Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τι είπε ο άνθρωπος;;; Νόμισε πως "απάντησε" αλλά μαστίγωσε εαυτόν!


Όλοι γνωρίζουμε πως "τα γραμμένα, άγραφα δεν γίνονται"!!!


Περιμέναμε τον κύριο Σαντάρμη περισσότερο από ένα μήνα, να απαντήσει για το Ίδρυμα Υποτροφιών Κρέσπη αλλά απάντηση δεν υπήρξε. (Το σχετικό θέμα είναι δεξιά, το τρίτο, στις Δημοφιλείς αναρτήσεις).

Αντί για υπεύθυνη απάντηση διαβάσαμε (στο "blog του Θοδωρή με τα κόκκινα παπούτσια) μια άσφαιρη δήλωση του κυρίου Χαράλαμπου Σαντάρμη.
Η δήλωση εκτός των άλλων, είναι "στολισμένη με αντίλαλους κραυγών και εξαλλοσύνης", δηλαδή με χαρακτηριστικά σημάδια του πολιτικού θράσους αλλά και της ένοχης σιωπής, για την ουσία του θέματος.
Ο "άτρωτος πολιτικός μάγκας", "τύλιξε τον εαυτό του" σε μισή σελίδα χαρτί και αποκαθήλωσε μόνος του, την "περίλαμπρη" φιλοσοφία του.

Η μικρή δήλωση του κυρίου Σαντάρμη, περιέχει μόνο τρεις προτάσεις. 
Θα τις παρουσιάσουμε μία προς μία (με μπλε χρώμα) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η σχετική απάντηση:

Αρχική πρόταση:
("Επειδή οι πάντες γνωρίζουν περί του ήθους και της εντιμότητας του προσώπου μου και ουδείς διανοήθηκε ποτέ να τα αμφισβητήσει ούτε κατ' ελάχιστο δημοσίως και επωνύμως, προκαλώ τον οποιοδήποτε να πετάξει τη κουκούλα της ανωνυμίας, που μόνο οι δοσίλογοι της κατοχής φορούσαν και να βγει δημόσια και επώνυμα να υποστηρίξει τα όσα λέει.")


Δυστυχώς για την περιαυτολογία σας κύριε Σαντάρμη!!!
Καταρχήν παραθέτουμε δύο δημόσια έγγραφα που σας διαψεύδουν δημοσίως:

1. Το εξώδικο του Πρόεδρου των Σχίνων Γιώργου Γραμματικού.  Συνημμένο 1*   
2. Το εξώδικο του κυρίου Λεωνίδα Παναγού (εγγονού του δωρητή). Συνημμένο 2*

Το πρώτο, σε κατηγορεί επειδή δεν παρέδωσες  τη θέση του Προέδρου και τα αρχεία του Ιδρύματος (όταν έχασες την Προεδρεία στο χωριό). Μοναδικός νόμιμος διάδοχός σου από 1-1-2007 έως σήμερα, είναι ο νέος Πρόεδρος και δεν έχεις παραδώσει ακόμη. Ίδιο έγγραφο από τον Πρόεδρο των Σχίνων προς το Υπουργείο Οικονομικών, περιγράφει αυθαιρεσία, απόκρυφα, αρνήσεις και πολλά εμπόδια πρόσβασης στο αρχείο του Ιδρύματος.

Το δεύτερο,  αποκαλύπτει ότι επιχείρησες να πουλήσεις και το τελευταίο ακίνητο που απέμεινε στο Ίδρυμα, χωρίς να είσαι νόμιμος εκπρόσωπος και μάλιστα ένα χρόνο μετά από τη λήξη της θητείας σου στη θέση αυτή. Η πώληση ναυάγησε λόγω αυτής της παράνομης εκπροσώπησης.


Τα δύο έγγραφα δε νομίζουμε πως εξυμνούν το ήθος, ούτε την εντιμότητα, αλλά τολμούν δημοσίως και επωνύμως,  χωρίς κουκούλα, να επικαλούνται τη νομιμότητα.

Κοινοποιούμε ακόμη, δύο δημόσια έγγραφα, χρήσιμα στους ενδιαφερόμενους αναγνώστες, για την πλήρη ενημέρωσή τους:
Την Ιδιόχειρη Διαθήκη του Δωρητή. (Συνημμένο 3*)
και Έγγραφο του Λυκειάρχη Ζαχάρως. (Συνημμένο 4*)
Υπενθυμίζουμε πως η Διαθήκη επικυρώθηκε με Προεδρικό Διάταγμα και δημοσιεύθηκε στις 20/3/1987 στο 132Β τεύχος του ΦΕΚ.

Από τα έγγραφα αυτά, προκύπτουν πολλά ερωτήματα αλλά θα περιοριστούμε στα εξής:
- Στο ίδρυμα έπρεπε να προεδρεύει ο Λυκειάρχης του Λυκείου Ζαχάρως. Όμως ακόμη κι αν αρνήθηκε ο τότε Λυκειάρχης, γιατί δεν προσκλήθηκε ο επόμενος το 1995; ο οποίος μάλιστα δηλώνει εγγράφως, ότι έως το 2010 που συνταξιοδοτήθηκε, "ουδέποτε ενημερώθηκε";
- Αφού το Ίδρυμα έδωσε "ψίχουλα" μόνο για δύο υποτροφίες έως σήμερα, γιατί πουλήθηκαν τα τρία ακίνητα; Γιατί δεν αρκεστήκατε μόνο σε ενοίκια; (όπως λέει η Διαθήκη;) Και μην ισχυριστεί κάποιος πως τα 3/8 του ακινήτου πειθαρχούν αναγκαστικά στα 5/8, διότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 
- Πόσοι από τους κατοίκους των Σχίνων έμαθαν ή ξέρουν τη διαδικασία των υποτροφιών; Διότι γνωρίζουμε τουλάχιστον δώδεκα αποφοιτήσαντες αριστούχους του Λυκείου Ζαχάρως, που δεν βρήκαν πρόσβαση στο Ίδρυμα. Μάλιστα δε οι τέσσερις από τους δώδεκα μαθητές είναι παιδιά αποθανόντων γονέων.
- Και τέλος πάντων ποιοι άλλοι εκτός από τον κύριο Σαντάρμη γνωρίζουν τα ονόματα των δύο υποτρόφων; Στους Σχίνους δεν βρέθηκε γνώστης και των δύο ονομάτων.

Αυτά τα ερωτήματα ας τα σχολιάσουν οι αναγνώστες και ας τα συγκρίνουν με την περιαυτολογία, στην Αρχική πρόταση του κυρίου Σαντάρμη.

Συνεχίζουμε με την τελική πρόταση από τη δήλωση, γιατί η δεύτερη πρόταση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τελική πρόταση:"Κατά τα λοιπά, εγώ δεν ασχολούμαι με τα όποια σκουπίδια του διαδικτύου, τους δουλοπάροικους και προσκυνημένους κατάδικων και τους ευνούχους του πεζοδρομίου."

Προφανώς, εδώ εννοεί κάποιους υποψήφιους του κυρίου Χρονόπουλου, που σε προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, θα ήταν υποψήφιοι σε άλλον συνδυασμό.
Τέτοιες μετακινήσεις υποψηφίων γίνονται συχνά, από και προς όλες τις κατευθύνσεις, σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε όλες τις βαθμίδες των εκλογικών αναμετρήσεων.
Κατά γενική ομολογία, αυτές οι μετακινήσεις γίνονται αφύσικες και κατακριτέες:
- 'Όταν εκείνος που μετακόμισε, είχε κατηγορήσει την "όχθη που προσάραξε", με βαριά χαρτιά. 
-  Όταν έχει γράψει τόμους με καταγγελίες - εναντίον.
-  Όταν έχει πλήθος δικαστικών αγώνων - εναντίον.
-  Όταν έχει οργανώσει πάνδημες κινητοποιήσεις - εναντίον του οίκου που φιλοξενείται. 

Αν δεν γνωρίζαμε τίνος είναι η δήλωση με τα μπλε γράμματα, θα νομίζαμε πως ο συντάκτης εννοεί τον κύριο Σαντάρμη, γιατί δεν φεύγει από το μυαλό μας η δράση του, όπως περιγράφεται σε ένα από τα τεύχη τις εφημερίδας "ΤΟ ΜΠΙΣΧΙΝΙ ΜΑΣ".

Και τελειώνουμε τα της δήλωσης με τη μεσαία πρόταση:
"Και τον διαβεβαιώνω ότι εγώ δεν πρόκειται να τον χαστουκίσω γι' αυτά που ενθυλάκωσε, αλλά ότι θα πάρει την απάντηση του που θα είναι τόσο σκληρή που θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί σαν τους αρουραίους".   

Εδώ πρέπει να αναζητεί και να εννοεί τον συντάκτη της Δημοσίευσης. Δηλαδή (όποιος κι αν είναι αυτός) ...έχει ο θεός! Έχει ...ο κύριος Σαντάρμης τη λύση: Μία και μόνη συνταγή για όλους. Μια και μόνη διαδρομή για όλους. "Σκληρή απάντηση την ίδια για όλους,  ίδια κρυψώνα για όλους, σαν να είναι το ίδιο τρωκτικό όλοι"!!!
Εδώ πρέπει να εννοεί, πως μόνο ο Χαράλαμπος Σαντάρμης από τους Σχίνους δεν επιδέχεται σκληρές απαντήσεις! Μόνο ο Ίδιος δεν θα ψάξει ποτέ για τρύπα να κρυφτεί!

Κύριε Σαντάρμη! Τα γραμμένα, άγραφα δεν γίνονται!
Αν δεν έχεις ισχυρή αντίκρουση για τα έγγραφα και για τις διαπιστώσεις, νομίζουμε πως πρέπει να διαβείς εσύ ο ίδιος τη διαδρομή που χάραξες για άλλους!


Προσοχή όμως, όχι απαντήσεις για παπάδες ή για παπατζήδες, σαν αυτές που γράφει ο κύριος Θοδωρής με τα κόκκινα παπούτσια στο περιθωριακό blog - "θυμιατήρι": 

"Ρωτήστε τον παπά των Σχίνων να σας πει,  από πότε έχει ζητήσει την αντικατάσταση του Σαντάρμη στο Ίδρυμα Κρέσπη" !!!


- Τι σχέση έχει ο παπάς με τις υποχρεώσεις του Σαντάρμη;
...
Με τέτοια ερμηνεία, "τις αρμοδιότητες του Μπάμπη, την υπεράσπιση του φίλου Μπάμπη, τη διαφήμιση του αγαπητού Μπάμπη", μόνο ένας παπάς έχει:
Ο οπαδός και αφισοκολλητής του Μπάμπη, μεταμφιεσμένος παπα-Λάκης, στο καρναβάλι της Ζαχάρως το 2013.

Ο ίδιος ως παπάς, είναι ο εικονιζόμενος και δεν έχει σχέση στο θέμα.  
  


Τέλος παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Σαντάρμη, για να μη χάσετε ούτε κεραία από αυτό το Λογοτεχνικό Αριστούργημα:

"Επειδή οι πάντες γνωρίζουν περί του ήθους και της εντιμότητας του προσώπου μου και ουδείς διανοήθηκε ποτέ να τα αμφισβητήσει ούτε κατ' ελάχιστο δημοσίως και επωνύμως, προκαλώ τον οποιοδήποτε να πετάξει τη κουκούλα της ανωνυμίας, που μόνο οι δοσίλογοι της κατοχής φορούσαν και να βγει δημόσια και επώνυμα να υποστηρίξει τα όσα λέει. Και τον διαβεβαιώνω ότι εγώ δεν πρόκειται να τον χαστουκίσω γι' αυτά που ενθυλάκωσε, αλλά ότι θα πάρει την απάντηση του που θα είναι τόσο σκληρή που θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί σαν τους αρουραίους. Κατά τα λοιπά, εγώ δεν ασχολούμαι με τα όποια σκουπίδια του διαδικτύου, τους δουλοπάροικους και προσκυνημένους κατάδικων και τους ευνούχους του πεζοδρομίου."
                                                               
Συνημμένα: 4
                                                                 1*

2*

3*

4*




13 σχόλια:

  1. 1.Μετά και από αυτή την ανάρτηση τον λόγο έχει η δικαιοσύνη με δύο τρόπους.Η εγκαλείιτε εσείς τον Σαντάρμη για παράνομες πράξεις ως πρόεδρος του ιδρύματος η σας εγκαλεί αυτός για διασπορά ψευδών ειδήσεων.Δεν ασχολείται κανένας με το θέμα.Θα ασχοληθεί μόνο όταν αποφανθεί η δικαιοσύνη.

    2.Είναι προφανές ότι αυτές οι αναρτήσεις σας δεν έχουν στόχο τόοο τον Σαντάρμη (ο οποίος είναι έναςεκ των 120 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και δεν εκλέχθηκε καν) όσο την παράταξη του Αλεξανδρόπουλου.Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι ο βίος και η πολιτεία του αρχηγού της παράταξης,αυτού που ηγείται και δημιουργεί την παράταξη.Υπάρχει κατι μεμπτόν στο πρόσωπο του ίδιου του Αλεξανδρόπουλου?Αν υπάρχει κάτι μεμπτό και το αποδείξετε τότε ευχαρίστως να συμφωνήσω μαζίι σας.Βέβαια μην παρουσιάσετε σαν μεμπτό την αηδία αυτή με τα 300 στρέμματα που δηθεν διεκδικεί ο αδελφός του.
    Υπάρχουν τρεις αρχηγοί .Χρονόπουλος,Αλεξανδρόπουλος και Γιαννόπουλος.Συγκρίνουμε το ποινικό ιστορικό του καθενός και κρίνουμε,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την πρώτη παράγραφο έχεις απόλυτο δίκιο. Τα υπόλοιπα είναι άλλο θέμα.

      Διαγραφή
  2. το θεμα είναι ένα και μοναδικο.η παραταξη αλεξανδροπουλου ηττηθηκε στις εκλογες.τελος.ολα τα αλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανωνυμε 8 και κατι.αν θελει ο κοσμος να διαπιστωσει(γιατι εσυ αν δεν το ξερεις τοτε εισαι βλαξ),ας παει μεχρι την κτηματικη υπηρεσια να δει ποσα στρεμματα διεκδικεί ο νικολακης...300 στρεμματα στον μπισχινοκαμπο(όλα με αιολικη εναποθεση!!!!).οποτε το ¨δηθεν" που εσκεμμένα εγραψες είναι για αυθηποβαλετε και εσεις οι ιδιοι τον εαυτο σας ότι είναι ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιός είναι από τους δύο μας "βλάξ" θα το διαπιστώσεις όταν κάνεις σωστή αυτοκριτική,Τότε θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο είσαι βλάξ αλλά παντελώς ηλίθιος.
      Μού είναι αδιάφορο αν ο Νίκος ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί τα 300 στρέμματα.Δικαίωματα του να διεκδικεί και ολόκληρη την Πελοπόννησο.Το ίδιο θα έκανα και εγώ και εσύ και ο καθένας μας.Αν τα δικαστήρια κρίνουν ότι είναι δικα του τότε σε κανέναν δεν πέφτει λόγος.
      Ομως ο Νίκος ο Αλεξενδρόπουλος δεν είναι τίποτε παραπάνω από ενας κοινός δημότης,οπως ειμαι και εγώ και εσύ και ο καθένας μας.Δεν διεκδίκησε ούτε διεκδικεί την ψήφο κανενός για να αναλάβει δημόσια θέση.Η ερώτηση μου λοιπόν δεν αφορούσε αυτόν αλλά τον Κώστα τον Αλεξανδρόπουλο.Είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα τα οποία απλά συνδέει μια συγγένεια εξ'αιματος.
      Και επαναλαμβάνω την ερώτηση,.
      Στο πρόσωπα του Κώστα του Αλεξανδρόπουλου ο οποίος διεκδίκησε και διεκδικεί την ψήφο μας για να αναλάβει δημόσια θέση,έχει να προσάψει κανείς τίποτε μεμπτόν?Περιμένω την απάντηση σου επι της συγκεκριμένης ερώτησης και δεν θα ασχολήθώ με τον Νίκο τον Αλεξανδρόπουλο ο οποίος μου είναι αδιάφορος.

      Διαγραφή
  4. ανωνυμε 8.34.ο λαος της ζαχαρως συνεκρινε και εκρινε ότι θελει για δημαρχο τον πανταζη.ποτε θα το καταλάβετε επιτελους??οσο ποιο γρηγορα το εμπεδώσετε τοσο ποιο λιγα χαπια θα παιρνετε.ναι ενας μπατσακος είναι ανικητος..ΧΩΝΕΥΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....και αν δεν μπορειτε να πινετε αφθονη σοδα!!!!αντε αμπελοφολοσοφε και εσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω και εσένα φίλε.
      Δεν αμφισβητώ ότι ο λαός της Ζαχάρως ενέκρινε για δήμαρχο τον Πανταζή.Αλλά η η κρίση να γίνει με τους νόμους που θεσπίζει η πολιτεία.Αν δεν γίνει με τους νόμους της πολιτείας τότε υπάρχει παραπλάνηση της κοινής γνώμης και η κρίση είναι αυθαίρετη και εσφαλμένη.
      Αν το δικαστήριο που έγινε πρόσφατη αποφασίσει ότι ο Πανταζής εκλέγηκε νομίμως και επομένως είναι ο νέος δήμαρχος τότε ωφείλω να σεβασθώ την απόφαση του δικαστηρίου ,να τον συγχαρώ για την νίκη του και να προσκυνήσω με απόλυτο σεβασμό την κρίση του λαού η οποία εκδηλώθηκε νομίμως .Το ίδιο που θα πρέπει να κάνεις και εσύ στην αντίθετη περίπτωση..Θα το πράξεις όμως?

      Διαγραφή
  5. TON TELEYTAIO KAIRO ENA ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΤΡΑΔΥΜΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (μεταξυ των οποιων ο δικηγόρος,ο ασβος,ο εκ μπισκινοκαμπου μηχανικος,και ενας αντι),οι οποιο κανουν ότι παιρναει από το χερι τους για να τορπιλιζουν τον πανταζη.επεσε βεβαια ένα σκαμπιλι αλλα φαινεται ότι δεν ηταν αρκετο.καλα τοσο πολύ σου αρεσει ο θώκος και φοβάσαι?το ξερετε βεβαια ότι θα μου αποχαιρετησετε τον πλατανο τον σεπτεμβριο ετσι?μηπως επρεπε ο ασβος να κανει καμμια μηνυση στον κολλια γιαυτα που γραφει σημερα?παρουσιαζει χαρτια χωρις οναματα ,χωρις υπογραφες και τον αφηνεις ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κατάλαβες καλά όλοι τους εγκατέλειψαν τον Σαντάρμη. Έφυγαν ολοταχώς για άλλους τόπους. Ούτε οι κόκκινες ...παντόφλες δεν συνέχισαν τα λιβανιστήρια για τον ΑΓΑΠΗΤΟ Μπάμπη, Για τον ΦΙΛΟ Μπάμπη, Για τον ΑΓΩΝΙΣΤΗ Μπάμπη. Όλα τα έσβησαν από τον πίνακα. Όλα τα κοντέρια μηδενίστηκαν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι για να τους έχουν εμπιστοσύνη οι συνεργάτες τους. Κάπως μου έρχεται να αρχίσω εγώ σαν ξένος να τον υπερασπιστώ. Για να θυμηθούμε λίγο τη μακαρίτησα τη Μαλβίνα ας πω τη σοφία της """ 'εξω πούστηδες από την παράγκα"""

