Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Φευ*! - Πανταζή και σεις λοιποί συμπολίτες, oι παραβάτες τολμούν ...υποδείξεις στους δικαστές!

* [φευ  < αρχαία ελληνική φεῦ (φέφ) [féf] επιφώνημα : δηλώνει οδύνη, θλίψη, δυσάρεστη έκπληξη ή εντύπωση, αλίμονο. Η μοναδική πλέον χρήση του φευ, γίνεται μάλλον από όσους ειρωνεύονται ηθικολόγους ...)]


Αυτοί που οργανώνουν παράνομα παζάρια, προσδοκούν με τον ίδιο τρόπο να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη.
Άλλοι που ...προσδοκούσαν παρεμβάσεις σε Εφέτες της Πελοποννήσου, για οικογενειακές υποθέσεις, ηθικολογούν περί δικαιοσύνης.
"Αιδώς Αργείοι"
  
Αυξάνονται καθημερινά οι απρεπείς και δημόσιες υποδείξεις στη δικαιοσύνη, με σαφέστατο σκοπό να επηρεάσουν την απόφαση των δικαστών για τις εκλογές στο Δήμο Ζαχάρως.

Αρχής γενομένης από την πρόβλεψη (σαν να ήξεραν) πως "σε δέκα μέρες θα εκδοθεί η απόφαση", φτάσαμε στην απορία (με μορφή υποψίας) "γιατί να καθυστερήσουν σαράντα ημέρες οι δικαστές";

Στο ενδιάμεσο, τα εξαπτέρυγα "ανακοίνωσαν" τη δική τους πολυπόθητη ..."δικαστική απόφαση" και ξεστόμισαν υπονοούμενα, με σαφείς ύβρεις για το δικαστικό σώμα.

Επειδή φυσικά δεν τολμούν σοβαροί άνθρωποι και κυρίως νομικοί κύκλοι, να προβούν σε τέτοιες παρανομίες, επελέγησαν οι "νομικοί σε μοτίβο Στάλιν" για να παίξουν το ρόλο των κατσαπλιάδων.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι "νομομαθείς; Και πόσο νομοταγείς είναι στην καθημερινότητα;

Για τον ΕΝΑΝ είναι περιττός ο οποιοσδήποτε σχολιασμός. Είναι άξιος της μοίρας του και της αυτο-διαπόμπευσης. Πρέπει να μάθει όμως, πως σε τέτοιες ηλικίες, "το λάδι το βάζουν στο καντήλι και δεν το ρίχνουν στη φωτιά".
Τέλος, ακόμη κι αν γίνεται κάποιος υποχείριο, έστω και με το αζημίωτο, πρέπει να εξετάζει (αν θυμάται) μήπως δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί;

Για τους άλλους, που παριστάνουν τους πολλούς, πρέπει να γίνει γνωστό τουλάχιστον στην πόλη της Ζαχάρως, πως πρόκειται για μια ολιγομελή ομάδα με την επωνυμία "ΠΟΛΥΜΝΙΑ".
Απαρτίζεται από δύο έως τρία μέλη, όπως δηλώνει στις δημοσιεύσεις του (καμαρώνοντας), ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, κ. Κόλλιας από το Γιαννιτσοχώρι.

Αυτός ο κύριος, με το ένα χέρι γράφει ύμνους για τη νομιμότητα και με το άλλο χέρι συντονίζει παράνομες δραστηριότητες.
Τη μία μέρα προβαίνει σε παράνομες πράξεις για τις οποίες προβλέπεται αυτόφορη εκδίκαση ...και την επόμενη μέρα ..."εκδίδει" δικαστικές αποφάσεις, ...βρίζει τους δικαστές, ..."υπερασπίζεται" τη νομιμότητα με νύχια και με δόντια!

Ρωτήστε τον λοιπόν όπου τον συναντήσετε:
- Έχει νομιμότητα λειτουργίας η "περιβόητη ΠΟΛΥΜΝΙΑ";
- Πως ένα ανυπόστατο σωματείο προβαίνει σε διοργανώσεις;
- Είναι νόμιμο το πολυήμερο παζάρι που διοργάνωσε;
- Υπάρχει άδεια για την κατάληψη του χώρου στο Ηρώων;
- Εκδίδονται αποδείξεις για τις πωλήσεις; 
- Σε ποια υπηρεσία θα αποδοθεί ο ΦΠΑ;
- Συμφωνεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως με όλα αυτά;

Και τέλος: Πως συμβιβάζεται μια τέτοια εκτεταμένη παρανομία (και δεν είναι η μοναδική) με την νομιμότητα που επιθυμεί ο κ. Κόλλιας για όλους τους υπόλοιπους πολίτες της Ζαχάρως; Παπάς ή ζευγάς;

Να πως διαφημίζει ιδιοχείρως, το παράνομο παζάρι, ο εκπρόσωπος τύπου της "ΠΟΛΥΜΝΙΑ":
"Για 3η συνεχή χρονιά είμαστε εδώ.....
Το γεγονός αναφέρεται στην εθελοντική ομάδα πολιτών με το όνομα «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» που διοργανώνει τα «Γεωφόρια», μία έκθεση οικοτεχνίας η οποία στεγάζεται στον χώρο Sugar Town, πλατεία Ηρώων στην Ζαχάρω.....
...............................................................
...Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον χώρο μέχρι και τις 22 Αυγούστου. Θα χαρούμε να έρθετε, να συζητήσουμε και να δράσουμε όλοι μαζί κόντρα στους καιρούς που περνάμε."

14 σχόλια:

  1. Ontws Ms.Kokora.... ti tha ginei me autous tous anegkefalous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, κλείστε τα όλα, να μην γίνεται ποτέ τίποτα στη Ζαχάρω.
    Ο ένας είναι παράνομος, ο άλλος δεν ξέρω κι εγώ τι...
    Δεν έχετε βαρεθεί τις πολιτικές διαμάχες? Έχετε την αίσθηση ότι νοιάζεται κανείς για δικαστικές αποφάσεις και ΦΠΑ? Η πόλη ερήμωσε, πεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα πεις σε εκείνους που προκαλούν συνέχεια. Όχι μόνο αυτή την περίοδο αλλά πάρα πολύ καιρό. Ούτε εμένα με νοιάζει για τις δικαστικές αποφάσεις και για τον ΦΠΑ. Εκείνος που προκαλεί όμως με τις δίκες και τις αποφάσεις δεν μπορεί να πουλάει και μούρη και την ίδια ώρα να κλέβει τον ΦΠΑ. Έχει δίκιο ο κόκορας, καλά του κάνει του κοκκινοπαντόφλα. καλά του γράφει, παπάς ή ζευγάς. Μαζεύτε τον κύριο, θα σας κάψει όλους.

      Διαγραφή
  3. Ο ΜΑΥΡΟΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΙΜΠΕΡΛΑΝ ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΑΦΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΗ ΚΑΜΕΛ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΝΙΤΣΟΧΟΡΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΥΡΛΑΜΕΝΙΟ. ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΒΡΟΜΙΖΗ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχα.Εχετε πλάκα.
    Η Ζαχάρω είναι ένα μόνιμο ανοικτό κωμικό θέατρο.Και χωρίς εισιτήριο παρακαλώ.Αποτελεί τη καλλίτερη θεραπεία για τους καταθλιπτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μας αρέσει αλλά οι ψυχίατροι μας φορτώνουν με χάπια και μας ζαλίζουν

      Διαγραφή
    2. Oi ψυχίατροι φορτώνουν με χάπια τους ψυχικά ασθενείς.Μη ξεχνάς ότι οι ψυχικά ασθενείς είναι πανέξυπνοι άνθρωποι.
      Αντίθετα για την ηλιθιότητα δεν έχει βρεθεί ακόμη χάπι ούτε μπορούν να κάνουν για αυτό κάτι οι ψυχίατροι.Οπότε οι ηλίθιοι δεν είναι εξαρτημένοι ούτε απο χάπια ούτε απο ψυχίατρους.
      Οι ηλίθιοι μπορουν εύκολα να εξαρτηθούν απο άλλα πρόσωπα η άλλα πράγματα.Π.χ απο έναν χωροφύλακα,απο ένα κυβικο τσιμέντο εξω από την αυλή κλπ.

      Διαγραφή
    3. Νευράκια βλέπω κύριε ψυχίατρε ή εκπρόσωπε τύπου της ΑΜ (Αυτού Μεγαλειότητας)

      Διαγραφή
  5. H ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Κόκκορα διαβάζοντας την παραπάνω ανάρτησή σου και τα σχόλια την βρίσκω πράγματι ενδιαφέρουσα, πρωτοποριακή και σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας. Θα κάνεις το ίδιο όμως με το πανηγυράκι που στήνει το αφεντικό μαζί με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και μάλιστα στο χώρο Γυμνασίου; Θα στείλεις το ΣΔΟΕ ΙΚΑ αστυνομία Υγειονομικό κλπ. Ξέρεις θα έχει και είσοδο 10 ευρουλάκια το άτομο. Πάντως στο Ολυμπιακό να προσέξουν να μην γίνει πάλι καμιά ληστεία όπως έγινε το 2003 ή 2004 στο ΡΕΙΒ ΠΑΡΤΥ εκεί στα ΠΑΝΤΑΖΕΙΚΑ και έκαναν φτερά οι εισπράξεις. Αν δεν το θυμάσαι εσύ ρώτα τον Πανταζή ή το Μαρινάκι κάτι θα ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνοντας με τον προλαλλισαντα θα προτεινα επισεις να σταλει το ΣΔΟΕ,ΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ και στα καφε που λειτουργουν ανευ αδειας και πωλουν από καφε μεχρι ψωμι,σαντουιτς,γλυκα,καρφιτσες,ποδηλατα στον ιδιο χωρο,με πρωτο και καλυτερο της κυριας στα φαναρια.Μηπως υπαρχει καμμια αντιρρηση γιαυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω εχω αντίρρηση γιατί έχεις μπλέξει τις βούρτσες με τις π...τσες.Το ΣΔΟΕ και το ΙΚΑ δεν μπορούν να κάνουν τίποτε στα καφέ γιατί έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος,εκδίδουν αποδείξεις και ασφαλίζουν το προσωπικό τους.Αντίθετα στην εκδήλωση με τον Μαργαρίτη αν δεν είχε τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία,που είμαι σιγουρος ότι δεν τηρήθηκε και την οποία δεν γνωρίζουν και αν κάποιος κακοπροαίρετος έκανε ανώνυμη καταγγελία στην οικονομική αστυνομία,τότε να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο όλες οι εισπράξεις θα πηγαιναν σε πρόστιμα αλλά και κάποιοι θα περνούσαν την νυχτα τους στο κρατητήριο για να περάσουν απο αυτόφωρο αύριο.

      Διαγραφή
  8. Ανωνυμε 22 Αυγουστου 3,03 μμ.θα σου προτεινα το βραδυ να κοιμάσαι μπρουμητα και όχι ανασκελα μπας και δεις αλλα ονειρα.ενα μονο μπορει να πει κανεις για εσας."ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ".Και προς θεου μην παιρνεις παραισθησιογόνα,σου δημιουργουν εφιάλτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή