Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Εμφύλιος πόλεμος στην παράταξη του κυρίου Αλεξανδρόπουλου με αφορμή τη συμμετοχή στην ορκωμοσία των δημοτικών αρχών

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στην παράταξη του κυρίου Αλεξανδρόπουλου εξ αιτίας της συμμετοχής στην ορκωμοσία των δημοτικών αρχών του Δήμου Ζαχάρως.
Οι πρώτες αντιδράσεις άρχισαν όταν οι εκλεγέντες σύμβουλοι της μειοψηφίας (δημοτικοί και τοπικών κοινοτήτων) παρέλαβαν την αιφνιδιαστική πρόσκληση του εκλεγέντος Δημάρχου κυρίου Πανταζή Χρονόπουλου που όριζε τον τόπο και τον χρόνο της ορκωμοσίας.
Ευθύς εξ αρχής τακτικοί και επιλαχόντες σύμβουλοι χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα και υποστήριζαν δύο διαφορετικές απόψεις, με εκ διαμέτρου αντίθετα επιχειρήματα.
Η μία ομάδα (προερχόμενη κυρίως από πρώην υποψήφιους του κυρίου Αγραπιδά) υποστήριζε πως πρέπει να απέχουν από αυτή την ορκωμοσία. Είχαν μάλιστα και ισχυρά επιχειρήματα διότι, όπως έλεγαν οι ίδιοι "εμείς καταγγείλαμε το 2010 τον Αγραπιδά επειδή ορκίστηκε, άρα δεν μπορούμε το 2014 που η κατάσταση είναι περισσότερο τεταμένη να κάνουμε το αντίθετο".
Η άλλη ομάδα (από δημοτικούς συμβούλους και πρώην στελέχη της "ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ") είχε διαφορετική γνώμη και επέμενε πως η συμμετοχή στην ορκωμοσία είναι καθήκον, στιγμάτισε την άρνηση του 2010 απαριθμώντας μάλιστα τις κωλυσιεργίες και τις αρνητικές επιπτώσεις εκείνης της συμπεριφοράς.
Ακολούθησαν διαβουλεύσεις και συναθροίσεις όλο το εικοσιτετράωρο πριν από την ορκωμοσία, χωρίς να καταστεί δυνατή η ομοφωνία δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων. Μερικοί μάλιστα από τους διαφωνούντες και άλλοι παράγοντες από την πλευρά του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, επικοινώνησαν με αρκετούς συμβούλους και τους παρότρυναν να προσανατολιστούν σε άλλη ορκωμοσία όπως το 2010.
Η λύση στον "Γόρδιο δεσμό" ήρθε λίγες μόλις ώρες προ της τελετής, όταν έγινε γνωστό πως δύο από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του κυρίου Αλεξανδρόπουλου, θα πήγαιναν στην ορκωμοσία ούτως ή άλλως και ανεξάρτητα από την απόφαση των υπολοίπων.
Τότε οι περισσότεροι ακολούθησαν το παράδειγμα των δύο, ίσως από τον φόβο να μείνουν εκτός δημοτικού συμβουλίου, όταν οι θέσεις τους θα καλύπτονταν από επιλαχόντες συμβούλους σε επόμενη ορκωμοσία.
Τελικώς δεν προσήλθαν στην ορκωμοσία της Τετάρτης και παρέμειναν συνεπείς με την σκληρή άποψη, μόνο οι κκ Αβραμόπουλος Αριστείδης και Παπανικολάου Κωνσταντίνος σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Ζαχάρως και της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου αντίστοιχα.
Υπάρχουν όμως και αρκετοί από τους επιλαχόντες που σήκωσαν παντιέρα αργότερα και πνέουν μένεα, όχι μόνο κατά της συμμετοχής στην ορκωμοσία αλλά και για την φιλοφρόνηση του κυρίου Αλεξανδρόπουλου προς τον Πανταζή, ο οποίος μετά την τελετή, στις τυπικές ευχές για την σύμπνοια στον Δήμο, τον αποκάλεσε Δήμαρχο.
Όλα δείχνουν πως η αντιπαράθεση θα συνεχισθεί με αμείωτη ένταση και θα έχουμε σύντομα εξελίξεις. 

       



12 σχόλια:

  1. Τα κόκκινα παπούτσια-Κόλλιας με ποιο μπλοκ πήγαν μήπως μάθατε; Το 2010 ήταν φανατικός υποστηρικτής σε εκείνους που δεν είχαν ορκισθεί. Όποιος ξέρει να μας δώσει τα φώτα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ.
      ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΝ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ

      Διαγραφή
  2. Τις τελευταίες μέρες πριν από την ορκωμοσία ήταν στη Ζαχάρω και ένας μαθηματικός από τη Μεσσηνία και έλεγε στις παρέες του πως ήρθε για ειδική αποστολή του Αλεξανδρόπουλου. Σε δυο-τρεις καφετέριες είπε πως συνεργάζεται με έναν ποινικολόγο της Αθήνας που είναι γαμπρός στη Ζαχάρω.
    Λέτε όλα αυτά να σχετίζονται με την προσέλευση στην ορκωμοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειδες τον εμφυλιο σκατοκοκορα? Ο Κωστας εχει Ηθος ,Αξιες και Αρχες, προσφερει στους ανθ

    ρωπους και στη κοινωνια,εσυ τι εχεις χοντρομαλακα?τι δουλεια κανεις? τι εχεις προσφερει κοπ

    ροσκυλο? ο δικο σου???? Κλεισε το κοκορα και ονομασαι το ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ του φωτακη αν

    θελεις να τα βρουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις τελευταίες μέρες πριν από την ορκωμοσία ήταν στη Ζαχάρω και ένας μαθηματικός από τη Μεσσηνία και έλεγε στις παρέες του πως ήρθε για ειδική αποστολή του Αλεξανδρόπουλου. Σε δυο-τρεις καφετέριες είπε πως συνεργάζεται με έναν ποινικολόγο της Αθήνας που είναι γαμπρός στη Ζαχάρω.
      Λέτε όλα αυτά να σχετίζονται με την προσέλευση στην ορκωμοσία;

      Διαγραφή
  4. Κοκορακι....ο μαθηματικος που γραφεις δεν προκειται να ασχολειθει με σενα εκτος και αν θιξεις τον ιδιο η τον παιδικο του φιλο τον Κωστα.... εσυ και οι λιγοι γνωστοι του που σε στηριζουν ειστε σοσιαλΗστες η νεοπλουτοι και ντρεπεται για αυτους.....προσπαθεις να μειωσεις Μαχητες της ζωης, Ανθρωπους με Ηθος,που ασκουν λειτουργημα και εχουν μεγαλη κοινωνικη προσφορα!!!!!!!!!!! Δεν ντρεπεσαι,δεν εχεις φιλοτιμο,κολυμπας στο βουρκο και θα βουλιαξεις κοκορα...Δυστυχως το Κρατος Δικαιου εχει καταρευσει και τα λαμογια επιβιωνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλακείες για καθηγητές και μαθηματικούς λέτε; Για την ορκωμοσία ΝΤΡΟΠΗ έχει κάποιος να πει κάτι; Μουγκαμάρα βλέπω από τα αηδόνια, από τους δικηγόρους, από τους "μαχητές της ζωής".....
      Ο "αγώνας" εναντίον του Πανταζή έλαβε τέλος ....πριν μάθουμε την περιβόητη απόφαση. ???τόσο ήταν;;;
      Η δικαστική απόφαση που είναι;;; Πείτε μια νέα ημερομηνία να γελάσουμε. Τελικώς μόνο άξιζε μόνο ο Κόλλιας, ο Αβραμόπουλος και λίγο ο Ρουμελιώτης. Όλοι οι άλλοι $$$$$$$$

      Διαγραφή
  5. γεια σου ρε ΛεβεντοΚοκορα με τα ωραια σου...Γουσταρω που υπαρχεις στον τοπο μας και μας ανοιγεις τα ματια..ΑΞΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητούνται επειγόντως ΣΧΟΛΙΑ από τους μαχητές του ψηφοδελτίου "ΑΝΑΤΟΛΗ" που είχαν καταγγείλει τον κύριο Αγραπιδά και αποχώρησαν από την παράταξή του επειδή είχε ορκιστεί το 2010 με την πρόσκληση του "Έκπτωτου".

    Ζητούνται επειγόντως οι γνώμες των κκ "οπλαρχηγών" και "Μπουμπουλίνων" από την παράταξη Μπούσμπουρα-Βασιλόπουλου, που το 2010 ορκίστηκαν στα σκαλιά με κεριά.
    Γιατί φέτος πήγαν στην αίθουσα της ορκωμοσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο ήταν το θαύμα της παρέας του Αλεξανδρόπουλου. Κράτησε τέσσερα χρόνια και έγινε σκόνη. Μέχρι το χειμώνα θα έχουν προσχωρήσει σε άλλα σχήματα ή θα γίνουν ανεξάρτητοι οι σύμβουλοι. Τα έχουν χαμένα. Είναι σαν να παίζουν την τυφλόμυγα. Αν είχε εκλεγεί η κυρία Κανελλοπούλου-Γεωργακοπούλου μπορεί να τους κράταγε ενωμένους, τώρα δεν σώζονται.

      Διαγραφή