      Διαγραφή
  6. ανωνυμε 19 ιουλιου 5.53. αν κοιταζες τι εγραφες τοτε θα σωπαινες μια και καλη.εσυ ανεφερες το δηθεν για τον νικολακη και όταν σου απαντησε καποιος άλλος πανω σε αυτό αρχισες και εγραψες μυθιστόρημα...φαντασου τωρα αφου απεταξαμιν τον αδελφο(τάχαμου τάχαμου) τι θα κανατε στον δημο αν ποτε παρετε δημαρχια.φωτια και τσεκουρι θα πεσει.γιαυτο και ο λαος στην ζαχαρω σας εστειλε εκει που σας αρμοζει...ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ,οσο και να θελετε εσεις να βγειτε στην επιφανεια.τωρα τα περι παραπλάνησης και τετοια βλακωδεις είναι παπαρολογιες και τιποτε άλλο.και σιγα μην δεχτεις ποτε το αποτέλεσμα.την τακτικη σας την ξερουμε καλα.αν υπάρχετε( ως αντιπολιτευση παντα) θα αρχισετε τα όχι σε όλα.ευελπιστουμε να ξεκουμ[ιστειτε να φυγετε από εδώ μηπως και παει μπροστα ο τοπος.καταλαβε το ειστε ένα μιασμα για τον τοπο και πρεπει να εκλειψετε.καταλαβες δικηγορε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέραν από όσα γράφηκαν σε προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με το τι προβλέπει ο νόμος θα επιχειρήσω να κάνω μια πρόβλεψη της απόφασης του τριμελούς διοικητικού πρωτοδικείου.
    Πιστεύω ότι το τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο δεν θα επικεντρώσει την κρίση του και την απόφαση του στη νομιμότητα όλου του συνδυασμού αλλά στο πρόσωπο του Πανταζή αν νόμιμα εκλέγηκε.
    Θα λάβει ως δεδομένο ότι ο Πανταζής είναι έκπτωτος και ως εκ τούτου η εκλογή του ειναι άκυρη.Δεν μπορεί να κρίνει τον Πανταζή ως μη έκπτωτο διότι δεν είναι αρμόδιο να κρίνει την νομιμότητα της έκπτωσης του Πανταζή.Αυτή έχει ήδη κριθεί απο το ΣτΕ με την προσφατη απόρριψη της αίτησης αναστολής της απόφασης.Θα θεωρήσει ώς δεδομένο ότι στο πρόσωπο του συνέτρεχαν τα κωλύματα που προβλέπει η παρ.2 του άρθρου 14 του Ν.3852/2010.
    Το πρωτοδικείο λοιπόν θα ακυρώσει την εκλογή του Πανταζή όπως θα ακύρωνε την εκλογή οποιουδήποτε άλλου δημοτικού συμβούλου που δεν είχε τα νόμιμα προσόντα εκλογής.
    Σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με το άρθρο 55 τη θέση του Πανταζή θα την λάβει ο πρώτος αναπληρωματικός του συνδυασμού.Προσοχή όμως.Οχι ως δήμαρχος αλλα ως δημοτικός σύμβουλος για να συμπληρωθεί ο αριθμός των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων του επιτυχόντος συνδυασμού.
    Για την εκλογή δημάρχου θα εφαρμοσθεί το άρθρο 60 συμφωνα με το οποίο ο πρώτος σε σταυρούς του επιτυχόντος συνδυασμού θα καλέσει τους δημοτικούς συμβούλους του ίδιου συνδυασμού να εκλέξουν νέο δήμαρχο.
    Οπως εγραψα και παραπάνω το τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο δεν θα ασχοληθεί με την ακυρότητα όλου του συνδυασμού.Για αυτή την περίπτωση θα ρίξει το μπαλάκι στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, στο ΣτΕ .ενώπιον του οποίου μπορεί να γίνει αίτηση αναίρεσης της απόφασης σύμφωνα με το άρθρο 50.
    Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη.Και όποιος θέλει μπορούμε να κάνουμε διάλογο επι του συγκεκριμένου.
    Οποιος έχει σκοπό να απαντήσει με αηδίες και βλακείες τον προειδοποιώ να μην το επιχειρήσει γιατί εκ των προτέρων των έχω γραμμένο στα @@@δια μου.(εδω γελάω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φτιαχτε κατη για τον τοποσας που εχει μυνη πισω 40 χρονια Οργανωστε την πολη σας προσελκυστε τουρισμο και οχη να τρωγεστε μεταξυ σας σαν ποντικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή