καινούργια πράγματα με σαπισμένα υλικά.





       

13 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ:
    "Εκείνο που ξενίζει και πρέπει να σχολιασθεί κατ αρχήν, είναι οι σιγουριά ορισμένων για την έκβαση της δίκης, διότι ομιλούν σαν να είναι οι ίδιοι δικαστές"

    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε 5.42 υπαρχουν πολύ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθούμε ολοι οι αλλοι από το να ασχολούμαστε με εσας που τωρα θελετε να πατε και στο συμβουλιο επικρατειας.ξερετε μεχρι το 2050 εχετε τον χρονο να πατε μεχρι και στο ευρωπαικο δικαστηριο και στον οργανισμο για την διασωση της θαλασσιας χελώνας και του μακακα.δημαρχειο παντως δεν βλέπετε...αντε και καλα σαραντα να εχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρέπει να κατάλαβε καλά ο άνθρωπος το καρφί του ΚΟΚΟΡΑ. Αν τον ερμηνεύω σωστά ...το έγραψε έτσι για να τους εκθέσει στον Δικαστή, πως παριστάνουν ότι ξέρουν κάτι τις από την απόφαση, δηλαδή σαν να μιλάνε μαζί του. Έτσι και φτάσει στα αυτιά του Δικαστή αυτή η πατάτα τους, από τα "ενημερωμένα" έντυπά τους, ...κλάψε τους

      Διαγραφή
  3. Πάρτε το χαμπάρι.Μια εκ των δύο απόφάσεων θα βγάλει ο δικαστής.
    1.Δέχεται ότι δεν έιναι άκπτωτος και επομένως σωστά έβαλε υποψηφιότητα και σωστά εκλέχθηκε.
    2.Δέχεται ότι συνεχίζει να είναι εκπτωτος και επομένως δεν έπρεπε να βάλει υποψηφίότητα ούτε να εκλεγεί.
    Αν λάβει την πρώτη απόφαση τότε έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση 788 του προισταμένου δικαστηρίου,του ΣτΕ ,που του απέρριψε τό αίτημα της αναστολής της απόφασης του περιφερειάρχη που τον έβγαζε άκπτωτο..Και μάλιστα στο σκπετικό της απόφασης αυτής έγραφε ότι προξένησε οικονομική ζημία στο δήμο περίπου 21000 ευρώ.
    Ο ισχυρισμός ότι η απόφαση περί έκπτωσης του περιφερειάρχη δεν ισχύει λόγω του ότι δεν αναφέρει οικονομική βλάβη στο δήμο σε αντιδιαστολή με την ήδη ισχουσα τροπολογία με το άρθρο 6 του Ν.4071/12 που απαιτεί και οικονομική βλάβη στο δήμο, δεν ευσταθεί γιατί τότε που βγήκε η απόφαση της έκπτωσης ίσχυε μόνο η απλή παράβαση καθήκοντος και επομένως παρείλκε η αναφορά στην οικονομική βλάβη.
    Η ουσία όμως είναι ότι όταν για πρωτη φορά τέθηκε σε αργία πριν γίνει έκπτωτος,τέθηκε σε αργία με τον παλιό προισχύσαντα νόμο 3463/2006 που απαιτούσε οικονομική βλάβη στο δήμο για να τεθεί σε αργία.Η έκπτωση είναι η συνέχεια της αργίας μετά την τελεσιδικία.
    Δεν μπορεί να μη λάβει ολα τα παραπάνω υπόψη του το δικαστήριο.
    Αν παρόλα αυτά το δικαστήριο δεχθεί ότι δεν είναι έκπτωτος,τότε με την απλή λογική θα πρέπει για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία της απόφασης μέχρι τις 31/8/2014 να επανέλθει στο αξίωμα του δημάρχου για να ασκήσει τα καθήκοντα του για το υπολοιπο της παρούσης δημοτικής περιόδου.Πράγμα αδύνατον γιατι η απόφαση περί έκπτωσης αίρεται μόνο με απόφαση του ελεγκτή νομιμότητας,που δεν υπαρχει τετοια απόφαση ούτε πρόκετιαι να εκδοθεί γιατί υπάρχει η απόφαση 788 του ΣτΕ.
    Να σκεφτεστε με τη λογική και να μάθετε να κάνετε διάλογο.Μην είστε πορωμένοι.Επιχειρήματα που να αντικρούουν τους ισχυρισμούς του άλλου να εκθέτετε και όχι αοριστολογίες και ύβρει,ς.Στα παραπάνω που εξέθεσα έχει κάποιος να αντικρούσει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ ότι δικηγόρος, τα "έκανες θάλασσα" στις δύο τελευταίες παραγράφους. Εγώ μόνο απόφοιτος Λυκείου και εργάτης, έχω καταλάβει άλλα για το τελευταίο δικαστήριο. Το θέμα που εξετάζεται είναι αποκλειστικά περιορισμένο στις εκλογές που έγιναν, και στη νέα θητεία ως αυτοτελή χρονική περίοδο. Για την αυτοτελή επίσης, θητεία που τρέχει και λήγει 31/8, το θέμα έχει κριθεί, και όπως πολύ σωστά είπες - με άλλο νομοθετικό πλαίσιο. Οι εκλογές του Μαΐου, "άρχισαν" από την κατάθεση των συνδυασμών, αλλά με μερικές αλλαγές που δεν αγγίζουν την τρέχουσα (παρελθούσα) δημοτική περίοδο. Για να μπορέσει ο Πανταζής να επανέλθει ως Δήμαρχος στο μικρό διάστημα που υπολείπεται, πρέπει να το καταθέσει ως αίτημα και αυτό απαιτεί, άλλο, νέο δικαστήριο.

      Διαγραφή
    2. Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε.Ο νόμος 3852 είναι σαφής και στο θέμα αυτό δεν υπάρχει καμμία τροποποίηση.
      2. Κώλυμα εκλογιμότητας συντρέχει για όσους έχουν
      εκπέσει από το αιρετό αξίωμά τους, κατόπιν αμετάκλη-
      της καταδίκης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο εδάφιο γ΄
      της παραγράφου 1 του άρθρου 236 του παρόντος.
      Το κώλυμα αυτό ισχύει για την επόμενη της έκπτωσης
      δημοτική περίοδο.
      Διαβασε καλά το τελευταίο.Ισχύει το κώλυμα για την επόμενη της έκπτωσης δημοτική περίοδο.Η απόφαση της έκπτωσης βγήκε την παρούσα δημοτική περίοδο.Επομένως το κώλυμα εκλογιμότητας ισχύει για την επόμενη περίοδο που αρχίζει την 1 σεπτεμβρίου.Οι εκλογές μπορεί να έγιναν την παρούσα δημοτική περίοδο αλλά η εκλογή αφορά την επόμενη δημοτική περίοδο για την οποία έχει κώλυμα λόγω έκπτωσης.

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; ΕΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ !!!!ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!!Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ!!!!!ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού δεν ξέρετε τί είναι βλάβη, συμφωνα με το νομο, σ'έναν δήμο γιατί μιλάτε;Ας μου πει ενας νομικος εαν εγω σαν δήμαρχος πληρώσω από το ταμείο του δήμου κάποιον που εχω προσλάβει παράνομα, εχει ζημιωθεί ο δήμος;ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ΕΑΝ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟς ΌΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά έχει ζημιωθεί ο Δήμος.Πληρώθηκε κάποιος που δεν ήταν αρμόδιος για τη θέση αυτη γιατί ο νόμος προέβλεπε πτυχιούχο.Παραγγέλνεις μπριζόλα σου φέρνει χόρταμε το ζόρι και πληρώνεις για κατί που δεν γουστάρεις να φάς.Εχείς οικονομική βλάβη η όχι?

      Διαγραφή
  6. Ρε τι ζόρια τραβάνε τα παιδιά, ρε τι κάνουν τα πολλά χάπια, ρε τους στείλει όλους μέσα το παλικάρι... ρε,ρε,ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΠΙΑ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.Η ΠΟΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ.ΒΟΔΙ Ε ΒΟΔΙ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΟΣΑ ΧΑΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΙ ΚΑΝΑΣ. ΠΑΡΕ ΧΑΠΙΑ ΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ.

      Διαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014- 11:58 Μ.Μ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ! Ο 9:59 ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΥΒΑΛΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή