Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

...το είπαμε το κάναμε


Οι μονόλογοι στις τρεις διαδοχικές φωτογραφίες από τις 10 Αυγούστου
έως σήμερα δεν ήταν ένα λογοπαίγνιο
αλλά μια αλληλουχία υποσχέσεων.
Αύριο θα παρουσιάσουμε και τις επεξηγήσεις για το γεγονός.



7 σχόλια:

  1. ποιος μαπας ηταν αυτος που ειχε πει ότι δεν του αρεσε το περιεχομενο σε προηγούμενες αναρτησεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολύ να μην γίνεται κανένας χαρακτηρισμός όταν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

      Διαγραφή
  3. μμμ σαν να ακολουθεις τα χναρια του κολλια κοκκορα που δεν επιτρεπει να γραφεις σαν αγνωστος!!!!σε μερικους αξιζουν οι χαρακτηρισμοι οσο πικροι και να είναι.απο εδώ και περα προτείνω να γραφουμε στην αρχαια ελληνικη για να μην προσβληθουν μερικοι ξεφτίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...άλλο πράγμα η κριτική, οι διαπιστώσεις, η σκληρή γλώσσα ΚΑΙ άλλο οι χαρακτηρισμοί σε πρόσωπα που αναφέρεται το όνομά τους. Ειδικότερα μάλιστα όταν μπορεί να χαρακτηριστούν συκοφαντικοί και να τρέχουμε στα δικαστήρια. Φυσικά όχι ο Ανώνυμος αλλά ...άλλοι ή άλλος.
      Μπορούσες να γράψεις τα ίδια ακριβώς ή και πιο σκληρά λόγια αλλά χωρίς ονόματα. Διαγραφή έχει γίνει σε αυτό το blog μόνο δυο φορές και για τον ίδιο λόγο. Υπάρχουν σχόλια που είναι επιθετικά προς το blog, ακόμη και υβριστικά προς εμάς που δεν τα πειράξαμε. Ο κύριος που ανέφερες απαγορεύει κάθε τι που δεν συμβιβάζεται με τις σταλινικές απόψεις του εγκεφάλου του. Απαγορεύει τα πάντα και όχι μόνο τα Ανώνυμα, γι αυτό και όλες οι αναρτήσεις του έχουν (Σχόλια 0)

      Ευχαριστούμε για την κατανόηση

      Διαγραφή
  4. κοκκορα δεν πιστευω να εχεις φοβηθεί και εσυ με τον αλλον τροπο που εχουν βρει οι διάφοροι η μια συγκεκριμενη "κυριᴨ ςξ πατρων ορμομενη με το ντεμαραζ που εχει κανει με τις μηνυσεις?σε λιγο θα δεις ότι θα μηνυσει και τον εαυτο της αυτή λογω μαλ/ας.....αλλα θα μου πεις φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!!!!!οσο για τον κολλια που αναφερα θα ειδες ότι δεν εκανα καμμια νυξη για τον εγκεφαλο του δεδομενου ότι απλα δεν εχει!!!!ενώ εσυ παλι ποντους του εδωσες γρΑΦοντας ότι ο εγκέφαλος του εχει σταλινικες αποψεισ!!!!χαχαχχαχα.εχεις δικιο κοκκορα αλλα ειμαστε και εμεις εδώ για να σε υποστηριξουμε όταν συμβει κατι και αυτό επρεπε να το γνώριζες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή