Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ "η αποκαθήλωση"...και όλα τα παραλειπόμενα για το Ίδρυμα Υποτροφιών Κρέσπη.


Περιμέναμε σαράντα και πέντε ημέρες για μια απάντηση αλλά μας κούρασε η αναμονή!!!
Σήμερα θα γίνει η αποκαθήλωση των "μηνυμάτων" *** του κυρίου Σαντάρμη, για το Ίδρυμα Υποτροφιών Κρέσπη που το μετέτρεψε σε Λαβύρινθο, με όλη τη σημασία της λέξεως.

*** "Τα μηνύματα" που λάβαμε, από τον ταχυδρόμο παπα-Λάκη με το κόκκινο πετραχήλι (αντί για κόκκινα παπούτσια), δεν μοιάζουν με απαντήσεις αλλά με ...κακαρίσματα και κραυγές απόγνωσης για τις αρχικές αποκαλύψεις μας.

     

6 σχόλια:

  1. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε.
    Αν ο Σαντάρμης δεν σου υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σημαίνει ότι όλα αυτά που γράφεις είναι αλήθεια.Αν σου υποβάλει μήνυση και δεν είναι αλήθεια την έβαψες.

    Άρθρο 363 ΠΚ – Συκοφαντική δυσφήμιση. Το έγκλημα αυτό μπορεί να τελεστεί και μέσω του διαδικτύου, με αναρτήσεις, ανακοινώσεις, φωτογραφικό υλικό κλπ. Έχει κριθεί ότι το έγκλημα αυτό τελεί: α) αυτός που δημοσιεύει για άλλον συκοφαντικά γεγονότα σε ηλεκτρονικό έντυπο π.χ. σε ηλεκτρονική εφημερίδα, β) αυτός που συντάσσει συκοφαντική ηλεκτρονική επιστολή για άλλον και την απευθύνει μέσω διαδικτύου σε άλλα πρόσωπα, γ) αυτός που αναρτά στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές – άσεμνες φωτογραφίες ενός προσώπου ή άλλα προσωπικά δεδομένα του (π.χ. τηλέφωνα, email, διεύθυνση κλπ.) και διαδίδει ψευδή γεγονότα ως αληθινά. Στις περιπτώσεις αυτές παραβιάζονται και οι διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (ν. 2472/1997).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο Ανώνυμος!
      Μπορεί όμως και να υποβάλει - αλλά να είναι ψευδείς!
      Θα δούμε σήμερα το απόγευμα με την εξαγγελθείσα, νέα ανάρτηση.
      Θα ήθελα τη γνώμη σου απόψε το βράδυ.

      Διαγραφή
  2. τι γραφει παλι αυτος ο κολλιας στο στημενο blog του!!!!τελικα αυτος ο τυπος θελει πολύ ξυλο οπου τον συναντα ανθρωπος μα πολύ ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος ο ηλίθιος κολλιας τι γραφει παλι!!!!τελικα θελει οπου τον συναντα ανθρωπος να του χωνει και μπουνιδια μπας και συνελθει ο πανιβλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SIGA RE TSABOUKA!!!!!TON KOLLIA TON 3ERW.KAI E3YPNOS EINAI KAI PROODEYTIKOS!!!MALLON ESY EISAI ENA SKOYPIDI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala esu fenesai oti eisai malakas san ton kollia.min to deixneis kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή