Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο Κόλλιας και η Παρέα του: Περιμένουν τη δικαστική απόφαση για να σας κρεμάσουν κουδούνια. Θαυμάστε τους !!!



ΔΕΥΤΈΡΑ, 4 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΖΑΧΑΡΑΙΟΥΣ

        Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την μεγάλη λαμπρή γιορτή που θα διοργανώσουμε στην αγαπημένη μας Ζαχάρω το τελευταίο αυγουστιάτικο Σαββατοκύριακο, 30 και 31/8 με το όνομα: 
"ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ 
ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ" 
   Επιγραμματικά σας αναφέρουμε, καθότι θα ακολουθήσει εκτεταμένη λεπτομερής αναφορά,  ότι θα περιλαμβάνονται:
  • Μουσική συναυλία με επώνυμο τραγουδοποιό (φωτο δίπλα).
  • Λαϊκό γεύμα με κρύες φακές και καπνιστό σολομό ή ρέγγο, συνοδευόμενο με esspresο καφέ, παγωτό ή γλυκό.
  • Βραδιά Καραγκιόζη από τον μεγάλο ντόπιο καραγκιοζοπαίχτη Χρόνη Πανταζόπουλο και το βοηθό του Μπάνη Αχυρατζή με το έργο " Τι ψήφος τι ψόφος, μας ψήφισε ο λαός"
3 μποτάκια CLARKS και 2
 καλοκαιρινά TIMERLANT
      Στο τέλος δε της γιορτής θα διατεθούν 30 ζεύγη κόκκινα υποδήματα.
     Το γεύμα είναι προσφορά του κ.Κούκιου, ο καφές του κ. Σαρλά και τα παγωτά και τα γλυκά της κ.Ρούλας.Τα δε παπούτσια είναι προσφορά κατά το ήμισυ του Κυνηγητικού Συλλόγου και το άλλο ήμισυ του Εμπορικού Συλλόγου.


Η Διοικούσα Επιτροπή της Πολύμνιας (*)

Βασ. Δρακόπουλος, Γιώργος Ζήρος, Θεοδ. Κόλλιας, Θοδ, 
Γιαννόπουλος (τιμητικά νέο μέλος) και οι τρεις Κυρίες
Κανέλα, Σίση και Τασούλα

(*) Υπογράφουμε όλοι και όλες της 7μελούς Δ.Ε μια και στην ανάδειξη του Προέδρου, επί τρεις συνεχείς Κυριακές όλοι μας είμαστε υποψήφιοι και όλοι μας παίρνουμε το δικό του! Η Αξιοκρατία και η Δημοκρατία σε όλο τους το μεγαλείο!

9 σχόλια:

  1. Να του πει κάποιος χαιρετίσματα. Αύριο κλαίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΡΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΧΕΙΜΩΝΟ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ ΓΥΡΕΎΕΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΜΕΛΗ ΒΛΕΠΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΟΣ. ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ (ΓΛΥΚΑ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΚΑΦΕ) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 10.
    ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΤΡΕΙΣ? ΤΩΡΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ?
    Α ΚΑΛΑ. ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΑΓΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή την καμπάνια πρέπει να την καθοδηγεί ο κύριος Αλεξανδρόπουλος. Οι δικοί του οι κολλητοί του άνθρωποι λένε παρόμοια πράγματα από τις εκλογές. 'Όμοιοι είναι και εκείνοι της Πολύμνιας μαζί και ο Γιαννόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ιδια παρέα. αν τα μαγαζιά που γράφει δεν έχουν δώσει ΟΚ να τους καταγγείλουν αλλιώτικα είναι από το ίδιο σινάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέχασα να γράψω οτι δεν έχουμε κανένας λόγο και αιτία να πηγαίνουμε σε τέτοια μαγαζιά που βρήζουν τους μισούς πελάτες τους. μακριά από τέτοιους μαγαζάτορες όλοι.

      Διαγραφή
  4. πηρε ο βλαξ παπούτσια και δεν ξερει να γραφει την μαρκα!!!ακου ΤΙMERLANT!!!!βεβαια θα μου πειτε τωρα την μαρκα δεν ξερει να την γραφει σωστα,τα ευρουλακια όμως ξερει να τα δινει(200 εκαστο).βρε κοκκορα τον αβραμοπουλο εχω αρκετο καιρο να διαβασω,λες τωρα που εγινε εκπρόσωπος του συριζα (αν είναι δυνατον!!! τι χαμαιλεων είναι τουτος),να απαρνηθηκε και αυτος τον ψυχο?ε ρε γλεντιαααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοκκορα θα σας παραθεσω μια στοιχομυθεια που συνεβη προ λιγων ημερων σε συνεργειο αυτοκινητων προσφάτως εκλεγεντος δημοτικου συμβουλου του ψυχο.περιμενε που λετε ο κοσμος τα αυτοκίνητα του*3 το συνολο,μεταξυ αυτων δε και ο αδελφος του μπαμη καθισμένοι μεσα στο γραφειο.ξαφνου εμφανίζεται ο ψυχο και επειδή οι αλλοι δυο ηταν μη ζαχαραιοι και δεν το ηξεραν το φρουτο αυτό,ο αδελφος του δημαρχου(και είναι προς τιμη του αυτό,αν και εγω προσωπικα θα τον εγραφα στα @@@@@@ μου),σηκωθηκε το παιδι για να κατσει η αφεντομουτσουναρα ο ψυχο.τοτε πηρε μιαν απαντηση που τον κεραυνοβολησε από τον ψυχιατρο."ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΠΑΜΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ!!!!"ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!"μετα βεβαια αντιλαμβανόμενος την εκπληξη που προκαλεσε (για πολλοστη φορα με την συμπεριφορα του)στον ιδιο τον δημοτικο του συμβουλο λεει"ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ".λεω μηπως ο γιατρος χρειαζεται γιατρο??τα συμπερασματα δικα σας......αα η μονη που τον αποκαλει δημαρχο ακομα είναι η καψιμαλη(ναι ναι αυτή που δουλευε στην ρουλα και την κατηγορουσε ότι δουλευουν πολλες ωρες,οτι δεν τους εχει στο ικα ναι ναι αυτή η ιδια που είναι τωρα κολλητες!!!!).α ρε κλωτσιες που θελουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε έγραψες! Πολλά παρόμοια! Τόσο παραστατικό σπανίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά Νίκο Φώσκολε με το σενάριό σου,μήπως ήρθαν και οι εξωγήινοι στο μαγαζί;Aν και μόνο αυτοί δεν ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές τον Πανταζή...όλοι οι άλλοι με το αζημίωτο φυσικά ήταν παρόντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώσκολος και πάνω. σαν δε ντρέπεσαι! το συμβάν είναι αλήθεια, ρωτώντας πας στην Πόλη. Και εκείνο για τους ψηφοφόρους τι το ήθελες; Το 50% συν 0,45% θα σας ξίνιζε αν το παίρνατε; Ή τότε θα ήταν καλό; Ποιος σου λέει πως το 36% ήταν με ζημιά σε σας; Όλοι ήθελαν φίλε μου διορισμούς που πωλούνταν από τις αμαρτωλές διαφημίσεις, αλλά και στόμα με στόμα. Πολλοί κακόμοιροι πίστευαν τις ανύπαρκτες προσλήψεις και τα παχιά λόγια. Μαζί σου ήταν και βοσκοί και κακόμοιροι και βλάκες και λοιπά. Οι περισσότεροι επιστήμονες δεν ήσαν με εσάς. αλλά εσύ που να καταλάβεις. τα χάπια σου πρέπει να είναι ίσια με το καρβέλι, τέτοια χάπια μουρλαίνουν ολόκληρο ελέφαντα και όχι μόνο εσένα.

      Διαγραφή