Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο πενιχρός μισθός, ιδιαιτέρας πρώην υπουργού, χτίζει ...βίλλλες


Μεγαλοκυρία καταγόμενη από την περιοχή του Δήμου Ζαχάρως, ιδιαιτέρα πρώην υπουργού - αποσπασμένη από "ευγενή" υπηρεσία του δημοσίου,  με τον ...πενιχρότης μισθό έχτισε τρεις πολυτελείς κατοικίες σε περιζήτητες περιοχές της Ζαχάρως και της Αθήνας.
Το ένα τριώροφο, σε πανάκριβη περιοχή της Αθήνας και δύο ακόμη διώροφα (χλιδάτα) σε παραλιακές περιοχές του Δήμου Ζαχάρως. 
Ερευνάται και τέταρτο κτίσμα με όλως περίεργες χρηματοδοτήσεις για να συμπληρωθεί το παζλ των ακινήτων με φωτογραφικά ντοκουμέντα και περισσότερες λεπτομέρειες. 

17 σχόλια:

  1. Η δεοντολογία ορίζει ότι πρέπει να ονομάσεις την εν λόγω κυρία.
    Στη δημοκρατία δεν υπάρχει τίποτε κρυφό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχεις καρύδια κοκκοράκο πες μας και το όνομα. Δεν πρόσεξες όμως και έβαλες την φωτογραφία της και μάλιστα προφίλ. Μετά από αυτό απαντησέ μας: Σαν άβουλο ον και υποτακτικός του εντολέα σου Βεζύρη αβαντάρεις την αγώνα του που κάνει να διωχθούν όσοι δεν ήταν μαζί του; Σου έχει άραγε ο έκπτωτος πόσες φορές πήγε στο γραφείο της για εξυπηρέτηση; Ή μήπως τώρα ξέχασε την εποχή της παντοδυναμίας του επί Καραμανλή. Όσο για σένα κοκκοράκο παρατηρώ ότι δεν πελεκιέσαι με τίποτα και μυαλό δεν έβαλες ούτε με τα χαστούκια του Μπάρμπα Γιώρη.Πάντως η παρούσα περίπτωση είναι πιό περίπλοκη από κάθε άποψη???? ΖΑΧΑΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτησα τον "εντολέα μου", τί γνώμη έχει γι αυτό που έγραψες; και μου είπε να απαντήσω ως εξής:
      - Πολλά νεύρα βλέπω! Σαν να γνωρίζεις πρόσωπα και θέματα! Υπόγραψε όμως και με περισσότερο προσδιοριστικό ψευδώνυμο, όχι και ΖΑΧΑΡΑΙΑ! Ονόματα και λεπτομέρειες, στην ώρα τους!
      Αυτά λοιπόν μου είπε "ο εντολέας" να γράψω για απάντηση. Δεν μου επιτρέπει να προσθέσω ούτε κεραία. Και εγώ κάνω μόνο ό,τι λέει ο Αρχηγός.

      Διαγραφή
    2. πρέπει να ξέρει πολλά το ...οργισμένο σχόλιο, γνωρίζει το πρόσωπο, γνωρίζει τους επισκέπτες του γραφείου, γνωρίζει, γνωρίζει.... ρε μπας και είναι η ίδια;

      Διαγραφή
    3. Κόκκορα το σχόλιο στις 8,26 είναι δικό σου. Το κάνανε και άλλοι αυτό, έγραφαν κάτι και αμέσως πέταγαν και ένα σχόλιο. Σε προδίδουν οι τρεις τελίτσες. Ας είναι δεν πειράζει όμως. Μην βασανίζεσαι δεν είμαι εκείνη η Κυρία που ζηλεύεις. Όμως ξέρω ότι τον εξυπηρέτησε πολλές μα πάρα πολλές φορές τον λεγάμενο. Καμία οργή, την αλήθεια λέω τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Αλλά στο συνάφι του τα άλογα όταν κουτσένονταν τα θανάτωναν. Ο ΠαΝΑΓΟΣ αλήθεια τι σε πείραξε; ΖΑΧΑΡΑΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ(ΖΑΧΑΡΑΙΕΣ) ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ...........ΜΟΝΟ ΛΟΥΜΠΟΥΣΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόκκορα η οσφυοκαμψία ίσως είναι κληρονομικό φαινόμενο. Άξιος το εκτιμώ που ρώτησες τον πατέρα σου. Ρώτα να σου πεί πόσες φορές ξηροβραδιάστηκε στο γραφείο της ιδιαιτέρας; με τον Γιώργο παλιοί φίλοι ήταν. Και την παραλιακή βίλα την ξέρει καλά όταν του κάνανε τα τραπέζια. Οσο για τον Φίλο με τις κότες του λέω ότι καλαμπόκι είχαμε και στον πατέρα μας. Το ΛΟΥΜΠΟΥΣΚΙ του το χαρίζουμε. Θέλουμε πράγμα ζωντανό να σπαρταράει και να κουνιέται. Στη Ζαχάρω όμως δεν είναι εύκολο να βρεις γιαυτό θα πάμε σ΄άλλα μέρη εξωτικά. Αυτά τα λίγα. Τα υπόλοιπα συνολικά εν καιρώ. Η ΖΑΧΑΡΑΙΑ ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσφυοκαμψία! Ευχαριστώ για την πάσα! Τέτοιους θέλει ο Αρχηγός, και δεν με πίστευε τόσο καιρό. Αν είχες γράψει "οξεία οσφυοκαμψία" θα μου έδινες περισσότερους πόντους.

      Τώρα κατάλαβες μάλλον, ποιος είμαι! Γιατί το πρωί μπερδεύτηκα με αυτό που έγραψες για κάτι "...χαστούκια του Μπάρμπα Γιώρη".
      Δεν παρέλειψα όμως και ρώτησα το Αφεντικό:
      - Ποιον άραγε εννοεί; Και μου απάντησε: "Γράψε τους πως εκείνος που εννοούν, "έφαγε όλους τους αντιπάλους του. Από όσους πήγαν κόντρα μαζί του, οι περισσότεροι έχουν πεθάνει, αλλά και όσοι ζουν είναι ετοιμοθάνατοι". Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να εννοούσε πως πέθαναν πολιτικά ή είναι πολιτικά μελλοθάνατοι. Αυτό μας έλλειπε να τα λέει και στην κυριολεξία.


      Διαγραφή
  5. Κε Φώτη πας στη Βουνούκα μέσω ΜΑΛΚΑΣΑΣ. Προσπαθείς κάτι να πεις αλλά δεν λες τίποτα για το πάπλωμα που έλεγε ο Χόντζας. Όταν αποφασίσεις να αυτονομηθείς και να λες δικά σου πράγματα και σκέψεις δήλωσέ το και μετά να το συζητήσουμε.
    Σε ευχαριστώ ολόψυχα και ειλικρινά για την φιλοξενία η οποία δεν πρόσθεσε πιστεύω κάτι σε σένα αλλά ούτε και σε μένα και για το λόγο αυτό αυτό σταματώ τον διάλογο. Θα σε παρακολουθώ και άν κρίνω ότι μπορώ να συνεισφέρω κάτι θετικόωθα το πράξω. και πάλι σε ευχαριστώ και θα ήθελα αν μπορείς να απορρίπτεις έστω και εκ των υστέρων τους υβριστές. ΠΕΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΛΒΙΝΑΣ " ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ"
    ΖΑΧΑΡΑΙΑ ΚΟΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ. Το Λουμπούσκι και τα μάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νονά ή Νονέ, πέταξες τη μπάλα εκτός γηπέδου και σε ακολούθησα για να μη σου χαλάσω το χατήρι. Θα παραμείνω όμως εκτός γηπέδου για να κλείσει η εκκρεμότητα. Για τον Αρχηγό λοιπόν θα τολμούσα να πω το αναμάρτητος, γνωρίζοντας τις αμαρτίες όλων των άλλων (και πολλών συνοδοιπόρων) που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του (ή να "εισπράξουν" εξ αυτής), σε μια θέση που κυρίως δεινά προσωπικά μπορεί να φέρει, εκτός και αν υπάρχει απολύτως "Χρηστού βουλή".
      Απούσας όμως της "βουλής Χρηστού", η "βουλή του διαβόλου" είναι σαφώς καλύτερη από την "διαβολική βουλή" των "παρθένων" που σέρνουν στα φουστάνια τους "νόσους και επιδημίες".
      Στον διάβολο, βγάζεις λίγο λιβάνι ή ένα σκόρδο και τον διώχνεις, από τους "αθώους με τη διαβολική βουλή των παρθένων" όμως ...άντε να ξεμπλέξεις.
      Εξ άλλου, άσε λίγο λάσκα και το "καπρίτσιο" ας πούμε του ...Ενός (να πει δυο μυστικά) αφού λίγο "καπρίτσιο" κάποιου ...Άλλου, πήγε να του κάνει χαλάστρα.
      Φυσικά αν δεν πρόκειται για απλά καπρίτσια και υπάρχουν άλλα "Ντιλς", το θέμα είναι πολύ σοβαρό και άλλων ιερέων συναξάρι.

      Ομολογώ τέλος πως αυτά τα έγραψα μόνος μου και δεν ρώτησα τον Αρχηγό. Υποθέτω πως πρέπει να έγινα καλός προφήτης.
      Αν απέτυχα, πες μου, για να παραιτηθώ.


      ΥΓ Παρακαλώ όμως όλους, να αποφεύγουν χαρακτηρισμούς που χαλάνε το κλίμα.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητό μου βαφτιστήρι να με λες ΝΟΥΝΑ και όχι Νονά έτσι ντε που το λένε και στο χωριό σου. Με χαρά βλέπω ότι κάνεις βηματάκια προς την σωστή κατεύθυνση και χαίρομαι πολύ γιαυτό. Ακου όμως μια συμβουλή και από μένα που είμαι μεγαλύτερη, "να μην ανακατευεσαι με τα πυτουρα" γιατί εμείς οι κότες τσιμπάμε. και άλλη μία Να κάνεις κάτι όταν σε οφελεί και όταν πρόκειται να βάλεις κάτι στη δική σου τσέπη.ΖΑΧΑΡΑΙΑ

      Διαγραφή
    3. "ΝΟΥΝΑ ΖΑΧΑΡΑΙΑ", μου τα χάλασες με τούτη τη φράση: "...Να κάνεις κάτι όταν σε οφελεί και όταν πρόκειται να βάλεις κάτι στη δική σου τσέπη.ΖΑΧΑΡΑΙΑ"
      Επειδή είμαι παιδί του καπρίτσιου, έχω πολλές φορές απεμπολήσει εκείνο που με ωφελεί ...στη δική μου τσέπη. Αυτό έχει και αποδείξεις, γιατί θα μπορούσα να λέω ό,τι θέλω και να ευλογώ τα γένια μου. Μου αρέσει επίσης το τραγούδι "...εγώ φτωχός γεννήθηκα ..."
      Έχει μεγάλη αξία να κρίνεις χωρίς ενοχές, χωρίς να φοβάσαι πως μπορεί να πέσει πάνω σου ...το βουνό ή έστω ένα ποτήρι ενοχής. (Αυτό για χρήμα ή για αρπαχτή).
      Επίσης έχει μεγάλη αξία να μην έχεις ενοχές, πως έπαιξες κάποια φορά το ρόλο του Πανάγου, δηλαδή να ακολουθείς την κουτάλα όσο αχνίζει το καζάνι, αλλά όταν τελειώσουν οι ατμοί να κυνηγάς την άλλη κουτάλα από το διπλανό καζάνι. (Αυτό για την τιμή και το καπρίτσιο, αλλά και για ψιλο-αρπαχτή).
      Υπάρχει κι ένα τελευταίο, που κατά τη γνώμη μου έχει μεγαλύτερη αξία από όλα τα προηγούμενα: Είναι κάποιος αρχηγός και τον προσκυνούν άπαντες, πιστοί και υποκριτές, Παύει να είναι αρχηγός ή αμφισβητείται η αρχηγία του, και τον εγκαταλείπουν πολλοί ή ακόμη χειρότερα, αρχίζουν να τον πυροβολούν.
      Ερώτηση κρίσεως, γιατί οι λεπτομέρειες στο θέμα θέλουν μεγάλη ανάπτυξη:
      - Αντέχεις να βλέπεις τους σαλίγκαρους, τα τσογλάνια και τον κάθε κοπρίτη να παριστάνει τον μάγκα σε κάποιον που μέχρι χθες, του φιλούσε το χέρι;;;
      Ακόμη κι αν δεν έχω τη διάθεση να βοηθήσω κάποιον με τέτοιους αντιπάλους, δε μπορώ να συνταχθώ με την απέναντι όχθη. (Αυτό για την τάξη και την υπόληψη).

      Διαγραφή
    4. Αγαπητό μου βαφτιστήρι κατ΄αρχήν χρόνια πολλά για την μέρα και η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζί με σένα και την οικογένειά σου.Μέρες τώρα προσπάθησα να ερμηνεύσω τα γιατί; σ΄όλα τα γραφόμενα σου. Ναι γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και κυρίως την καταγωγή της Κας και του συζύγου και σε ερωτώ ευθέως τι ήταν εκείνο που σε έκανε να κάνεις την ανάρτηση; Λέω μήπως είναι Ζήλια; Το παθαίνω και εγώ καμία φορά, είναι ανθρώπινο. Ζήλια Λοιπόν είναι:Η ζήλια (γράφεται και "ζήλεια") μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα συναίσθημα που εμφανίζεται, όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, η ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του. Σ´αυτή την περίπτωση η ζήλια εκδηλώνεται ως η επιμονή του ανθρώπου, να αποκτήσει κάτι που έχει ο συνάνθρωπος του, η αν δε μπορεί να το αποκτήσει ο ίδιος, εύχεται (και συνήθως προσπαθεί να καταφέρει) να μην το έχει ούτε ο συνάνθρωπος του. Το συναίσθημα αυτό αρκετά συχνά αγγίζει τα όρια της εμμονής. Κάτι με το να ψοφήσει η Κατσίκα του Κλωνάρη. Η ΝΟΥΝΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΟΡΑ ......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΕΣΠΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΑΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΙΣΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ........ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μολις εμφανιστηκε ένα blog και συναμα μια φωνη αντιθετη και σε πληρη συγκρουση με τον ¨"κοκκινοπαπουτσο"(κολλιας θεοδωρος),πεσατε πανω σαν τα κορακια να την κλεισετε.οχι ρε από εδώ και περα θα τα διαβαζετε και εσεις τα δικα σας να σας πιανει ικτερος και να μην σας βαζουμε και στην λαμπα για να σας περασει όπως κανουν στα μωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε κόκκορα και λίγες έφαγες από το Μπούσμπουρα και μυαλό δεν έβαλες.Αλλά τι να περιμένει κανείς από άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και το καυχιέται κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταλαιπωρείς τη σκέψη σου παριστάνοντας τον Μάντη. Ψάξε - ψάξε ...δε θα το βρεις.
      Θα ένοιωθα υποβάθμιση μόνο αν με αποκαλούσες "ψυχίατρο" ή "αρχιτέκτονα".

      Διαγραφή